banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 06:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 984 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Avg 2010, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
ZIVOTE MOJ

Gdje sam to krenula,
hodam
li,
il lebdim,
il letim mozda,
idem li kraju svome,
il
me pocetak ceka,
svjetlost,
daleka neka,
sanjam li,
dal san
i postoji...
na javi kao i u snu
meni isto je.
Zivote moj!

Gdje
sam to krenula,
krila rasirila,
hodati ne znam
letjeti se
bojim,
o, zasto i postojim?
Zivote moj!

Zaglavljena
u
procijepu,
izmedju
htjeti i umjeti,
hodati i letjeti,
zivjeti
i sanjati,
pjevati i vristati...
predugo vremena za pitanja,
premalo
za odgovore,
bojim se samo
slomicu krila,
pa kako cu onda
i
kuda?
Zivote moj!
Za nesto postojim,
nistavilo ne priznam,
svak
svoju misiju ima...
moja je da radjam:
djecu svoju,
pjesme
moje,
pa da ih volim...
ljubav da radjam
pa da je sirim,

posvadjane da mirim,
koliko god
uzalud bilo.
Tako je sa
mnom,znas li?
Zivote moj!

Gdje sam krenula,
kraju ili
pocetku?
Dal je java il je san?
Noc ili dan?
Jedno znam:
svjetlost
me ceka,
daleka neka,
znam da nije tama
i znam da nisam
sama.

Tako je s nama.

Poslednji put menjao Leona dana 16 Avg 2010, 13:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka

Cudna je ljudska sudbina!Dani dolaze,donose radost i tugu i prolaze.I ljudi dolaze,susrecu se,dodiruju,nasmese jedan drugome i odlaze.Ali zasto tuga ostaje?Zasto uspomene,cak i najlepse stvaraju tuzno raspolozenje?Mozda zato sto ono donosi osecanje gubitka necega sto je bilo na nasem ramenu,sletelo kao lepa,nezna,mala pticica,koju smo ipak pustili da odleti,a bila je potrebna jedna -jedina rec,mozda samo pogled..

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2010, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6LeXnzbRH5s[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 12:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2009, 12:09
Pao limun medju četir kuće Mirkovića,cure se otimaju se da bi napravile sok i ljepše pevale.Dali od lubenice ili je na nešto nagazila jedna od njih moš misliti naraste stomak do zuba.Za sada millicija još ispituje ko je našu Miru prevario sa lubenicom ili je nagazila na nešto,strunila.Neki kažu da je od lubenice ali ko će ga znati, još mililicija utvrdjuje pravu istinu.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 12:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sve ima da se
promjeni, djeca će postati baba i djedovi ,a babe i djedovi djeca, svece ima da
pretvore u djavole ,a djavole u svece, kontineti će postati u okeni ,a okeane pretvoriti u kontinente.Ma sve može kada
se hoće, oni koji se ljute ,odljuti će se ,a oni koji se ne ljute naljutiće se.Mediteran će postati Balkan a Balkan Mediteran.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 12:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Uniforma na mladom vojniku Zdravku u kasarni prepunoj buva i nije bila po mjeri.Nešto je uvijek nedostajalo njegovom stajlingu,naravno da to primeti mladi kapetan Čarls .Dali je to navika Zdrvku koju nosi iz rodnog Inja,da nosi krnjavu zvezdu ili igra njegovih drugara.“Kako uvijek nedostaje jedan krak na petokraki“?Pita Čarls Zdravka, „Druže kapetane ovu sa četiri kraka nekako utrpaju meni,na jutarnjoj smotri“odgovori britkom riječima mladi vojnik Zdravko.A kako je Zdravko miljenik kapetana Čarsa,prošao je nakažnjeno zbog krnjave zvezde .Kapetan Čarls poviknu „ne spavaj Zdravko" za vrijeme smotre,iako uistinu Zravku odavno nije jasno šta se stvarno zbiva u kasarni.

Poslednji put menjao russianspace dana 26 Avg 2010, 14:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 12:34 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mlada dama ipak reče popu za svoje probleme, nije krštena a već u 50 zagazila.Krste se kaže sada svi,pa zašto ne bi ni ona .Pop veli nema problema, samo to je tarifa, nisu cijene visoke,a posla preko glave,.Tako pop može da priušti sebi lep život, dobar automobil,putovanja i sprej za komarce.“Kako kod vas pope ovako uvek prepuna crkva jugoslovena kod onih gore retko“pita popa dama,a pop odgovori „duga je to priča“odgovori dami..

