banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Jul 2025, 06:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2003, 00:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2003, 19:04
Citiraj:
Mislim da je tantra pristupačna i za laika poput mene.

Drago mi je zbog toga. :D

Citiraj:
Na jednoj drugoj temi je spominjana astralna projekcija. Kako tantra gleda na to i sl. vantjelesna iskustva? Da li je moguće doseći ih pomoću tantre (iako smo već zaključili da je to daleko od konačnog cilja tantre)?

Sve moci su posljedica rada na budjenju i nisu cilj same po sebi. NO, ima ljidi koji imaju neke moci, zahvaljujuci proslim inkarnacijama.
Tantra trazi od tebe da budes SVOJ. U punom smislu te rijeci. No, zanimljivo je da niti jednu moc neces moci dobiti ako ti svijest nije spremna.
Ono sto izdvaja istinski mocnog covjeka od ostalih cirkusanata, je to sto sto se on ne osjeca nimalo nadmoci u odnosu na njih, ne smatra se nimalo boljim, ne dokazuje nikome kako je mocan, vec pokazuje, jedinstvenu jednostavnost, ljubav, znanje, stabilnost. Kada nesto kaze stoji iza toga, njegove rijeci se temelje na njemu, i sl. Ravnodusan je prema svim mocima koje ima. Jer u sustini nije ih ni trazio.
Mir je velika moc, ljubav isto. Znanje. Stabilnost, jednostavnost, volja, svijest....
Stoga, moci mogu biti i precica do ludila. Ako zudis za njima.
To je kao sa sjenom. Ako ides ka njoj ona bjezi od tebe, ako joj okrenes ledja ona ide za tobom.

:D

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2003, 02:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Ja ne mislim da sam zaslužio bilo kakve moći a i dalje ih želim.
Bilo kakve osim onih koje već imam.
Razmišljao sam kako bi ih ja upotrebio kad bi ih imao i da li bih ih upotrebio uopšte. Pokušavajući da budem iskren prema sebi došao sam do toga da kad bi ih imao, upotrebio sigurno jer kao što si već rekao da ih ne trebam imati ne bi ih ni imao odnosno one dođu kad si spreman za njih. Ali opet nemam dovoljno povjerenja u sebe -da ih u jednom momentu slabosti ne bi iskoristio za ličnu korist ili u nekom momentu nepažnje naškodio nekome.
Ako nisam siguran da takvo nešto trebam imati da li da onda uopšte idem ka tome ili jednostavno da idem "naprijed" a stvari će doći na svoje?
Ako su kao sjenka (ili žene :) ) kako da se oslobodim te želje?
Hvala

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Dec 2003, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sleepy je napisao:
Ako su kao sjenka kako da se oslobodim te želje?

Možda se ni ne moraš truditi. Samo radi duhovnu izgradnju i sam ćeš doći do većih prioriteta nego što su moći. I meni su na samom početku mog duhovnog rada moći bile vrlo zanimljive i veoma privlačne ali radeći duhovnu izgradnju želja za njima je opadala a sve me je više interesovala sama duhovnost. Dakle ne moraš se sam truditi da se oslobodiš loših želja, one će same nestati ako radiš duhovnu izgradnju. Ili neće nestajati već će samo biti bolje oblikovane.

Imati želju za moćima uopšte ne mora biti loše, sve zavisi od toga zbog čega želiš imati moći, za šta bi ih koristio, i da li te sama ta želja ometa u duhovnom radu.

Moći (posebne neke) se mogu dosta efikasno koristiti za dalju duhovnu izgradnju, i to za jake vidove duhovne izgradnje. Takve moći je dobro imati i znati ih pravilno i na dozvoljen način koristiti.

Moći obično dolaze onda kad je osoba spremna ali ne mora biti tako. Neki su dobili neke moći, ponijeli se, i duhovno pali. Moći se mogu razvijati određenim vježbama pa i iz toga slijedi da im može dobiti osoba koja za to nije dovoljno spremna. Zato je najbolje raditi na svojoj duhovnoj izgradnji i moliti se da ne dobiješ moći dok ne budeš potpuno spreman i dok ne budeš na duhovnom nivou na kome nećeš podleći iskušenjima da ih zloupotrebiš. A iskušenja će vjerovatno biti.

Evo baš za astralnu prijekciju postoje brojne tehnike, knjige, sajtovi, forumi na kojima se iznose iskustva. Ljudi probavaju, vježbaju i (neki) uspjevaju.

