banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Jul 2025, 23:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 111 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Dec 2011, 14:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Oficir s ruzom je napisao:
Gledaj ovako, ako je Isus tako postupao s farizejima, a znamo da je s njima uvijek bio u nekom sukobu jer su oni krivo tumacili ili licemjerno prisvajali propise, plus su pored sveg toga nijekali Isusovo bozanstvo, ali nikad nisu nijekali prisustvo Boga, vec su cvrsto vjerovali u Njega, dok kod ateista imamo nijekanje Boga u potpunosti, dakle sta ti mislis kako bi se Isus postavio pred njima??? Mislis li da neko ko vjeruje u Boga (a farizeji su vjerovali u postojanje Boga), zasluzuje vecu verbalnu osudu i prijekor od onog ko ne vjeruje nikako...ne razumijem te, da li stvarno tako mislis???

Ja mislim ono sto i u Pismu stoji, a nigdje u Pismu Bog nije osudjivao nekog ISKLJUCIVO zbog toga sto nije vjerovao, nevjerovanje samo po sebi nije bilo razlog za ukor, uvijek je tu bilo nesto drugo ili nesto vise, mislim konkretno na opacine i zlo koje su cinili svojim bliznjima. Ni Davidu nije pomogla sva njegova vjera kad je ubio onog nevinog covjeka.

Znaci moj odgovor na tvoje pjitanje sta Bog misli o ateistima je: ne znam. Moj odgovor na pitanje da li je Bog ukorijevao ateiste uopste ne uzimajuci u obzir to da li drze zapovijesti je: definitivno to nije tacno, to se nicim ne moze u Pismu potkrijepiti, koliko mi je poznato. Naravno moze biti da se negdje u Pismu ostavlja prostora za interpretacije pa zato neko drugacije tumaci odredjene stihove Pisma. Ali imam veliki problem da razumijem zasto je po tebi odlucujuce za raj ili pakao to da li ce neko reci: "Da, ja vjerujem da postoji Bog 100%". To mogu da razumijem jedino ako mislis da ta tvrdnja sa sobom povlaci osjecanje odgovornosti prema Bogu. Znaci da onaj ko to kaze i djeluje tako kao da Bog postoji, znaci da svojim zivotom kazemo: "Da, vjerujem da Bog postoji i ja svojim zivotom dokazujem da zaista mislim to sto govorim". Taj stav najbolje dolazi do izrazaja kad cinis nesto sto vjerujes da je milo Bogu a time sebi stvaras neprijatelje medju ljudima. Farizeji su molili "da ih ljudi vide", a ne zbog Boga, znaci cinili su stvari zbog ugleda. Tako isto onaj pedofilski duhovni vodja svojim zivotom pokazuje da ne vjeruje u Boga, dzaba mu njegovo deklarisanje. Zato je Isus rekao da je i ljubav prema bliznjem JEDNAKO VAZNA kao ljubav prema Bogu, da neko ne misli da je dovoljno da vjeruje u Boga a zapostavi bliznjeg. Znaci jedno bez drugog ne ide. Meni je jedino ovo tumacenje prihvatljivo.

Oni ljudi oko Isusa nisu bili bivsi ateisti, nego ljudi koji su vjerovali u Boga na osnovu dotadasnjih objava, i na osnovu tradicije tadasnjeg naroda, cak u vremenu u kojem Isus dolazi nisam siguran da se moze naci direktan dokaz postojanja ateizma od zidova jer su svi mahom pripadali Mojsijevoj vjeri.

Mislim da je pogresno misliti da su apostolil bili cisti ateisti i tabula rasa sve dok nije Isus dosao, to bas nije tacno, kao sto ni Arapi nisu bili nevjernici, nego su vjerovali u vise bozanstava, apostoli da su nastavili sljediti vjeru bez vjere u Isusa i bez njegova dolaska bi i dalje vjerovali u ono u sta vjeruju zidovi tog doba...Jednog Boga ??? S toga sta mislis jesu li bili ateisti kako tvrdis ??? Ili jos lakse pitanje da li su bili agnostici ??? Nit jedno niti drugo, nego su bili vjernici u Jedngo Boga jer Isus jednostavno nije bio fizicki prisutan. Nakon sto dolazi Isus pocinju da vjeruju i u njega (po Biblijskom vjerovanju) ali nikad nisu "izletjeli" iz luka vjernika, nikad nisu bili ateisti niti agnostici ???