Evo i za Škote Bog više nije muško,vele "Mi ne kažemo da Bog nije muško. Bog je istovremeno i žensko".Ja ipak mislim da je bog obična jajara, a bogu žensku t.j. bogorodici k.rac iz očiju viri.Nikada ne gledaju pravo ,obično gledaju u stranu,odnosno svoj lični interes , češu se za jaja..Lako je prepoznati boga ,on ili ona uvjek bolje znaju šta i koliko ste kupili u prodavnici i šta ste pili i jeli danas i u koje vrijeme .Evo na primjer neki forum , zaljubiš u neki nick kad ono na kraju muško pa bre to bi me skroz dotuklo
..Lobi za lobi ,glavu za glavu..tako je uvijek bilo ..ali ipak nikakav se lobi nemože uprediti sa mržnjom i huškašvom Hasenfratove pronacističke politike i mržnje prema svecima .Njegova velika fabrika se razvija na krvi i znoju pošenjačina koji su emigrirali u Srbonadu zbog ljepše budućnosti svoje djece.Njegova jevrejsaka krv pomiješana sa Margaritinom kršćanskom podarila je dvije lijepe djevojke .

A Đuro se preznojava uz net ,jer nemože da odgovori silnim porukama,ma zna on i da skuva i da zapeče ali eto samo da ima nekoga za razgovor,a novaca , novaca ima svaku noć po četiri da u krevet dovede ali kako pa djaca su to od 30, 40 ,50 godina kako i to ....Kako pa nesmije valjda dijete da poje.e.

Poslednji put menjao russianspace dana 22 Sep 2010, 19:04, izmenjena 3 puta

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Je li se ovo Savo iz Kikinde registrovao na forumu ili se meni čini? :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2010, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka

‎"Život
prolazi,a mi ne znamo šta bismo s njim.Mrzi nas ili ne umemo da
živimo.Najradije bismo ga ustupili nekom drugom i uživali gledajući kako
je lep naš život kad ga drugi žive." (D.Radović)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka

NEMA GORE NESREĆE od zle naravi i nepravde, NITI VEĆE SREĆE od vrlina. Bogatstvo može steći i zao i nepravedan čovek, može se sav valjati u izobilju, visoke nauke i dostojanstva može zadobiti, ali pravičnošću i vrlinama ukrasiti se, to zlom i nevaljalom srcu nije dato. (Dositej Obradović)

‎''Nijedan čovjek nije Otok, sam po sebi cjelina; svaki je
čovjek dio Kontinenta, dio Zemlje; ako More odnese Grudu zemlje – Europe
je manje, kao da je odnijelo kakav Rt, Posjed tvoga prijatelja ili tvoj
vlastiti; smrt svakoga čovjeka smanjuje mene, jer ja sam obuhvaćen u
Čovječanstvu; I zato nikad ne pitaj kome zvono z...voni; Tebi zvoni.''

-John Donne

Zbog jedne rijeci covjeka cesto smatraju mudrim, a zbog
jedne rijeci cesto ga smatraju glupim. Uistinu moramo dobro
paziti sto govorimo.

(Konfucije)

Proverite da li ste zaista dobar covek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti. (Dusan Radovic)

Dolazi vreme kada će ljudi poludeti, i kada vide nekoga ko nije poludeo napašće ga govoreći: "Ti si lud, ti nisi kao mi". Ava Antonije Egipatski

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bSk10AgBdZM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
There is a "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, and "if" in life!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 09:57 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Sep 2010, 09:00
Izzard je napisao:
Je li se ovo Savo iz Kikinde registrovao na forumu ili se meni čini? :lol:

Nije Savo, to je Đuro i nije iz Kikinde, a ti živiš gdje?

Bilo svega na rasprodaji toga dana, sav agencijski prostor prebukiran u yugomarketu,sve na razprodaji od gaća do nekih muda ,čuda i bogova.Savo ko Savo on i njegova ljepša polovina tu kao nešto ćaskaju uz viskić i mijenjaju cijene iz časa u čas u zavisnosti od prometa u agenciji.Samo strepe od pojave inspektora Duška na ulaznim vratima, koji navrati povremeno u prodavnicu te usmeno opominje i zabranjuje da se prodaju ustajale i neoprane gaće iz higijenskih razloga.Savovica bi da se sve iste gaće nose u čitavom svijetu ,i da se na zna čije su to gaće,jednostavno želi anarhiju da uvede.Probali su i tako ,..ali kada muškarci za par nedjelja zamijene gaće,potuku se između sebe oko gaća Savovica brža bolje skloni dope u stranu da ne znaju da je ona ta koje izazvala makiljažu muškaraca sa zamjenom gaća.Kod Savovice je sve naopako preko danom je sa narodom a noću za hajvanom..

