banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 12:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2010, 16:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Jun 2010, 19:36
lavić je napisao:
Dakle Ahmede:

,,Isaija govori u 53 glavi o osobi poslušnoj i dobroj kao o Jagnjetu jer se jagnje prinosilo na žrtvu s toga po tebi ko je ta osoba i koja je svrha da se dete rodi bez zemaljskog Oca

Da i je ljudskom rodu potreban MESIJA i zašto?

Slušam.

DA potreban je i ljudskom rodu.

1. Prvi put je bio potreban da siri Boziju rijec i da ljudima pokaze pravi put
2. Drugi put je potreban da spasi covjecanstvo od Dedzdzala(Antikrista)

''On ce cijelo vrijeme raditi takve stvari(misli se na dedzdzala koji ce radit svasta ozivljavat mrtve, stvarat, lijecit itd.) koje mu je Allah dozvolio sve dok Allah ne posalje Isa a.s., sina Merjemina koji ce sici kod bijelog minareta istocno od Damaska, u bijeloj odjeci, drzeci se rukama za krila meleka. Kada spusti glavu zakapaju mu suze, a kada je podigne, sa njegovog lica se spuste dragulji kao biseri. Nijedan nevjernik koji osjeti miris nejgova daha nece moci prezivjeti, a njegov dah ce se prostirati sve dokle se vidi ispred njega. On ce traziti dedžala dok ga ne nadje na Babulud (u Kudsu, Palestini), gdje ce ga i ubiti''

Zadovoljan?

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2010, 21:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
haso6162 je napisao:
lavić je napisao:
Dakle Ahmede:

,,Isaija govori u 53 glavi o osobi poslušnoj i dobroj kao o Jagnjetu jer se jagnje prinosilo na žrtvu s toga po tebi ko je ta osoba i koja je svrha da se dete rodi bez zemaljskog Oca

Slušam.

Ev ja cu ti sad objasnit koja je svrha da se dete rodi bez ovo zemaljskog oca?

1. Bog je stvorio covjeka bez muskarca i bez zene(Adem a.s. stvoren od zemlje, gline)
2. Bog je stvorio covjeka sa muskarcem bez zene (Hava stvorena od Ademova a.s. rebra)
3. Bog je stvorio covjeka sa zenom bez muskarca (Isa a.s. roden od majke Mejrem u koju je Allah dz.s. stavio dusu novog bica)
4. Bog je stvorio covjeka sa muskarcom i sa zenom (mi danas koji zivimo)

Svrha je bila da Bog pokaze ljudima da moze SVE i da mu nista ravno nije i da od svega stvara On kaze ''Budi i ono bude(nastane)''

Lepo.
A sad da čujem ZAŠTO JE POTREBAN MESIJA?

,,1. Prvi put je bio potreban da siri Boziju rijec i da ljudima pokaze pravi put
2. Drugi put je potreban da spasi covjecanstvo od Dedzdzala(Antikrista),,

1. Dakle MESIJA dolazi zato da širi Božiju reč pa onda su SVI PROROCI MESIJE...koliko ih je ...zašto se onda veliča Marija kad mnoge žene rodiše MESIJE.
Pogrešno čoveče jer Mesija je SPASITELJ a ne telal.

2. Mesija ne spašava ubijanjem ,,,ČOVEČE,,, već prinosom savršene žrtve da plati cenu za tvoj i moj greh.
CAR,bato CAR ima vlast ubijati i dobija mač a ne MESIJA jer je MESIJA žrtveno jagnje i pomirnica.
Car se razračunava a ne Mesija ili Prvosveštenik.

Slušaj pažljivo: Bog uzima mnoga imena i objavljuje ih ljudima pa u svakoj službi ime -titula za tu službu jer Bog nema kuma već sam daje ime.
Kad stvara -Stvoritelj i onaj koji jeste. Kad vodi vojsku Car nad carevima i silni Jakovljev.Kad spašava - Spasitelj. I tako redom.
Isus nam objavi IME iz sveta.Bog nam dade sina-dete kome će ime biti: (pogodi koje?)