Nisam mislio samo na apostole nego i na carinike, poreznike i prostitutke. Nezamislivo mi je na koji nacin je jedna prostitutka mogla biti vjernica i prostitutka.

Hristov je napisao:
nije osudjivao ateiste zato sto ne vjeruju u Boga. Nadji jedno mjesto u Pismu gdje je osudio ateiste.

Pa Hristove dragi... ne mogu vjerovati...pa citava Biblija "vristi" od prijekora za one koji ne vjeruju u Boga...citav kontekst Biblije kao cjeline se odnosi na ateiste i na nevjernike, pa kome Bog prijeti paklom, mislis li samo onima koji krivo tumace zakon, samo farizejima, pa gdje ce onda ateisti zajedno s vjernicima??? Dok ce grjesni a ipak vjernici u vjecni pakao...to bi doista bila nepravda velika...
Vi krscani sami kazete da je Biblija odgovor na svako pitanje ( i mi to govorim o za Kur'na nije to nikakva novina ) pa kako onda mislis da Biblija "razgovara" s ateistima ???

Sad, ili ja tebe ne razumijem ili ne znam na sta tacno mislis. U prethodnom citatu si kao argument da apostoli nisu bili ateisti rekao da su Zidovi vjerovali u Boga Starog Zavjeta pa tako i apostoli, a ovdje kazes da je Pismo prepuno ukora za ateiste i nevjernike, da se "citav kontekst Biblije kao cjeline odnosi na ateiste i na nevjernike". S druge strane, ja i ti znamo da se citavo Pismo odnosi na Izraelce, zar ne? Svako obracanje Boga preko proroka je u ogromnoj vecini slucajeva obracanje Izraelcima, zar ne? Znaci ukori su se odnosili na "vjerujuce" Izraelce a ne na neke ateiste i nevjernike. Izgleda kao da je najveci problem u stvari bilo to sto su Izraelci znali Zakon i krsili ga. S te tacke gledista savrseno se nadovezuje cinjenica da je Isus najvise osudjivao ne ateiste nego vjerujuce farizeje. Pitas da li bi Isus vise osudjivao ateiste... Kako je moguce nekoga vise koriti nego sto je Isus farizeje korio, znamo obojica kakve je rijeci koristio. Ti ljudi su bili duhovne vodje narode a najveci licemjeri, odvodili ljude na stranputicu (zato Isus kaze da narod cini ono sto farizeji uce a ne sto cine)

Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode!
Nismo li u ime Tvoje prorokovali, i Tvojim imenom đavole
izgonili, i Tvojim imenom čudesa mnoga tvorili?

I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od
mene koji činite bezakonje.
(Matej, 7.22)

Ne znam koliko vjerujes u vjerodostojnost ovog citata, ali ovdje imas slucaj da mu "u onaj dan" (zna se na koji dan se misli) dolaze ljiudi koji vjeruju u njega, i on tim "vjernicima" kaze da idu od njega (zna se gdje) jer cine bezakonje.

Cudim se kako je moguce da dva covjeka imaju totalno razlicito razumijevanje u pogledu ove tematike.

Oficire, ja tebe jednostavno moram pitati, mozes mi odgovoriti i na PP, ali kako hoces: da li ti mislis da je Osama bin Laden kao vjerujuci musliman otisao u raj ili u pakao? Nemam apsolutno nikakve predrasude prema tebi, ali zelim da razumijem zasto se ne razumijemo po pitanju ove tematike.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 17:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Izzarde i od manje glupljih ljudi sam bio vise uvrijedjen... :)

Dakle Hristove...ovih sam dana malo zauzet

Hristov je napisao:
nevjerovanje samo po sebi nije bilo razlog za ukor, uvijek je tu bilo nesto drugo ili nesto vise, mislim konkretno na opacine i zlo koje su cinili svojim bliznjima.