Istinski je moćan onaj ko ima čisto srce...i onaj koji može svjesno komunicirati sa Ocem, Sinom, Duhom Svetim, Silama Nebeskim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 00:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ako su kao sjenka (ili žene ) kako da se oslobodim te želje?

Vidjenjem zelje samo kao zelje i nista vise. Nemoj da je energitizioras. Ne davaj joj snagu vec je posmatraj i stim ona gubi na snazi. :D 8)

Tamo gde sam Ja, ne postoji "moja" ili "tvoja" strana. I u Svetlosti i u Tami Ja Jesam. Ja sam Mracan kao Ambis u koji se moras spustiti, da bi pronasao Ono za cim tragas. U praznini Nistavila Ja postojim.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 15:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hvala.
Mislim da ću početi da vježbam na nekim običnim, svakodnevnim željama.
Svaki put kad se pojavi i najmanja od njih da je odmah vidim i posmatram. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2004, 02:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

evo recimo jedne malene vjezbice svjesnosti.

Dotakni prstom neki dio svog tijela i pazljivo ga posmtraj. Osjeti to mjesto svim svojim bicem. Pa probaj da se distanciras kao da netko drugi dodiruje nekoga. To radi par dana.
Tada setaj svojom paznjom po tijelu. Isto kao sa prstom. Recimo mala tehnika ali veoma dobra za razvoj pazljivosti.

Nakon toga, probaj da osjecas cijele dijelove tijela, sve dotle dok ne mognes da razvuces panju po cijelom tijelu, sto je u pocetku malo teze. Ali ima velike koristi. Takodjer mozes da posmatras i unutrasnjost tijela. Ja sam radio sa svim i svacim sto mi je palo na pamet.
Te vjezbe su pocetak za razvoj paznje a samim tim i svijesnosti. I kao takve veoma su korisne u kasnijem radu na sebi, kada je potrebna distanciranost od sadrzaja i slicnih stvari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2004, 17:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
JivanMukta na drugoj temi si pomenuo tantrički rad sa vibracijom slova pa me interesuje moželiš li nešto napisati o tome. Koliko treba vježbati? Kako izgledaju te vježbe? Šta se time tačno postiže? Da li su i koliko vidljivi rezultati? Da li je to tek podloga za druge stvari ili je to zaokužena metoda? Da li je neophodan učitelj? Petpostavljam da jeste jer treba pokazati i demonstrirati kako se pravilno vibriraju slova pa me interesuje da li se sa Bardonovim "Ključem za pravu Kabalu" u kome se isto radi sa vibracijama može raditi samo na osnovu knjige?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2004, 19:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pazi, ja sam to radio sam Majstorom. Tako da sam sledio njegove upute. Mi smo radili sa svakim slovom po sedam dana. Mozes se slobodno drzati Bardonove tehnike. U tantri ima samo malena izmjena, koja i nije toliko bitna. U pocetku vjezbe smo izgovorili dva ili tri puta slovo pa tek onda isli na mentalno ponavljanje. Ostalo sve je blo isto. Samo ako je Majstor nesto drugo naglasio onda se to mijenjalo. S tim da je mogao reci da jendo slovo neko mora raditi vise ili manje.
Ja sam ih radio na sjedeci. Ali ponekad kada sam legao spavati odradjivao sam ih i tako. Ali to je bio moj izbor.
Sve sto izgovoris ili napises je sastavljeno od slova. I ona izrazavaju moc. Covjek koji je ovladao ovom moci je sposoban da materijalizuje rec. Ili ono sto ona predstavlja. Recimo imace jako mocan govor, biti sposoban da ono sto izgovori pretvori manje vise u stvanrost. Drugo, mantre postaju jace. Vjerovatno si sreo ljude s kojima kada si pricao imao utisak da njihova rijec ima snagu. Neki su je svesni neki ne. Neki su je razvili neki ne.
Meni je receno da radim te vjezbe, ali vise kao eksperiment. Tako da o tacnom postizanju i ne znam previse jer je nisam zavrsio. Trebalo je proci sve kombinacije a ja sam prosao sao one prve sa jednim slovom. No, mozda jednog dana krenem dalje. :)
Bas sada gledam Bardonovu knjigu i unutar nje ti pisu sfere na kojima ta slova vibriraju i sta postizu. Mislim da je to dovoljno.
Rezultati su kod mene bili vidljivi a i gore sam ih opisao.
Podloga zbog koje sam je radio bila je da naucim da osvestim mantru da pojacam njeno dejstvo. Sto sada nakon par godina vidim da ima uticaja.
Mislim da je poterbno da ako ides dalje nadjes ucitelja. Za pocetak prva slova mozes probati i sam. Ali ucitelj najbolje zna da li si sposoban ili ne.
Nama ucitelj nije puno objasnjavao samo je dao tehniku i mi smo je radili.
Barem je meni bilo tako. Meni je rekao da to pocnem raditi kada sam ga pitao u vezi toga.
Mislim da mozes raditi po Bardonu jer i ja sam po njemu radio, a da nisam smio ucitelj bi mi rekao. Meni je rekao samo one izmjene koje sam vec napisao a ostalog sam se drzao.