Poslednji put menjao Nasa dana 14 Sep 2010, 11:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2010, 14:16 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Sep 2010, 09:00
Eto nama naše Natalije stigla pravo u Kućudrvo, ljuta ko ris.Kako i ne bi jer ona uvijek osjeti kada neki kvare njen biznis sa Banjom ,jer nose dekoltiranu odjeću.Aoj ali kako zna u pravo vreme i na pravom mjestu biti dati odgovor.Eto neki se usudio i nije platio njene usluge obuke u trčanju a takve ona uopšte ne voli ,kakvi su to atletičari One koje nose dekoltiranu odeću,a što usporava u trčanju,jer dekolte nema aerodinamičnost ,njima će polomiti i noge .Jer sve manje dolaze novi članovi u njen klub brzog trčanja..Kaže naša Nata.

Poslednji put menjao Nasa dana 20 Sep 2010, 16:20, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2010, 10:07 
Stara kuka
Stara kuka

Evo me opet na omiljenoj temi. :)

Jedna jako lijepa i poucna prica:

Petar i carobni konac

Petar je bio veoma zivahan mali decak. Svi su ga voleli: njegova porodica, ucitelji i prijatelji. Ali on je imao jednu slabost.
Petar nije mogao da zivi u trenutku. Nije bio naucio da uziva u procesu zivota. Kada je bio u skoli, sanjao je da bude napolju i da se igra. Kada bi se igrao napolju, sanjao je o letnjem raspustu. Petar je stalno sanjao danju, nikad ne uzivajuci u posebnim trenucima koji su ispunjavali njegove dane. Jednog jutra, setao se po sumi blizu njegove kuce. Osetivsi umor, odlucio je da se odmori na travi i enentualno odrema. Nakon nekoliko minuta dubokog sna, cuo je kako ga neko zove po imenu. „Petre! Petre!“ krestavi glas dolazio je odozgo. Kada je polako otvorio oci, trgnuo se videvsi upadljivu zenu kako stoji iznad njega. Mora da je bila stara preko sto godina i njena snezno bela kosa visila joj je niz ledja kao cupavo vuneno cebe. U naboranoj ruci ove zene bila je carobna mala lopta sa rupom u sredini. Iz te rupe visio je dugacak zlatni konac.
« Petre ! », rekla je, « ovo je konac tvog zivota, ako ga povuces samo malo, sat ce se pretvoriti u nekoliko sekundi. Ako povuces malo jace, dani ce proci brzo kao minute. A ako povuces svom snagom, meseci – cak i godine proci ce za nekoliko dana. « Petar je bio veoma uzbudjen tim otkricem. « Voleo bih da to imam, ako mogu ? » upitao je. Stara zena se brzo spustila do njega i dala mu carobni konac.
Sledeceg dana Petar je sedeo u ucionici uznemiren i dosadjujuci se. Odjednom, setio se svoje nove igracke. Kako je malo povukao zlatni konac, brzo se nasao kod kuce igrajuci se u basti. Shvativsi moc carobnog konca, Petar se uskoro zasitio uzrasta skolskog decaka i pozeleo da bude tinejdzer, sa svim uzbudjenjima koje ta faza zivota donosi. Zato je ponovo izvukao lopticu i jako povukao zlatni konac.
Iznenada, bio je momak sa veoma lepom mladom devojkom po imenu Eliza. Ali on jos uvek nije bio zadovoljan. Nikada nije naucio da uziva u trenutku i da istrazuje jednostavna cuda svake faze zivota. Umesto toga, sanjao je da bude odrastao, pa je opet povukao konac i mnogo godina je proletelo u trenutku. Video je da se transformisao u sredovecnog coveka. Eliza je sada bila njegova zena, a Petar je bio okruzen kucom punom dece. Ali one je primeio nesto drugo. Njegova nekad zift crna kosa pocela je da sedi. I njegova nekad mlada majka koju je tako puno voleo, postala je stara i slaba. Ipak, Petar jos uvek nije mogao da zivi u trenutku. Nikada nije naucio da ‘zivi sada’. Jos jednom je povukao carobni konac i cekao da se pojave promene.
Nasao je sebe kao devedesetogodisnjeg starca. Njegova gusta crna kosa je pobelela kao sneg, a njegova lepa mlada zena Eliza je ostarila i umrla je nekoliko godina ranije. Njegova divna deca su odrasla i napustila kucu da zive samostalno. Po prvi put u celom svom zivotu Petar je shvatio da nije koristio vreme da uziva u cudima zivota. Nikada nije isao na pecanje sa svojom decom, ili setao po mesecini sa Elizom. Nikada nije gajio bastu ili citao te divne knjige koje je njegova majka volela da cita. Umesto toga, jurio je kroz zivot, nikad se ne odmarajuci da bi video sve to sto je bilo dobro duz puta.
Petra je veoma rastuzilo to otkrice. Odlucio je da izadje napolje u sumu, kojom je nekada kao decak setao, da bi razbistrio glavu i zagrejao duh. Kako je usao u sumu opazio je da su mladice posadjene u njegovom detinjstvu izrasle u ogromne hrastove. Suma je, sama po sebi, sazrela i pretvorila se u prirodni raj. Legao je na travu i zaspao dubokim snom. Nakon samo jednog minuta cuo je da ga neko doziva . « Petre ! Petre », zvao je glas. Pogledao je zacudjeno i video da to nije niko drugi vec starica koja mu je pre mnogo godina dala loptu sa carobnim koncem :
« Kako ti se dopao moj specijalni poklon ? » upitala je.
Petar je bio direktan u odgovoru : « U pocetku je bilo zabavno, ali sada ga mrzim. Citav moj zivot mi je prosao pred ocima, a da nisam imao sansu da u njemu uzivam. Sigurno da je bilo tuznih trenutaka kao i divnih, ali ja nisam imao priliku ni jedno da prozivim. Osecam se prazno iznutra. Propustio sam dar zivljenja. „
„Ti si veoma nezahvalan“ rece starica. „Ipak , ispunicu ti jos jednu, poslednju zelju. „
Petar je za trenutak razmisljao i zatim naglo odgovorio. „Voleo bih da se vratim i budem decak koji die u skolu i da prozivim ponovo svoj zivot.“ Zatim je ponovo zaspao dubokim snom.
Ponovo je cuo da ga neko zove po imenu. „Ko to moze sad da bude ? » pitao se. Kada je otvorio oci, bio je potpuno odusevljen videvsi majku kako stoji pored njegovog kreveta. Izgledala je mlada, zdrava I zracila je. Petar je shvatio da je cudna zena iz sume zaista ispunila njegovu zelju i vratila ga u njegov predjasnji zivot.
« Petre, pozuri. Previse spavas. Ako ne ustanes ovog sekunda, zakasnices u skolu zbog tvojih snova », upozoravala ga je majka. Nepotrebno je reci da je Petar skocio iz kreveta tog jutra i poceo da zivi onako kako se nadao. Nastavio je da zivi pun zivot, bogat mnogim veseljima, radoscu i trijumfima, ali sve to je pocelo onda kada je prestao da zrtvuje sadasnjost za buducnost i poceo da zivi u trenutku.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 18:45 
Stara kuka
Stara kuka