Imamo u religiji 3 vrste grijeha...grijeh prema sebi, prema drugima (bliznjima i ostalim ljudima ) i grijeh prema Bogu...
Grijesi prema sebi podrazumijevaju cinjenje sebi zlo u bilo kom smislu...takav grijeh Bog ako hoce moze oprostiti, grijesi prema drugima se mogu ispraviti samo trazenjem oprosta ili isprike od drugih shodno grijehu koji je ucinjen, ali ukoliko se to ne desi na ovom svijetu onda na Onom Bog moze da bude "Posrednik" ( to je opet neka druga tema) i grijeh prema Bogu...to se ne oprasta bilo na ovom ili na onom svijetu ukoliko se covjek ne pokaje iskreno.

Hristov je napisao:
Moj odgovor na pitanje da li je Bog ukorijevao ateiste uopste ne uzimajuci u obzir to da li drze zapovijesti je: definitivno to nije tacno, to se nicim ne moze u Pismu potkrijepiti, koliko mi je poznato.

Ateist moze drzati mnoge zapovijedi koji prosjecan vjernik ne drzi, ali prosjecan vjernik nece biti vjecno u paklu dok ateista hoce...vjecno, beskonacno...
Nisi mi odgovorio na pitanje da li ti mislis da ce ateisti pored toga sto nijekaju Boga, pa makar bili oni koji se drze zapovijesti vise nego vjernici iako se zna da oni drze te zapovijesti zbog toga sto to njima prija i odgovara a ne zbog Neceg i Nekog drugog (nepostojanje pozrtvovanosti u smislu vremena i zivota zbog Boga) - ipak ici u raj recimo zajedno s tobom ???

Hristov je napisao:
Ali imam veliki problem da razumijem zasto je po tebi odlucujuce za raj ili pakao to da li ce neko reci: "Da, ja vjerujem da postoji Bog 100%".

Pa ako ateisti koji nevjeruje i ja koji vjerujem se zajedno nadjemo u raju ili u paklu...kakva je to onda Bozja pravda ???
Hristov je napisao:
To mogu da razumijem jedino ako mislis da ta tvrdnja sa sobom povlaci osjecanje odgovornosti prema Bogu. Znaci da onaj ko to kaze i djeluje tako kao da Bog postoji, znaci da svojim zivotom kazemo: "Da, vjerujem da Bog postoji i ja svojim zivotom dokazujem da zaista mislim to sto govorim". Taj stav najbolje dolazi do izrazaja kad cinis nesto sto vjerujes da je milo Bogu a time sebi stvaras neprijatelje medju ljudima

Nema potrebe stvarati sebi neprijatelje medju ljudima ako vjerujemo u postojanje Boga... ovdje te ne razumijem...ti znas da je najbolja ljubav ljubav u Ime Boga, a najispravnija mrznja jest mrznja u Ime Boga...sad ti mozda neces vjerovati da Bog moze da mrzi, medjutim ako to nevjerujes onda zbog cega postoji pakao ??? Nije li to kazna upravo za one koji su mrzili postojanje Boga i onda ih je On kaznio svojim stvorenjem - Mrznjom.

Ja vjerujem da se vjerovanje u Boga moze odrzavati u potpunom skladu, miru i harmoniji s svim konfesijama ukljucujuci i ateiste, dakle kad su u pitanju sve ovosvjetske stvari, al kad se udje u domen vjere tu povlacim liniju, nema potrebe da iom dozvoljavam ono sto im ni Bog dozvolio nije...to je blag ali uporan stav.

Hristov je napisao:
Zato je Isus rekao da je i ljubav prema bliznjem JEDNAKO VAZNA kao ljubav prema Bogu, da neko ne misli da je dovoljno da vjeruje u Boga a zapostavi bliznjeg. Znaci jedno bez drugog ne ide. Meni je jedino ovo tumacenje prihvatljivo.