,,''On ce cijelo vrijeme raditi takve stvari(misli se na dedzdzala koji ce radit svasta ozivljavat mrtve, stvarat, lijecit itd.) koje mu je Allah dozvolio sve dok Allah ne posalje Isa a.s., sina Merjemina koji ce sici kod bijelog minareta istocno od Damaska, u bijeloj odjeci, drzeci se rukama za krila meleka. Kada spusti glavu zakapaju mu suze, a kada je podigne, sa njegovog lica se spuste dragulji kao biseri. Nijedan nevjernik koji osjeti miris nejgova daha nece moci prezivjeti, a njegov dah ce se prostirati sve dokle se vidi ispred njega. On ce traziti dedžala dok ga ne nadje na Babulud (u Kudsu, Palestini), gdje ce ga i ubiti''

Zadovoljan?,,

Zadovoljan...NIKAKO!
Taj dedzdzal NE MOŽE OŽIVLJAVATI NI STVARATI jer onda bi imali 2 Boga.
Život je u vlasti Božijoj a smrt u onog sa čudnim imenom ali samo dok ne istekne dati mu rok.
Isa nije iz Damaska otišao niti iz džamije već sa gore Maslinske -Jerusalima i TAMO SE VRAĆA.
Eto vidiš Isa će tražitu onog stvora jer ne zna gde je a ti znaš i navodiš mesto Babulud.Agde je to?

Najžešće je ono kad čitam da će Isa doći kao pomoćnik Islamskim služiteljima u džamiji.Mislim stvarno je VElIk.
Zamisli kad bi vladika izjavio da će dozvoliti Isi da ga malo odmeni...ČOVEČE :D :D :D :D :D eno ga kleberi se sad ću ja njemu macu...cica gde si hajd
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 19:34 
Početnik
Početnik

Eto vidiš Isa će tražitu onog stvora jer ne zna gde je a ti znaš i navodiš mesto Babulud.Agde je to?

Citaj jarane i ono sto je u zagradi 'nadje na Babulud (u Kudsu, Palestini)'
A ko drugo Dedzdzal(Antikrist) ce ozviljavat mrtve, lijecit, na jednom mjestu se navodi da ce covjeka rasjec macem pa ga ponovo sastavit, unistavace ljudima usjeve itd. sve to radeci da bi ljudi poceli da ga smatraju Bogom.(A ovo sve navedeno ce Bog omogucit Dedzdzalu da bi doveo ljude u iskusenje)

Najžešće je ono kad čitam da će Isa doći kao pomoćnik Islamskim služiteljima u džamiji.

Gdje pise da ce pomoc Islamskim služiteljima u džamiji?
Samo se kaze da ce ''sina Merjemina koji ce sici kod bijelog minareta istocno od Damaska''.

1. Dakle MESIJA dolazi zato da širi Božiju reč pa onda su SVI PROROCI MESIJE...koliko ih je ...zašto se onda veliča Marija kad mnoge žene rodiše MESIJE.
Ja sam ti odgovorio: da je prvi put poslan da siri Boziju rijec
koliko znam svi ostali Poslanici su se zvali imenom a ovaj se zvao'Mesija, Isa, sin Merjemin'
Sto znaci kad kazes Mesija onda se misli na Isusa, a kad kazes Isus misli se na Mesija Jedan covjek.
Tako da se i prije zvao Mesija-Isus a i ponovo kad bude poslat bice Mesija-Isus

2. Mesija ne spašava ubijanjem ,,,ČOVEČE,,, već prinosom savršene žrtve da plati cenu za tvoj i moj greh.
CAR,bato CAR ima vlast ubijati i dobija mač a ne MESIJA jer je MESIJA žrtveno jagnje i pomirnica.
Car se razračunava a ne Mesija ili Prvosveštenik.

On ce bit poslat od Boga da ubije Dedzdzala jer ga ljudi nece moc ubit. A zasto bi Isa a.s. ispastao za moje grijehe valjda svakom covjeku pripada ono sto je ucinio jer po toj logici ako je on platio cenu za tvoj i moj grijeh onda se ja i ne moram molit Bogu kad mi je oprosteno jer je Isus sve to rjesio.

I sad se ti kleberis sto smatras Isusa sin Bozijim(odnosno Bogom u drugoj formi)
Imam pitanje da mi objasnis.
Ako je Isus Bog u drugoj formi(utelovljeni Bog) kako to da onda za vrijeme svog zivota na zemlji Isus(Bog po vasem misljenju) kaze ''I moj Otac je veci od mene''.
To onda ispane da sam sebi govori da je veci od samog sebe.(Jer je po tvom misljenju on utelovljeni Bog)
Takode ispada da je zapravo Bog ispasto za nase grijehe. Jel tako?
I zasto onda sebe naziva sin Boziji kad je on Bog samo sto je u tijelu covjeka.?(onda ispada da je ljudima trebo rec Ja sam Bog a ne si Boziji).

Et volio bi da mi objasnis ovo kako Bog sam sebi govori da je veci od samog sebe. Nije mi jasno pa te molim da mi objasnis.
I nemoj se kleberit ne kleberim se ni ja tvojoj knjizi.

