banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 13:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Srbin vehabija
PostPoslato: 15 Maj 2010, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Vidi ovi religioznih manijaka samo po avataru udaraju. :lol:

Tebi ako je ovakav lik normalan ti ga vodi kuci. Mislim da bi se svako normalan klonio ovoga.
I naravno da je necrecan slucaj kada nekome isperu mozak i navedu ga da se bavi terorizmom. To sto to tebi nije nesrecan slucaj govori o tebi. A cinjenici da je to nesreca mjenja to sto se ti smijes na to.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 13:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Besparica je napisao:
Vidi ovi religioznih manijaka samo po avataru udaraju. :lol:

S tim sto je Ahmed uzeo tvoj avatar za sprdnju nemam nikakve veze...kako si strucno komentirao napad na svoj avatar, a izostvio onaj dio o slici u novinama...

Besparica je napisao:
Tebi ako je ovakav lik normalan ti ga vodi kuci

Ajd ne budali

Besparica je napisao:
I naravno da je necrecan slucaj kada nekome isperu mozak i navedu ga da se bavi terorizmom.

pa ako mi nadjes definiciju terorizma u svijetu bumo ti vjeroval..ali isto tako ako mi nadjes definiciju "vehabije" unutar islama bumo ti opet vjerovali...
Ali nema potrebe kad jeza tebe vehabija i Stipe Mesic ( vidi slanje vojske na koridor) a pored toga tip ima bradicu (doduse ne toliko veliku)

S druge strane jos mi uvje nije jasno da li govoris o nenormalnosti vođenog ili onog koji vodi ??? :D

Besparica je napisao:
To sto to tebi nije nesrecan slucaj govori o tebi. A cinjenici da je to nesreca mjenja to sto se ti smijes na to.

:lol:

Ne branim nikako, samo nista manji terorist nisi od ovog bradonje...ukoliko zakljucujes na osnovu: slike, pressa i par redova novinara brucosa da je neko terorista...postoji sud, ali i nesuvisle izjave prejudiciranja pametnjakovica.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 13:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Oficir s ruzom je napisao:
S tim sto je Ahmed uzeo tvoj avatar za sprdnju nemam nikakve veze...kako si strucno komentirao napad na svoj avatar, a izostvio onaj dio o slici u novinama...

Pa ti da vidis moju sliku u novinama mogao bi samo da zakljucis da sam jako zgodan. Ne bi mogao da zakljucis da nisam normalan jer izgledam normalno, kao neko ko je rodjen i odrastao u nasoj Krajini, a ne kao neko ko je rodjen i odrastao na bliskom istoku.

Ajd ne budali

Ovaj kometar, kada ga ti uputis, i nema neku tezinu.

pa ako mi nadjes definiciju terorizma u svijetu bumo ti vjeroval..ali isto tako ako mi nadjes definiciju "vehabije" unutar islama bumo ti opet vjerovali...
Ali nema potrebe kad jeza tebe vehabija i Stipe Mesic ( vidi slanje vojske na koridor) a pored toga tip ima bradicu (doduse ne toliko veliku)

S druge strane jos mi uvje nije jasno da li govoris o nenormalnosti vođenog ili onog koji vodi ??? :D

Ko je pominjao definiciju terorizma? Momak je uhapsen pod sumljom da je terorista.
I Stipe Mesic je za mene ustasa, ne vehabija.
I ako ti nije jasno o cijoj nenormalnosti govorim onda to govori o tebi.
Ne branim nikako, samo nista manji terorist nisi od ovog bradonje...ukoliko zakljucujes na osnovu: slike, pressa i par redova novinara brucosa da je neko terorista...postoji sud, ali i nesuvisle izjave prejudiciranja pametnjakovica.

Ja ako zakljucim da momak koji je rodjen i zivi u Bijeljini, koji onako izgleda i kojeg hapsi policija nije normalan, to me ne cini teroristom. Kako sam ja tu terorista? Koga ja terorisem? Moje misljenje nikoga ne vodi u zatvor. Ljude u zatvor salje sud.

A ako je tebi onaj lik normalan OK, meni nije.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 14:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Pa ti da vidis moju sliku u novinama mogao bi samo da zakljucis da sam jako zgodan. Ne bi mogao da zakljucis da nisam normalan jer izgledam normalno, kao neko ko je rodjen i odrastao u nasoj Krajini, a ne kao neko ko je rodjen i odrastao na bliskom istoku.

