Aurrora je napisao:
A šta je sa djecom bez roditelja, a šta je sa vremenima prošlim.
Koliko ja znam dijete ne može nastat bez roditelja. Teško onim roditeljima koji svoje dijete ostave nakon što ga rode...takvima nikako ne bih bio u koži. Ta djeca nažalost padaju u ruke neznabožcima i sotonistima (čast poštenim pojedincima odgajateljima) da ih odgajaju. Takav sustav i vođe narodne je nažalost narod izabrao, jer da porodica nije razvaljena, kao što je, do takvih situacija ne bih dolazilo, a i ako bi došlo lako bi se tu djecu zbrinilo. Najveći problem je taj što su ljudi prihvatili sotonske zakone, a ne Božje, a optužuju boga za sve što im se dešava. Sotonin i je cilj da ljudi to čine, da optužuje Pravednoga, jer ako pogledamo Isusa, upravo se na njemu to i obistinilo..."ubiše ga nizašto".
Citiraj:
Zla je uvijek bilo, strasti su uvijek razdirale, iskušenja su uvijek bila prisutna.
Naravno da to nije postojalo oduvjek. To je krenilo pobunom jednog anđela, ali Bog je namjerno pustio da se grijeh namnoži da bi se vidjele strašne posljkedice grijeha i da nakon uništenja Sotone i njegovih sljedbenika nikom više u svemiru ne padne napamet da se odvaja od Boga, jer će svi spoznati koje su posljedica tog odvajanja.
Citiraj:
Koliko je star Stari zavjet, a koliko Novi Zavjet između Boga i ljudi. O čemu se tu govori i piše?
Tu se govori o problemu grijeha i kako će Gospodin da riješi taj problem

.
Citiraj:
Možda kako je lako biti pravednik i iskušenjima odoleti?
Ti očito nisi ni svjesna koju muku prolaze današnji ljudi koji ne žele Boga u svom životu. To su najveći mučenici i bjednici. Samo se malo osvrni oko sebe, pa ćeš da vidiš tu muku i bjedu.
Citiraj:
Sa kakvim ljudima je Hristos provodio vrijeme: sa grešnima ili pravednima?
Provodio je najviše vremena sa svojim učenicima. Krist je došao liječiti bolesne kako on to kaže, jer je i sam vidio u kakvim su mukama i bjedi ti ljudi. Zato je i rekao....
"28 Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. 29 Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim. 30 Uistinu, jaram je moj sladak i breme moje lako."Citiraj:
Zašto je Petkana 40 godina bila u pustinji?
Kako je živjela prepodobna mati Angelina?
Tko su ti ovi?
Citiraj:
Šta je sa hormonima koji razdiru.
hahahaha....kakvim bona hormonima? hormoni mogu da razdiru samo one koji su duhovno razvaljeni i koji misle samo na zadovoljavanje svojih tjelesnih požuda.