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 20:12 
Veteran
Veteran

Pozdrav jari.

Tu smo da kažemo odgovore na jarina pitanja:

,,Ako je Isus Bog u drugoj formi(utelovljeni Bog) kako to da onda za vrijeme svog zivota na zemlji Isus(Bog po vasem misljenju) kaze ''I moj Otac je veci od mene''.,,

Moje je da ti kažem a tvoje je da li ćeš verovati.
Odgovoriću ti pitanjem:Da li je veće telo il odelo? Da li je veći Duh od tela?Da li je veća služba u Duhu ili u telu?

,,To onda ispane da sam sebi govori da je veci od samog sebe.(Jer je po tvom misljenju on utelovljeni Bog),,

Ne ispada niti se prosipa nešto već Duh nije isto što i telo i nije telo stvorilo Duha već Duh telo, niti telo daje život Duhu već Duh telu pa šta je veće...

,,Takode ispada da je zapravo Bog ispasto za nase grijehe. Jel tako?,,

Kad znaš zašto pitaš?

,,I zasto onda sebe naziva sin Boziji kad je on Bog samo sto je u tijelu covjeka.?(onda ispada da je ljudima trebo rec Ja sam Bog a ne si Boziji).,,

Mala konfuzija hajde iz početka:
Isus sebe NE NAZIVA Sinom Božjim.
Utelovljeni Bog, DA.
On je to rekao mnogo puta i pokazao im u svitcima ali Ga ne prepoznaše kao ni ti što ga ne poznaš.

,,Et volio bi da mi objasnis ovo kako Bog sam sebi govori da je veci od samog sebe. Nije mi jasno pa te molim da mi objasnis.,,
Sad ti je jasno.

,,I nemoj se kleberit ne kleberim se ni ja tvojoj knjizi.,,
Ja se nasmejem uvek kad neko odvali nešto što je za nasmejati se a tebi ako je milije plakati izvoli.Ovo nije reč o tebi i meni već o nečijim rečima.Vidi ovako odeš lepo kod čajneza i kažeš da je smešno ono u šta čajnezi veruju a ono sablja po vratu...i šta je to razum ili slepi fanatizam.

Razgovaraj slobodno smej se ili pjevaj mi bolan a sve u službi provere i ništa više niti manje a sve ostalo će doći na svoje.
Pozdrav.

Zaboravio si odgovoriti pa ko velim da prilepim opet:
A sad da čujem ZAŠTO JE POTREBAN MESIJA?

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2010, 21:50 
Početnik
Početnik

Mislim da sam ti vise nego 100 puta odgovorio zasto je potreban Mesija.
Da je spavac na mom mjestu reko bi ti sto vrtis ringispil ;)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 00:46 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
haso, de ne uzimaj uzalud ime moje... :lol:

haso, osto si mi nesto duzan il sam preskoci...jesi li procitao Bibliju?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 08:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
laviću, čitajući postove tvoje vidim baš koliko su kršćani znanje izgubli

pa ti brkaš na veliko i malo, sam se u tom trojstvu gubiš ko abdest..

moj otac je vecii od meene moj otac je vecii od sveeg ja sam od sebe ne mogu nista.....
kako ti više nije jasno

kakav je isus bog ako je pobjegao u egipat pred kraljem
kakav je isus bog kad je gladan umoran i žedan
kakav je isus bog kad se moli sam sebi.. kome se isus molio ako je on bog ?

Pogotovo prije nego sto ga uhvatise centurioni.. on se preznajao i molio boga da ga spasi..

priznao si da je biblija mix svaceg i iz toga kad hoces sloziti pricu ispadne ti rak na mozgu..
Isus je bog al nije bog, on ti je boziji sin al bog jer je otac veci od sina,, to su u stvari 2 osobe ali jedna..

KOJI JEZIK TI PRCAS MAJKE TI ?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 12:39 
Početnik
Početnik

spavac je napisao:
haso, de ne uzimaj uzalud ime moje... :lol:

haso, osto si mi nesto duzan il sam preskoci...jesi li procitao Bibliju?

Izvini jarane ako sam ti duzan sad nemam ni marke. ;)
A citam obrazujem se po malo. (nego onako na preskak sto me zanima)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 15:21 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
@haso

nemoj preskakati, tipa ja ti kazem stih i ti provjeris jel pise u toj glavi, knjiz...vec ides i ispred i poslije stiha...