Pa mislim da doticni gospodin nije rodjen niti odrastao na bliskom istoku...a i Kučuk Emrah je jako zgodan a gotovo je s bliskog istoka ....al vidim da si se zapetljao u svojim nabulozama. :D

Besparica je napisao:
Ovaj kometar, kada ga ti uputis, i nema neku tezinu.

Ajd ne budali :D

Besparica je napisao:
Ko je pominjao definiciju terorizma? Momak je uhapsen pod sumljom da je terorista.
I Stipe Mesic je za mene ustasa, ne vehabija.
I ako ti nije jasno o cijoj nenormalnosti govorim onda to govori o tebi.

Pa onda definiraj "sumnju da je neko terorista"...mislim da ce ti biti os lakse nego definirati teroristu.

Cudno a ja mislio da je Stipe veci vehabija i terorista od doticnog momka...ne znam koji mig vidis da je neko terorista a neko ustasa i samo na osnovu slike..pa ti si covjece fenomen.

Besparica je napisao:
Ja ako zakljucim da momak koji je rodjen i zivi u Bijeljini, koji onako izgleda i kojeg hapsi policija nije normalan, to me ne cini teroristom. Kako sam ja tu terorista? Koga ja terorisem? Moje misljenje nikoga ne vodi u zatvor. Ljude u zatvor salje sud.

Naravno da te cini jer teroriziras jedan pokret (iako ne znamo sta je to terorizam i teror) i osudjujes a niti ga mozes definirati "vehabizam"...zato sam i reko da je za tebe vehabija i Stipe..ali vidim da ne znas ni sta pises jer si otisao u nacionalizam...

Kako je ovaj momak terorista? Koga je on terorizirao?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa mislim da doticni gospodin nije rodjen niti odrastao na bliskom istoku...a i Kučuk Emrah je jako zgodan a gotovo je s bliskog istoka ....al vidim da si se zapetljao u svojim nabulozama. :D

Ako se iko zapetljaou u nebulozama to si ti. Ja i nisam rekao da je doticni gospodin rodjen i odrastao na bliskom istoku. O cemu ti to? :confused3: I ne znam kakve veze ti Kucuci imaju veze sa icim...
Ajd ne budali :D

Prestani da mi suknjavas tako brutalno, previse boli.
Pa onda definiraj "sumnju da je neko terorista"...mislim da ce ti biti os lakse nego definirati teroristu.

Cudno a ja mislio da je Stipe veci vehabija i terorista od doticnog momka...ne znam koji mig vidis da je neko terorista a neko ustasa i samo na osnovu slike..pa ti si covjece fenomen.

Pa sumnja da je neko terorista je kada se sumlja da se neko bavi terorizmom. :cat:
I od kuda ti da sam ja zakljucio da je Mesic ustasa samo na osnvu njegove slike? Da se ne gubis u svojim nebulozama mozda?
A za ovog lika sam zakljucio na osnivu slike da nije normalan, te izrazio sumlju da je terorista.
Besparica je napisao:
Naravno da te cini jer teroriziras jedan pokret (iako ne znamo sta je to terorizam i teror) i osudjujes a niti ga mozes definirati "vehabizam"...zato sam i reko da je za tebe vehabija i Stipe..ali vidim da ne znas ni sta pises jer si otisao u nacionalizam...

Naravno da ne cini jer ih ne terorisem. Kako ih ja to terorisem? Lupas.

Evo ti definicija terorizma:
Citiraj:
Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili pretnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su uopšteno politički, verski ili ideološki.

A od kuda tebi da je pokusavam da definisem vehabizam?

Pa navodno je sprijecen u pokusaju terorizma. A to kako je on terorista ce sud da dokazuje.

Idemo jos jednom da pogledamo savrseno normalnog momka iz Bijeljine.
Slika
Danas je to moda izgleda. Eh danasnja djeca.

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 18:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Pa sumnja da je neko terorista je kada se sumlja da se neko bavi terorizmom.

Definira jedno...

Besparica je napisao:
Citiraj:
Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili pretnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli ciljevi koji su uopšteno politički, verski ili ideološki.

A lijepo definira i drugo...

Bice da je Džordž Wošington postao prvi zapadni terorista kad je napao britansku krunu... :D

Fantastična definicija ko da sam znao da ćes je postovati...poenta je da je s jedne strane covjek terorista a s druge strane freedom fighter.