Evo konkretno je li ateista "tvoj bliznji"...mislis li da je Isus mislio na nevjernike, na ateiste ??? Isus nije imao istu ljubav prema farizejima (iako su farizeji bili teisti ali licemjeri) i prema svojim ucenicima, al ti (cini mi se ) smatras da on nije ispravno postupio te da je trebao imati istu vrstu ljubavi, jer ti smatras svakog svojim bliznjim.
Hristov je napisao:
Nezamislivo mi je na koji nacin je jedna prostitutka mogla biti vjernica i prostitutka.

Mozda zbog toga sto smatras da je svaki vjernik perfektan...samim tim sto je vjernik ne mora biti perfektan u vjerskom smislu, ali ne izlazi iz okvira da bi ga se smatralo ateistom...Moze li vjernik biti preljubnik-moze. ( ali to ne podrazumijeva da treba biti i da nece postojati kazna za njega ), Moze li vjernik biti kradljivac - moze (ali i za to postoji adekvatna kazna)...Moze li vjernik biti kukavica-moze...itd...
Ali ateista poslije priznavanja ateizma moze biti sta god hoce i zeli...cool zar ne...ali zato postoji i kazna prvo za to sto je ateista pa za sve ostalo i to vjecno...ali za vjernika ne postoji kazna zato sto je vjernik nego samo postoji kazna zato sto je ucinio neki prestup... (ako mu se Bog ne smili jer niko ne zna nicije stanje), ali za ateizam nema stanja i nema isprike (izuzev u rijetkim okolnostima ciji sud prepustamo Bogu)...nekako mi se cini da ti imas problem spajanja velikih grijeha s odredjenim vjernikom ... ali i sam je Isus takvu osobu smatrao vjernikom pored toga sto je ucinila veliki grijeh...

Hristov je napisao:
S druge strane, ja i ti znamo da se citavo Pismo odnosi na Izraelce, zar ne?

Odredjeni djelovi odredjenih knjiga se odnose za odredjene narode jer su i sami poslanici slani odredjenim narodima...ali sam govorio s aspekta da i vi vjerujete da je Isus poslan svim narodima i da je Biblija za sve narode a ne samo za Izraelce...

Hristov je napisao:
Cudim se kako je moguce da dva covjeka imaju totalno razlicito razumijevanje u pogledu ove tematike.

Oficire, ja tebe jednostavno moram pitati, mozes mi odgovoriti i na PP, ali kako hoces: da li ti mislis da je Osama bin Laden kao vjerujuci musliman otisao u raj ili u pakao? Nemam apsolutno nikakve predrasude prema tebi, ali zelim da razumijem zasto se ne razumijemo po pitanju ove tematike.

Ja vjerujem da je Matej 7:22 istinit, ali imam potpuno drugo objasnjenje...

Po pitanju ove tematike cemo se razumijeti mozda tek na 7-8 srtranici jer mozda jos uvjek nismo svarili misljenje onog drugog...

Sto se tice Bin Ladena...moramo prvo uzeti u obzir postojanje te teorije i te ovog - onog ...ali ajmo ako i ne postoji to, sto se plasira u medijima, za moment uzeti hipoteticki...da li je moguce da je on ( Bilo koji Bin Laden ili neko slicnog vjerovanja ) poslije onog konkretnog cina u raju???

Dakle : Kur''an drži da je zločin ubistva ma kojeg ljudskog bića ravan zločinu ubistva svih ljudi: "...Ko ubije nekoga ko ubio nije ili koji na Zemlji nered činio nije, kao da je ljude poubijao sve... " - Kur''an, 5:32

U ovom ajetu se ne govori o vjernicima ili nevjernicima nego o ljudskom bicu...-eto to je moje razmisljanje koje se isto tako odnosi na sve Bin Ladenovce i Andersene ma iz koje vjere dolazili.