114_AhmeD je napisao:
laviću, čitajući postove tvoje vidim baš koliko su kršćani znanje izgubli

kakav je isus bog ako je pobjegao u egipat pred kraljem
kakav je isus bog kad je gladan umoran i žedan
kakav je isus bog kad se moli sam sebi.. kome se isus molio ako je on bog ?

Pogotovo prije nego sto ga uhvatise centurioni.. on se preznajao i molio boga da ga spasi..

ljuti se ti ne ljutio al su ti malo jeftina pitanja...

jel kontas ti termin utjelovljenje....

jel kontas protiv cega se to ustvari Isus najvise borio, pa je trazio da ga casa mimoidje...jel kontas da je Isus uzeo ljudsku prirodu kako bi nastavio tamo gdje je Adam pao...

o tome sam pricao i ranije, koncept Boga je drugacije u Bibliji od Kurana, i ti jos uvijek kritikujes sa pogresne strane..

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 16:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Koncept Boga je isti, interpretacije se razlikuju.

Bog je JEDAN.

O interpolacijama i interpretacijama mozemo do sutra...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Oficir s ruzom je napisao:
Koncept Boga je isti, interpretacije se razlikuju.

Bog je JEDAN.

O interpolacijama i interpretacijama mozemo do sutra...

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2010, 18:02 
Veteran
Veteran

Ahmede
Znam da ti je teško razumeti Pismo zato ni mene nemožeš shvatiti.
Izvini ako te povredih što rekoh ko je Bog.
Neki ljudi telesno gledaju i tako razmišljaju a za duhovnost trebaju druge oči.
Nemoj po meni rasuđivati druge ni Božiju reč već mi oprosti što mi je razum i Duh nešto drugačiji pa mi je Psmo logično a Kuran apsurdan.
To je moja slabost zato hvalim Boga.
Oprosti za sve što ti pokušah reći...,,zaboravi ako možeš...,,

Mngo sreće u životu i u radu.

HASo

,,Mislim da sam ti vise nego 100 puta odgovorio zasto je potreban Mesija.,,

Da si samo JEDNOM odgvorio bilo bi dovoljno
Nemoj se zamarati ohani malo..nema potre da mi to ni govoriš jer ko još veruje u Mesiju?
Ti znaš da to samo tako piše a u stvarnoti...
Znaš Bolan Haso da ćoek ne mere sve doznati a i nije mu dot'ga. Kužiš da mi dećki ne bumo igali MICE a i za kaj bi bok stari.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2010, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

lavić je napisao:
Ahmede
Znam da ti je teško razumeti Pismo zato ni mene nemožeš shvatiti.
Izvini ako te povredih što rekoh ko je Bog.
Neki ljudi telesno gledaju i tako razmišljaju a za duhovnost trebaju druge oči.
Nemoj po meni rasuđivati druge ni Božiju reč već mi oprosti što mi je razum i Duh nešto drugačiji pa mi je Psmo logično a Kuran apsurdan.
To je moja slabost zato hvalim Boga.
Oprosti za sve što ti pokušah reći...,,zaboravi ako možeš...,,

Mngo sreće u životu i u radu.

kod mene je okrenuto. Na jednoj strani zavrzlame na drugoj citko i jasno sve

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 10:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
E moj Ahmede, ko te do sada nije skontao nikad i nece.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Avinoam1 je napisao:

misli šta hoćeš, ja objektivno gledam. Nadjite mi samo jednu kontradikciju u Kur'anu ja cu odmah ostaviti islam !... Što nijhe slučaj kod druge strane.

Lavić je čak i priznao da je biblija dobrim djelom mjenjana

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 10:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
114_AhmeD je napisao:
Avinoam1 je napisao:

misli šta hoćeš, ja objektivno gledam. Nadjite mi samo jednu kontradikciju u Kur'anu ja cu odmah ostaviti islam !... Što nijhe slučaj kod druge strane.

Lavić je čak i priznao da je biblija dobrim djelom mjenjana

Trla baba lan...

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2010, 22:01 
Veteran
Veteran

Hasi

,,,,''On ce cijelo vrijeme raditi takve stvari(misli se na dedzdzala koji ce radit svasta ozivljavat mrtve, stvarat, lijecit itd.) ,,

Ovo gore je tvoja čuvena ili već čija samo nemoj reći Muhamedova jer bi je bačili na probu:

Piše Satana-dedzdzal će raditi svašta- nedovoljno definisano za sad ali idemo dalje.
Oživljavati mrtve
ČOVEČE! Imaš li ti dece (nedaj Bože nešto se detetu loše desi detetu) ti si mu roditelj pa hajd mu VRATI ŽIVOT?
Ti si STVORENJE satana je STVORENJE. Ti nemožeš dati život jer nisi STVORITELJ I NEMAŠ VEČNI ŽIVOT NITI SI ODUVEK tako ni satana nema večni život niti je oduvek jer je i on samo stvorenje.