Besparica je napisao:
I od kuda ti da sam ja zakljucio da je Mesic ustasa samo na osnvu njegove slike? Da se ne gubis u svojim nebulozama mozda?

Ma ne...jer kad vidim da si na osnovu slike osudio covjeka (zbog njegova izgleda), mogu samo zamisliti sta je za tebe neko koga osim sto gledas i slusas ili citas...
A malo offf (Stipe je ustasa koliko i ti).

Besparica je napisao:
A za ovog lika sam zakljucio na osnivu slike da nije normalan, te izrazio sumlju da je terorista.

Pa i ja sebi dajem za pravo da na osnovu tvog avatara ili tvojih postova zakljucim isto...(mozda ne bas da si terorista ali...)

Besparica je napisao:
Naravno da ne cini jer ih ne terorisem. Kako ih ja to terorisem? Lupas.

A kako "oni" terorisu tebe???

Besparica je napisao:
A od kuda tebi da je pokusavam da definisem vehabizam?

Pa nije pametno pricati o necem o cemu nemas ni okvirne definicije da znas sta je to "nesto".

Besparica je napisao:
Pa navodno je sprijecen u pokusaju terorizma. A to kako je on terorista ce sud da dokazuje.

Pa navodno je i "Sikirica" optuzen u Spaniji i osumnjicen...pa bude da je covjek bio miljama i miljama od mjesta dogadjaja.
Navodno je i Husejn imao nuklearno oruzje i tjesno sarađivao s (inace smrtnim neprijateljem) i davao mu oruzje.
Navodno je i SFOR opljackao blindirano vozilo jedne od komercijalnih banaka negdje u okolini Tuzle prije 3-4 godine...

A svima njima nije bilo suda ili jest i to onog prijekog.
A ti nama zajunio na osnovu slike.

Besparica je napisao:
Idemo jos jednom da pogledamo savrseno normalnog momka iz Bijeljine. Danas je to moda izgleda. Eh danasnja djeca.

Pa kad vidim tvoj avatar...i freek koji je tamo...ali idemo jos jednom procitati tvoj post...

Besparica je napisao:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 19:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Fantastična definicija ko da sam znao da ćes je postovati...poenta je da je s jedne strane covjek terorista a s druge strane freedom fighter.

Ne bih se slozio. Poenta je ako se s jedne strane neko vrsi terorizam onda je terorista, a ako s druge strane neko vrsi terorizam onda je terorista.
Ma ne...jer kad vidim da si na osnovu slike osudio covjeka (zbog njegova izgleda), mogu samo zamisliti sta je za tebe neko koga osim sto gledas i slusas ili citas...
A malo offf (Stipe je ustasa koliko i ti).

Pa ne mozes da zamislis. To sto ti radis je mozda pokusaj da zamislis. I Stipe je ustasa, ja nisam.
Pa i ja sebi dajem za pravo da na osnovu tvog avatara ili tvojih postova zakljucim isto...(mozda ne bas da si terorista ali...)

Pa slobodno. Ja dozvaljam drugima da iskazu svoje misljenje za razliku od nekih.
Mene licno, tvoje misljenje i ne dotice.
A kako "oni" terorisu tebe???

A kada sam ja rekao da terorisu mene?

I u vezi moje izjave. Izvlacis iz koneksta neke stvari. Ali da ne ostanem nedorecen, pojasnicu.
Znaci, smatram da nije normalno da jedan momak iz Bijeljine izgleda kao lik sa bliskog istoka.

Besparica je napisao:
Idemo jos jednom da pogledamo savrseno normalnog momka iz Bijeljine. Danas je to moda izgleda. Eh danasnja djeca.

Pa kad vidim tvoj avatar...i freek koji je tamo...ali idemo jos jednom procitati tvoj post...

E vidis za tebe je to freek, za mene je umjetnost. I ne znam kako je ovo valjan komentar na naseg uzornog momka.

I posto vidim da si strucnjak za avatare imam ideju za novi.
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Sta velis?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:03 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Ja sumnjam da se kaže sumnja,a ne sumlja.....ali to je nebitno za ovu raspravu.....Dečko definitivno ne izgleda kao neko sa ovih prostora....Možda bi i izgledao kada bi obrijao onu bradurinu,pustio malo kose i otpustio porub na hlačama....Mene smo zanima jedna stvar.....ako te vehabije udare po civilima,je su li onda fridom fajteri.....I za kakvu slobodu se oni bore....u Bosni.....u Austriji.....?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene zanima zasto se ovi lekotori uvjek sutiraju sa tri tackice?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Zato što volimo....