Sta da ti kazem. Osjeti terbali ti to ili ne. Po meni je veoma vazno ojacati svjesnost i volju kao i srce pa tek onda krenuti u takve eksperimente.
Bardon je dobro reko da bi trebalo proci prve dve knjige. Ali ja ti tu ne mogu puno pomoci jer ja sam ih preskocio, ali sam tada bio iniciran i stoga mi nije trebao Bardon i da sljedim njegove upute, ali ako ti nemas majstora onda ih bolje sljedi jer nisu recene bezveze.

Sretno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2004, 15:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jun 2003, 16:30
Ocekivanja, kako se rijesiti ocekivanja, i slobodno gledati u zivot? Stalno mi se vraca kroz glavu ovo pitanje, zanima me gdje sam ja to ''zakazao''. Kako JivanMukta, Nacitana gledate na ovo?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2004, 01:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ocekivanja najcesce su povezana sa necim sto smo prozivjeli na neki nacin. I grade se na sjecanjima i sl. Svako od nas ocekuje nesto. NIko toga nije oslobodjen. No, ima nacina da ta ocekivanja osvestimo i na taj nacin oslabimo uticaj na zivot. Kasnije kada su osvestena mozemo vec lakse da ih se resimo.
Osvestavanja ocekivanja bi bilo da ih sagledamo u njihovom pravom svijetlu. Tu od pomoci moze biti analiza. Analiticki posmatras neko ocekivanje, razvijas film u glavi i na taj nacin ga odradis. Ali cijelo vrijeme moras da znas da ona ne moraju da se ispolje na materijalni plan.
Drugi nacin jeste da ih vidis i da ih imenujes. S tim da vidjenje mora biti oslobodjeno i nimalo nesputano, tj, ne potiskivano. Shvatiti da ocekivanje je samo tvoje i da ta osoba ili situacija nije primorana da reaguje na tvoj ocekivan nacin. Vec i ona ima slobodu da reaguje onako kako zeli.
A to gdje si zakazao :) ma nisi zakazao vec bi se to moglo nazvati stanje neznanja. Jednostavno ne znas kako bi bilo drugacije. Kako da odradis drugacije, jer te niko nikada nije uputio da je nesto pogresno, jer i oni koji su mogli da te upute, tj. imali tu moc, ni sami ne znaju za bolje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2004, 05:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2004, 17:46
bezveze
bogu je milije ako se covjek uzdrzava zene i posveti samo njemu, ne samo covjek vec i bog se prema zeni odnosi kao nizoj i u drugoim planu i nije zalud covjek glava zeni iako danas i suprotno kao da zene su glava - boze sacuvaj zato i jest ovako itd

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2004, 07:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Mar 2002, 01:00
To što govoriš o ženama nema veze ni sa Bogom ni sa vjerom, nego samo sa tvojim strahom od njih, ili neraščišćenim računima s njima.
Suoči se sa svojim problemom, a ne nipodaštavaj jednako vrijednog i važnog Božijeg stvora, niti od Njega ustanovljeno udruživanje ljudi i žena u ljubavnom činu i zajedničkom životu.

Citiraj:
bogu je milije ako se covjek uzdrzava zene i posveti samo njemu,

Tvorac je još na početku jasno i glasno rekao:

Nije dobro da je čovjek sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2004, 18:51 
Pripravnik
Pripravnik

Privatam.
Cak toliko sam zgranut da svjet jednopolan mi na ovo sve sto se desava ne bi bio stran, niti bih potrebu imao nakon svega za polnim uzitkom, ali znam da je zena mnogo vise, ali i bog jos vise.
Jedno govori zenjen covjek, a drugo onaj koji nije zenjen, i sa razlicitih stajalista su ponukani obrazloziti.
Blago onom komu zenu bog dovede
ili
medju 1000 muskih nadjoh jednog, ali medj 1000 zena nijedne (Mudrosti Solomona)

To su stalne permanentne akumulacije djelovanja zla po covjeku, sto zlo vjesto koristi cak najvise, i muka mi i gledati i zivjeti s tim, ne podnosim i gad mi je, ali trpjeti se mora.
Ma ne nipodostavam ja njih, vec ono sto prolazi njima i mnome,
I onda ako to znamo potrebno je zauzeti stajaliste I odrediti I pokusati sprovesti primjereno, a ne neprimjer rasejavati a s njim u neznanju I svaku gadost tjelesnu, koja ipak utice na vecu gadost dusevnu, - jer ima vise iskusenja, opet mozda je I bolje da ima vise iskusenja, da se ne opustamo.