A sto se tice ubistva u ime vjere, nist nego opet Kuran : "Da je Gospodar tvoj htio, On bi sve ljude jedne vjere učinio! A ipak se oni uvijek u vjerovanju razilaze, samo ne oni kojima se Gospodar tvoj smiluje! A radi toga i stvorio ih je..." - Kur''an, 11:109-119

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 17:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jadan tvoj bog s tobom takvim. A i ti s njim, ako je zaista takav kakvim ga prikazuješ.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 20:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Citiraj:
Izzarde i od manje glupljih ljudi sam bio vise uvrijedjen...

Milorad Telebak je upravo zaplakao...
Da je meni bio cilj da uvrijedim ja b' stavio neku karikaturu...

Citiraj:
Pa ako ateisti koji nevjeruje i ja koji vjerujem se zajedno nadjemo u raju ili u paklu...kakva je to onda Bozja pravda ???

Drugarice učiteljice šta će on u raju kmeeeeeeeeeeeeeeee
:lol:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1Jh4aGQBUZM[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 08 Feb 2010, 13:02
Neko je lijepo napisao, svako treba da svoju vjeru cuva za sebe u svoj cetiri zida. Osim toga ne znam zasto se crkve, dzamije i ostalo gradi ako ne sluzi svojoj svrsi, tj. da vjernici u tim objektima cine ono sto moraju.

Sada zamislite da ste recimo u Minhenu, i vozite se tramvajem a ispred vas sjedi ciko sa velikom bradicom i vadi knjigu i krece da cita, pa da se moli klanja i tako...garantujem da nikome to nije svejdno, pogotovo ako je aktuelan jos kakav bombaski napad (znam to je sada pretjerivanje ali to je tako, pravilo mase).

Osim toga, zamislite u centru se setaju ljudi, muslimani, katolici, pravoslavci itd. i scena, 500 ljudi krene zajedno da se moli, 100 ljudi klanja, 200 se krsti, 200 recituje oce nas...je li to mozda u redu?
Ako jednoj osobi dozvolite, onda na isto to ima i ovih drugih 499 pravo...

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 12:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Spoiler:
Hristov je napisao:
Ali imam veliki problem da razumijem zasto je po tebi odlucujuce za raj ili pakao to da li ce neko reci: "Da, ja vjerujem da postoji Bog 100%".

Svako ko zrelo razmišlja zna da ako neko vjeruje u boga to ne znači i da je bolja ličnost od ateiste.Samim tim vjernik može imati daleko više grijehova od ateiste i da na kraju završi u raju za razliku od ateiste.Pa gdje je tu "božija pravda". :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 14:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Ljudi, cemu tolika averzija prema ovome sto je oficir napisao. To jeste tako. Na stranu sto to nema veze sa mozgom, ali to jeste tako.
Najveci grijeh u svim religijama je nevjerovanje u Boga. To je jedino sto je neoprostivo.

E sad, druga je stvar sto bi nekome normalnom sama ta cinjenica bila dovoljna da pljune na citavu religiju i da prestane biti religiozan.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 16:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Elvis Presley je napisao:
Najveci grijeh u svim religijama je nevjerovanje u Boga.

:lol: :lol: :lol:
Nevjerovanje u Boga nije grijeh, Biblija jasno kaže da bez zakona nema ni grijeha, onaj ko ne zna za Boga, Božije objave i zakone ne može ni počiniti grijeh prema Bogu i njegovim zakonima jer on je neznabožac i ti zakoni ga ne obavezuju, znači ako ne vjeruješ u Boga onda vjerovatno nisi ni pripadnik neke religije i samim time nemaš nikakvih obaveza prema bilo kojoj religij. Vrlo jednostavno.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisi mi odgovorio na pitanje da li ti mislis da ce ateisti pored toga sto nijekaju Boga, pa makar bili oni koji se drze zapovijesti vise nego vjernici iako se zna da oni drze te zapovijesti zbog toga sto to njima prija i odgovara a ne zbog Neceg i Nekog drugog (nepostojanje pozrtvovanosti u smislu vremena i zivota zbog Boga) - ipak ici u raj recimo zajedno s tobom ???