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A zasto to volite?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:15 
Administrator
Korisnikov avatar

Zato.....

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zasto zato?

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:30 
Administrator
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Zasto zato?

Dramska pauza...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2010, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E pa vidis, ja sumnjam da se ti pravilno sluzis sa te tri (ponekad i cetiri) tacke ali to je nebitno za ovu raspravu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 08:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Dečko definitivno ne izgleda kao neko sa ovih prostora

Dobro to jest tako, ne izgleda zbog brade i "dugih laca" koje ja na slici ne vidim. Ali nije li to pravo izbora nosnje ili neprikosnoveno pravo ličnost, pravo na slobodu vjeroispovjesti.
Iz nekih određenih serijatskih stavki se moze uzeti takav vid nosnje ispravnim jer on ne protivrijeci islamu i islamskim propisima, brada kao brada imao ju je svaki poslanik od Adema a.s. preko Isa a.s. / Isusa (vidi većinu slika i freski ili ikona i skulptura Isusa pa vidi da li je i na jednoj bez brade).
Znaci brada kao brada je u islamu sunnet, neki ce reci i farz ali sunnet najmanje (praksa Poslanika s.a.w.s.), nosenje te brade mozda odudara od okoline ali sigurno ne odudara od vjerskih propisa.
E sad sto se mi svi brijemo ili ne brijemo to je opet nase pravo izbora, vratimo se 50-60 godina necemo naci niti ijednog momka a da nije imao bar brkove, a i veliki njih broj i bradu.Tad je golobrad covjek bio u narodu poznat kao "ĆOSO".

_zoka je napisao:
Mene smo zanima jedna stvar.....ako te vehabije udare po civilima,je su li onda fridom fajteri.....I za kakvu slobodu se oni bore....u Bosni.....u Austriji.....?

Niko ko se bori protiv civila nije freedom fighter, kao sto ni Amerikanci nisu takvi u onim ratovima koje sad vode a svakodnevno u tim ratovima ginu civili. Islam proklinje teror i svako onaj ko ga cini treba biti sankcioniran odmah a i ukoliko postoje naznake da ce osoba to uciniti treba biti sprijecen.
Ajmo sad vidjeti da li je ovaj momak pocinio ono zasto se tereti ili je nad njim samo sumnja.
Nemozemo prema izgledu osuđivati niti prema izgledu hapsiti, jer tada je ugrozena i tvoja i moja sloboda. Ja ne vidim da postoji neka "borba" u Bosni niti Austriji...ne znam sta mislis pod "borbom".

I na kraju jos jednom "ako" i jos jednom ako udare po civilima onda se protiv njih treba boriti...ali ne vidjeh gdje su udarili po civilima.

Ako su imalo muslimani, onda znaju da je to strogo zabranjeno i u islamskom svijetu je opcepoznat ajet "Onaj ko ubije nekog ko nije nikog ubio (ko je neduzan) kao da je citav svijet poubijao." - Tesko njemu na onom svijetu...tesko njemu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 09:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Niko ko se bori protiv civila nije freedom fighter, kao sto ni Amerikanci nisu takvi u onim ratovima koje sad vode a svakodnevno u tim ratovima ginu civili. Islam proklinje teror i svako onaj ko ga cini treba biti sankcioniran odmah a i ukoliko postoje naznake da ce osoba to uciniti treba biti sprijecen.
Ajmo sad vidjeti da li je ovaj momak pocinio ono zasto se tereti ili je nad njim samo sumnja.
Nemozemo prema izgledu osuđivati niti prema izgledu hapsiti, jer tada je ugrozena i tvoja i moja sloboda. Ja ne vidim da postoji neka "borba" u Bosni niti Austriji...ne znam sta mislis pod "borbom".

I na kraju jos jednom "ako" i jos jednom ako udare po civilima onda se protiv njih treba boriti...ali ne vidjeh gdje su udarili po civilima.

Ako su imalo muslimani, onda znaju da je to strogo zabranjeno i u islamskom svijetu je opcepoznat ajet "Onaj ko ubije nekog ko nije nikog ubio (ko je neduzan) kao da je citav svijet poubijao." - Tesko njemu na onom svijetu...tesko njemu.