Licno sam za arapski mentalitet , a taj je prije bio I u drugih I u nas verujem plemenski savez je bio moralniji

Ima u bibliji, pomena i suprotno recenog, znaci i ovo i ono, tako terazije i drze okrilje ovog svega pa kako komu, a sto bi rekli turci,
a Allah najbolje zna

Poslednji put menjao BY3 dana 08 Apr 2004, 20:34, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Apr 2004, 18:57 
Pripravnik
Pripravnik

A mjerilo moze biti da u raju nema braka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2004, 01:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zanimljivo ste krenuli. Ne kontam samo kako to na ovoj tomi, to mislim na BY3, ne na Aharona.

Citiraj:
A mjerilo moze biti da u raju nema braka.

Ti to bio u raju pa znas?
Ili ti neko rekao? :D

Citiraj:
Licno sam za arapski mentalitet , a taj je prije bio I u drugih I u nas verujem plemenski savez je bio moralniji

Ma i ja isto.
Samo, sto to ne znaci da su oni u pravu.
Salim se za ono iznad.
Cijenim ja Arapsku mudrost, ali ne i neke njihove postupke.
To sto ti mislis o zenama i neki slicni tebi, srecom nema nikave veze sa univerzumom. Sunce i dalje grije, trava raste, kisa pada...
Sreca. :D

U tantri je poznato da zene imaju vese smisla, da se tako izrazim, za zivot od muskaraca. Takodjer da su otvorenije prema zivot od nas, takodjer da im je jaca intuicija, kao i da su senzitivnije... i mnogo toga jos.
I ako je muskarac imalo pametan moze od njih puno nauciti.
Sto sa vecinom nije slucaj, narocito u sredini u kojoj zivimo.
Zena je ovdje rob, okolnosti.
NO, ni one ne znaju za bolje, tako i kada imaju priliku da imaju muskarca koji imalo nesto konta, one to zloupotrebe, stoga BY3 da ti nisi mozda zloupotrebljen pa sada kao bijesan pas lajes na sve sto nema pimp.. medju nogama?
Zao mi je ako je tako, ali nije to kraj, sve se moze ispraviti. Srecom niko nije isti.
Ukljuci malo diskriminaciju prema sebi, pa sagledaj sta si napisao i kamo to sve vodi, pa onda probaj da se ispravis.
POsto primjecujem da si orjentisan prema vjeri, budi malo pazljiviji u odnosu na to pa pusti Boga da radi na tebi, nemoj ga sputavati.
A ako to i napravis vidjeces da ce ti se vecina misljenja koje je sada aktuelno promjeniti.
Sretno.

Slazem se sa onim st je Aharon rekao. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2004, 01:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ko da je malo što imamo pedere sad će se još pojaviti čitava armija "ženomrzaca" ili nečeg sličnog. :cry:
Bože sačuvaj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2004, 05:43 
Pripravnik
Pripravnik

Razumijemo se mi dobro, a sinoc gosti me prekidose u temeljnosti.
Ni ja se sa sobom ne slazem, a pre s vama, mozda pristup I put nije najbolji mog govorenja, pa zato je tako

Slazem se da nije za ovu temu to i ne bih skretao, ali kad vec o seksu i dahtanju, ha ha na jednu stranu, a kad o glavu udari uf uf na drugu stranu usljed pohote

U NOVOM ZAVJETU STOJI DA SE NECE ZENITI NI UDAVATI U RAJU – ISUS mislim rece
Kuran govori suprotno,ali kuran je zbirka za sebe koja se moze reci da ima svoje dubine i ne treba kruto i doslovno sve citati

Da znam Jivane, nece biti dahtanja u raju ili cu traziti postedu brisanja iz misli takvih pojmova za ciju cistotu sav pakao zemaljski mora covjek proci, a koja pogan je covjek nek je hvaljen milostivi, jer nema cvijeta koji pokosen nije od prokletnika prokletih koji generaciono opoganjuju mlade narastaje dahtanjem i bludom od misli do djela dok sve cisto pogan ne postane, a zato milost je data pa niko ovo i ne zna kao ni osjeti ni vidi, no djeca u uzrastu