Džeri je šef restorana i on je uvek dobro raspoložen. Kad bi ga neko pitao kako je,on bi uvek odgovorio "da sam imalo bolje bila bi me dvojica". Mnogi konobari u restoranu su dali otkaz kad je Džeri promenio posao da bi ga mogli pratiti od restorana do restorana. Zašto? Zato što je Džeri bio njihov motivator. Ako bi neki od njih imao loš dan, Džeri je uvek bio tu i govorio im kako da tu situaciju sagledaju iz boljeg ugla. Videvši ovaj stil života, zapitala sam se, pa sam otšla do Džerija jedan dan i pitala ga:"Ne razumem te,niko ne može biti raspoložen sve vreme. Kako ti to polazi za rukom?"Džeri mi je odgovorio "Svako jutro se probudim i kažem samom sebi 'Imaš dva izbora danas'. Mogu da izaberem da budem dobro raspoložen ili da budem loše raspoložen.I uvek izaberem da budem dobrog raspoloženja. Svaki put kad mi se nešto loše desi,mogu da izaberem da budem 'žtrva' toga ili da izvučem pouku. I uvek izaberem pouku. Svaki put kad mi neko dodje da se požali,mogu da izaberem da se složim sa tom žalbom ili da im ukažem na pozitivnu stranu života. I uvek izaberem pozitivnu stranu života.""Ali nije sve tako lako", buneći se rekla sam. "Ali jeste",nastavio je Džeri. "Život se sastoji iz izbora. Kad odbaciš sve gluposti,svaka situacija je izbor. Sam izabereš kako da reaguješ na određenu situaciju. Izabereš kako će drugi ljudi uticati na tvoje raspoloženje,pa izabereš da li da budeš dobro ili loše raspoložen. To je tvoj izbor kako ćeš živeti svoj život."