Niko nije ni rekao da su Amerikanci u pravu,čak naprotiv...Nisam ni ja za to da se prema izgledu ljudi prosuđuju,osuđuju i hapse ali moraš priznati da vehabije svojim postupcima pružaju ljudima razlog za strah.
I sam kažeš da onaj koji namjerava da provodi teror treba biti spriječen.Vjerovatno oni njega nisu uhapsli tek onako,zbog brade i kratkih hlača...Ako je posjedovao određene količine eksplozivnih sredstava,uputstva kako napraviti bombu ili nešto drugo za šta bi se moglo pokazati da vodi ka terorizmu onda bi ga trebalo uhapsiti?Nažalost,čini mi se da u članku ne piše ništa o tome pa možemo samo da nagađamo.....Dok se ne dokaže drugačije on je nevin.Valjda nije situacija toliko zatrovana da su ga uhapsili samo zbog izgleda i prelaska na islam. :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 10:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Nisam ni ja za to da se prema izgledu ljudi prosuđuju,osuđuju i hapse ali moraš priznati da vehabije svojim postupcima pružaju ljudima razlog za strah.

Mozda ne poznas njihov pokret, i uvjerenja sam da se ljudi boje onog o cemu ne znaju nista ili znaju preko novina. Ja kao musliman isto tako imam strah od Revnitelja ili draženovaca koji isto tako imaju bradu i dužu i cupaviji su maximalno, i s njima nema nekog politilčkog razgovora, bar onoliko koliko znam, radikalniji su sigurno vise ne go "vehabije", i ucini zla vise nego oni jer ih prati "dobar rejting" jos od prvog svjetskog.

No bilo kako bilo, slazemo se obojica da ne treba osuđivati na oko.

_zoka je napisao:
I sam kažeš da onaj koji namjerava da provodi teror treba biti spriječen

Naravno, kao i onaj koji posjeduje nesto sto je protivzakonito, jer trebao da imamo minimum sigurnosti i treba da imamo ikakvu vlast nego bezvlašće.

_zoka je napisao:
Dok se ne dokaže drugačije on je nevin.

Tako je...ali sam vidio da je ovdje rasprava isla u smjeru da ga treba "na tgr ili na javni linč"...pa ne treba, jer sutra on moze ponovo da napusti Islam i vrati se u pravoslavlje (ili vec u kojoj je religiji bio prije), za njega ostaje kazna na onom svijetu i po vasoj i po nasoj vjeri.
Ali ličnovati nije rješenje jer prelazaka je bilo i biće a nemojte da se vraćamo 500 godina unazad...ako nista bar iz istorije smo naučili kuda to vodi.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 11:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Apr 2010, 13:28
Ja kao musliman isto tako imam strah od Revnitelja ili draženovaca koji isto tako imaju bradu i dužu i cupaviji su maximalno, i s njima nema nekog politilčkog razgovora, bar onoliko koliko znam, radikalniji su sigurno vise ne go "vehabije", i ucini zla vise nego oni jer ih prati "dobar rejting" jos od prvog svjetskog.

To si u pravu!

Revnitelja se boje i sami Srbi jer su toliko radikalni da većinu običnog pravoslavnog svijeta uopšte ne smatraju vjernicima.

A ravnogorci sa svojim backgraundom i programom su opasni za sve normalne i civilizovane ljude.

Svaki radikalizam treba osuditi i kroz državne mehanizme spriječiti.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2010, 14:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
sunchica je napisao:
Ja kao musliman isto tako imam strah od Revnitelja ili draženovaca koji isto tako imaju bradu i dužu i cupaviji su maximalno, i s njima nema nekog politilčkog razgovora, bar onoliko koliko znam, radikalniji su sigurno vise ne go "vehabije", i ucini zla vise nego oni jer ih prati "dobar rejting" jos od prvog svjetskog.

To si u pravu!
Revnitelja se boje i sami Srbi jer su toliko radikalni da većinu običnog pravoslavnog svijeta uopšte ne smatraju vjernicima.
A ravnogorci sa svojim backgraundom i programom su opasni za sve normalne i civilizovane ljude.
Svaki radikalizam treba osuditi i kroz državne mehanizme spriječiti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Svaki komentar je suvisan

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 213 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]