Ne postoji nedvosmislen odgovor na to pitanje u Pismu, mislim čak da ni odgovor nije jednostavan niti se može reducirati na riješenje dileme: "Ima li nešto tamo vani ili je sve slučajno". Ja ne mogu vjerovati da presudni kriterij koji svrstava nekoga u vjernika predstavlja čisto intelektualno spekulisanje tipa "pa ja mislim da nije sve slučajno", niti mogu zamisliti da u raju završi pop koji kaže da vjeruje u Boga a siluje maloljetnu djecu. Ne vidim zašto bi Bogu predstavljalo neriješivi problem i neoprostivi grijeh ako ateista koji drži zapovijesti kaže da mu "zvuči previše nevjerovatno da postoji Bog". Ja sam čak spremniji da prihvatim stav da su grijesi jednako dovoljni da osude i vjernika i ateistu, kao i to da će Bog naći načina da od ateiste koji drži sve zapovijesti napravi vjernika.
Ovo je samo grubi opis mog stava, o detaljima bi se moglo na dugo i na široko špekulisati, ali duboko sam uvjeren da je istina takva da bi je i teisti i ateisti prihvatili bez replike

Najveci grijeh u svim religijama je nevjerovanje u Boga. To je jedino sto je neoprostivo.

Kad ti ovakve zaključke izvodiš i njih koristiš kao uporište u svojim argumentacijama, onda je bolje preskakati tvoje postove. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 20:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

old fashion men je napisao:
znači ako ne vjeruješ u Boga onda vjerovatno nisi ni pripadnik neke religije i samim time nemaš nikakvih obaveza prema bilo kojoj religij. Vrlo jednostavno.

I gorices u paklu za vjekove vjekova. To si propustio.

@Hristov
Kako glase prve 2 Bozije zapovjedi?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da čovjek ljubi Boga i svog bližnjeg.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 20:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije tacno. Bar ne to za svog bliznjeg.

I sta ako covjek "ne ljubi" svog Boga?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako nije tačno? :oops:

http://wwwyu.com/biblija/40mat022.htm#37 (37-40)

Možeš li mi ti reći šta bude ako čovjek ne ljubi Boga?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 20:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

1. "I am the LORD your God who brought you out of the land of Egypt, from the house of slavery. You shall have no other gods in My presence..."

2. "Do not make an image or any likeness of what is in the heavens above..."

Ja sam prvi pitao. Sta bude sa osobom koja ne postuje jednu (ili obje) od ovih zapovjedi?

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 20:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

OK, mislio sam da govoriš o dvije najveće zapovijesti.

Nebitno je u ovom momentu šta ja mislim, komentarišem tvoje riječi da je nevjerovanje najveći grijeh i da je to neoprostivo i da ćeš gorijeti u paklu. Ja te zato pitam šta ti misliš da biva ako ne držiš te zapovijesti i kako si došao do tog zaključka? Moje mišljenje o tome šta bude nije bitno sada.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
I gorices u paklu za vjekove vjekova. To si propustio.

Ne znam iz koje religije je taj dio, ali toga u Biblij nema.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 04:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Odjednom se pravite ludi, "toga nema", "nebitno je sta ja mislim"...

Standard.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 08:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema potrebe da od nas (?) praviš ludake, dovoljno je da odgovoriš na moje pitanje i dobićeš moj komentar, niko se ne pravi lud nego želim da vidim kako si ti došao do zaključka do kojeg si došao, napisao si neke dubiozne stvari i očekujem da ih potkrijepiš čvrstim argumentima, ja nisam napisao ništa tako da nemam šta da branim, daću ti svoj komentar čim vidim tvoj komentar, niko ništa ne izbjegava, izvoli.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
napisao si neke dubiozne stvari i očekujem da ih potkrijepiš čvrstim argumentima

Necu da objasnjavam potpuno ocigledne i jasne stvari, pogotovo ne tebi ili ofm-u koji se "pravite ludi".

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja kazem da nije istina to što si napisao, a ti dokaži ono što je "očigledno" i "jasno", time ćeš ujedno dokazatii da sam lažov i da se pravim lud. Izvoli.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 111 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]