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2010, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka

... Mi nismo ljudska bica koja imaju duhovna iskustva, mi smo duhovna bica koja imaju ljudska iskustva ...

...Nikad nemoj da potcjenjujes moc jednostavnosti...

... Kvalitet tvog zivota odgovara kvalitetu tvog doprinosa svetu oko tebe ...

... Zivot nam ne daje uvijek ono sto trazimo, ali nam uvijek daje ono sto nam treba ...

Iz knjige "Kaludjer koji je prodao svoj ferari"

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 06:08 
Stara kuka
Stara kuka

.. Ništa živ čovek ne može izgubiti sto mu jedno
proleće ne bi moglo povratiti,
niti moze biti čovek trajno nesrećan
dok Bog daje da se duša leči zaboravom i zemlja obnavlja prolećem...
.ANDRIĆ

Ivo Andric o Zivotu i Ljubavi

Tako se teško živi, tako se kratko živi, pa još polovica tog teškog i kratkog života nam prođe u mržnji i nesporazumima.

Oh, ugasite mržnju! Ljudi su nama potrebni i nikako se,nikako se ne može živjeti bez opraštanja.

Svi su mi ljudi i te kako potrebni. Svi, od ove starice koja me je primila na ruke kad sam došao na svijet, pa do onog nepoznatog prolaznika, koji će, kad mene budu nosili na groblje neki ljudi, skinuti kapu i prekrstiti se i zaželjeti mi vječni mir i laku zemlju.

Vječni mir! - kako je dobra i velika i lijepa ta želja! O nepoznati dobri čovječe, blagodarim ti za tu želju tvoju!

Živite i borite se kako najbolje umijete, molite se Bogu i volite svu prirodu, a najviše ljubavi, pažnje i saučešća ostavite za ljude,ubogu braću svoju, čiji je život nestalni plamen svijetla.

Volite ljude, često im pomozite i uvijek ih požalite, jer su nam svi ljudi potrebni.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wgRCJPs2ZKA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2010, 20:38 
Stara kuka
Stara kuka

[color=#800080]Sta je to duhovni zivot?[/color]

Па духовни живот и јесте прави живот.Остало је све ствар.
Ствар је тело наше ;земља позајмљена од земље.
Земља ,вода ,огањ и ваздух-из те четири ствари изграђено је тело човечије
.Изграђено је оно тако вешто и чудесно,да се неда изрећи ни описати.
Па ипак је тело само једна ствар,није живот;кола,није путник; кавез није тица.
Ста је онда живот?Свето писмо Божје јасно објасњава то на првом листу свом.И сазда господ Бог човека од праха земаљскога,и дуну му у лице дух животни;и поста човек душа жива.
Знаш ли добро ста означавају реци посредно и непосредно?Посредно ,дакле,од земље,створио је Бог тело,а непосредно,од Себе ,удахнуо је у њу дух животни.
Тако је човек постао душа жива.И тако је човек привидно ствар,али ствар са духом животним у себи,који је непосредно од творца.
Тим духом животним држи човек везу са самим Створитељем и са свеколиким небеским духовним светом,који је око Створитеља.
Један пламичак,који личи на вечни пламен Божанства.Иако телом гмижемо по земљи међу инсектима ми смо тим пламичком везани са највишим небесима и вечношћу.
Душа жива у телу,непрестално подржавана и оживљавана оним Божанским дахом животним,то и јесте живот човечији.
Практично говорећи;духовни живот јесте наш непрестални труд,да се удостојимо оног Божанског даха у нама.
Засто да се трудимо и удостојавамо?
Зато што је то нама Творац даровао од Себе.Нико од нас то није ни купио ни платио,него нам је вечна љубав то даровала.Дар се истине не плаћа ницим.Зато је дар -дар.
Али онај ко прима дар,и то тако драгоцен као што је живот,мора се бар показати достојан тог дара.
Како да одговоримо Богу Љубави на љубав,и како да се покажемо достојни оног Божанског дара.О томе постоји велика наука,која се назива духовном науком.То је наука над свим осталим наукама,као сто је животни дах Боји над свим стварима.
Та наука није од телесног човека него од самог Светога Духа Божијег.
Дародавца најдрагоценијег дара сам је науцио људе како да се удостоје тог дара.
Ако желиш ући у ту светлу и слатку науку,нека је благословена зеља твоја.
МИР И РАДОСТ ОД ГОСПОДА.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 984 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]