Stvorenje može izvršiti reprodukciju ali NE MOŽE vratiti-dati život jer kad bi to moglo ti HASO nebi umro jer bi sebi dao život odnosno uvek bi bio u tebi-bio bi živ oduvek i u večnost pa ti si Haso kao Bog. A ako to može satana kao stvorenje onda je i on Bog.

,,stvarat, lijecit itd.) ,
Haso bolan! Stvoritelj stvara a JEDAN JE STVORITELJ valjda i u Kuranu tako piše ako nisu izbledela slova.
Hajde ti stvori nešto... tako isto nemože stvoriti ni taj tvoj dždrž
Ko to reče da mi možemo biti stvoritelji?
Haso stvoritelj=dedzdzal stvoritelj a oboje = STVORENJA mislim stvarno....čuješ li bar nekad šta čitaš?

Pa hajd mi reci sad ko je tvoj STVORITELJ i LEKAR i SPASITELJ?
Ako to može biti i Bog i ona džukeldžda.
Kad se uozbiljiš nastavljamo razgovor i ništa renomirano ime ,,KLEBER,,

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 21:33 
Početnik
Početnik

Velika je ralika izmedu SATANE i DEDZDZALA.
satana je Đavo koji je odbio da se pokloni Ademu a.s. i protjeran je iz raja.
Dedzdzal je osoba koja ce biti poslana na ovaj svijet da dovede ljude u iskusenje moce raditi stvari kao Isus i neke druge mnogo vece, a ljudima ce se predstavljat kao Bog.(sve ovo ce mu omogucit Bog)

Kad kazem stvarat nisam mislio kao stvorit sad svemirski brod il ferarija nego svojim mocima ce ljudima koji ga prihvate kao Boga obogacivat usjeve postace bogati itd.

vracat ce mrtve govorit ce ljudima'' vraticu ti roditelje ako me prihvatis kao Boga''.
Nisam nigdje reko da ce on biti Bog nego da ce se predstavljat kao Bog i da ce imat odredene moci bas kao sto je i Isus imo a sve mu je to dao Bog.

A to sto mislis da sam ja neozbiljan sa svojim govorom onda isto i ja mogu rec za tebe kad prestanes Isusu smatrat Bogom(utelovljenim Bogom) odnosno kad se uozbiljis onda mozemo pricat.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2010, 22:01 
Veteran
Veteran

Ne menja stvar da li je zveka ili anđeo jer ni jedno nije stvoritelj niti može dati život.
Da li su to tvoje reči što si napisao o ovim stvarima(svaranju,vasrsnju itd?)

Haso koga je Isus pokazao učenicima kad su tražili da im pokaže OCA?

Ko je rekao: ,,Ja SAM...,, i narod popada zašto padaju kad im je Isusi pre govorio i nisu pali?

Ko ima vlast uzeti i dati život?

Da li Mesija kojeg Marija rodi dolazi sa mačem ili da prinese sebe ina koga se odnosi 53 gl Isaije?

Skontaj pa javi.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2010, 12:27 
Početnik
Početnik

Nez stvarno sta pokusavas sa tim pitanjima dao sam ti odgovor zasto ce doc Mesija i koga ce ubit i sta ce radit taj kojeg ce Mesija ubit.
Ti izgleda pokusavas da mi kazes da on nece moc radit odredene stvari kao ozivljavat itd.
A Isus je mogo i ako nije Bog, a zasto je mogo zato sto mu je Bog to omogucijo bas kao sto ce omogucit i Dedzdzalu(Antikristu).

Ko je rekao: ,,Ja SAM...,, i narod popada zašto padaju kad im je Isusi pre govorio i nisu pali?
Haso koga je Isus pokazao učenicima kad su tražili da im pokaže OCA?
Stvarno nez sta se bunis odgovorima prihvati ako hoces ako neces nemoj mi postavljat pitanja o krscanstvu jer ja nisam krscanini ako te nesto zanima pitaj me o mojoj vjeri.

Ko ima vlast uzeti i dati život?
Samo Bog. Al On je svemoguc tako isto tu moc moze dat i nekom covjeku kojeg je on izabrao da bi doveo ljude u iskusenje bas kao sto je i neke moci dao Isusu.

Samo da te pitam da li Biblija govori o dolasku Antikrista?
I koja je svrha dolaska Mesije u Bibliji?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]