Besparica je napisao:
Pa sumnja da je neko terorista je kada se sumlja da se neko bavi terorizmom.
Definira jedno...
Besparica je napisao:
Citiraj:
Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili pretnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su uopšteno politički, verski ili ideološki.
A lijepo definira i drugo...
Bice da je Džordž Wošington postao prvi zapadni terorista kad je napao britansku krunu...
Fantastična definicija ko da sam znao da ćes je postovati...poenta je da je s jedne strane covjek terorista a s druge strane freedom fighter.
Besparica je napisao:
I od kuda ti da sam ja zakljucio da je Mesic ustasa samo na osnvu njegove slike? Da se ne gubis u svojim nebulozama mozda?
Ma ne...jer kad vidim da si na osnovu slike osudio covjeka (zbog njegova izgleda), mogu samo zamisliti sta je za tebe neko koga osim sto gledas i slusas ili citas...
A malo offf (Stipe je ustasa koliko i ti).
Besparica je napisao:
A za ovog lika sam zakljucio na osnivu slike da nije normalan, te izrazio sumlju da je terorista.
Pa i ja sebi dajem za pravo da na osnovu tvog avatara ili tvojih postova zakljucim isto...(mozda ne bas da si terorista ali...)
Besparica je napisao:
Naravno da ne cini jer ih ne terorisem. Kako ih ja to terorisem? Lupas.
A kako "oni" terorisu tebe???
Besparica je napisao:
A od kuda tebi da je pokusavam da definisem vehabizam?
Pa nije pametno pricati o necem o cemu nemas ni okvirne definicije da znas sta je to "nesto".
Besparica je napisao:
Pa navodno je sprijecen u pokusaju terorizma. A to kako je on terorista ce sud da dokazuje.
Pa navodno je i "Sikirica" optuzen u Spaniji i osumnjicen...pa bude da je covjek bio miljama i miljama od mjesta dogadjaja.
Navodno je i Husejn imao nuklearno oruzje i tjesno sarađivao s (inace smrtnim neprijateljem) i davao mu oruzje.
Navodno je i SFOR opljackao blindirano vozilo jedne od komercijalnih banaka negdje u okolini Tuzle prije 3-4 godine...
A svima njima nije bilo suda ili jest i to onog prijekog.
A ti nama zajunio na osnovu slike.
Besparica je napisao:
Idemo jos jednom da pogledamo savrseno normalnog momka iz Bijeljine. Danas je to moda izgleda. Eh danasnja djeca.
Pa kad vidim tvoj avatar...i freek koji je tamo...ali idemo jos jednom procitati tvoj post...
Besparica je napisao:
Pa ti da vidis moju sliku u novinama mogao bi samo da zakljucis da sam jako zgodan. Ne bi mogao da zakljucis da nisam normalan jer izgledam normalno, kao neko ko je rodjen i odrastao u nasoj Krajini, a ne kao neko ko je rodjen i odrastao na bliskom istoku.