Arapi bolje provode taj dio uputstava u praksu od ostalih

Slazem se za postupke, ali daju se izbjeci te kazne

Nauciti da, ali kroza njih to mozda misli iz prva , ali to je njegova sposobnost kroza nju od boga
Najgore je slijepo slusati zenu, Rob je muskarac takodje
Ne jivane, nije od te zloupotebe mada imam i tu, ali cemu ljudi da idu npr. U manastir?, pa nek se ovi drugi izdvoje, mislim da imam pravo nesmetati drugom svojim prisustvom u okolisu, ako neko evidentno narusava okolis , moral, sredinu, nesto sto inace smeta duhovnom ustrojstvu covjeka koji koraca ulicom i mora se boriti sa izazovima, trazim jednostavno odstetu i eliminaciju zagadjivackih izvora, prosto kao u Kraljevima egipatskim polupati gadove i ocistiti oltar

Znam da nisam u pravu, ali i da nije da nema smisla, niti mi je uopste do ovoga ovdje, niti price
ako ako
O boze vazduha!

Bratijo!-i da mi vaskrsnete ove nedelje vaskrsom i vi i da branimo kucu nasu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2004, 07:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jun 2003, 16:30
BY3: Pricaj tako da ta prica bude konstruktvina, da imas koristi od nje! Nemoj pricati samo zato da bi bio debant!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2004, 20:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

NIsam skuzio bas sve sto si napisao posto je zbrkano, ali OK. To sto je najljepse u ovoj svekolikoj zbrci zvanoj postojanje jeste da sve ima smisao, i da taj smisao varira od stanje svijesti onog ko ga koristi.
Manje vise, svako moze da razumije samo u onoj mjeri u kojoj je njegova dusa, da se tako izrazim, otvorena i onoliko koliko mu je svijest uzdignuta.
Tako da istina koja vazi za nekog ne mora biti istina za onog koji to posmatra.
Istine koje su izrecene pre nekih 2000 godina i one od juce ili danas ne moraju opste biti tacne a mogu. Opet sve zavisi od onog koji ih pokusava shvatiti.
To sto si iznio nikako ne mogu prihvatiti jer moje razumijevanje nije ograniceno biblijom kuranom, bhagavad gitom ili necim sta je neko rekao, vec direktnim iskustvom.
Moje iskustvo mi pokazuje bas suprotno od vecine hriscaniskih i slicnih nabuloza.(od ovog nije izostavljen ni islam, ni hinduizam i sl.)
Ne kritukujem religiju kao losu vec njegovu interpretaciju.
No, to je opet do mog gledanja na stvari.
Ne mogu prihvatiti da je sex zlo, kao ni vecinu drugih stvari koje ljude sablaznjavaju.
Ne kazem da nema zla kroz zloupotrebu istog, ali opet, ponavljam sve zavisi od covjeka do covjeka.
Znam isto tako da kroz sex covjek moze imati iskustvo drevnosti i postojanja. Ali je samo pitanje koliko njih.
Tantricki pristup je od kada je nastao uvijek bio pod osudom onih koji se boje ili imaju bilo kakvu predrasudu prema zivotu a potice iz neznanja.
Zbog tog misljenja tantra i opstaje, jer ne trazi vjerovanja, ubjedjivanja i sl. vec se bazira direktno na iskustvu koje je samo do covjeka. Isto tako ona zna da je istina jedna ali je svi dozivljavaju na svojstven nacin.

Stoga ona nikada nije u sukobu. Covjek koji je ovladao sa sobom nije u sukobu, vec u jedinstvu sa svim oko sebe i za takvog covjeka nema nesto kao zlo, ili nesto sto ne odgovara njemu u tom trenutku.

NO isto tako znam da od hiljade tragalaca samo nekolicina uspije nesto da napravi u tantri, stoga bih mogao reci da ona bira ucenika a ne ucenik nju.
Tantricki pristup je sirok i tezak za shvatiti intelektom vec samo iskustvom direktnim osjecanjem onog sto je tu.

Zato, da zakljucim shvatam da ljudi ovo sto pisem ili sto je tantra sama po sebi ne mogu da prihvate ili shvate ili ne zele da prihvate. ALi nista zato, to je i dobro. Zato sto nema previse kukolja u njoj, vec samo oni koji su spremni da uce, a ne oni koji misle da uce. Drugi naziv za tantru bi mogao da bude zivot. To je ucenje iz Izvora o necemu sto je Izvor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2004, 19:59 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 06 Sep 2003, 22:37
http://www.nisargadatta.net

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 124 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]