kamen je napisao:
Pomaže Bog, draga sestro Dženita.!
Najiskrenije te pozdravljam u tvom izraženo subjektivnom naklonjenom nastupu, kojom si se tako neosnovano izgledno uključila u ovu forumsku tematiku. Ne bih želio odmah da ti repliciram na takvu tvoju pomenutu konstataciju, nego te zamoljavam da nam odgovoriš ako želiš na sledeća pitanja;
Da li si upoznata sa dosadašnjim tokom forumskog sadržaja ovog svjedočenja na oba postavljena linka u kome se nalazi i moj odgovor na tvoje konstatativno pojavljivanje.?
I kao drugo, da li želiš ili možeš, da se ovdje na forumu pozivaš kroz svoju diskusiju bez tog jednostrano proklamovanog ''šadah'' ogledala.? Jer se u protivnom, u nečijoj drugačije obojenoj konkavnosti svjedočenja Božije istine, ne naziru tako lako svi oni obrisi dodirnih tačaka koji su nasušno potrebni da se do istine zajedno dođe.!
Uzmimo s toga, svog konspirativno ličnog nepristrasnog učešća po ovoj temi, te da se u onom prepoznatljivo ''znakovitom'' nebeskom tonu i ambijentu izraze sve naše unutrašnje duhovne obaveze prema Stvoritelju. Fokusiranje i fiksiranje vlastitog ogledala samo za jednu stranu ovog svijeta, ne doprinosi takvome nikakvog učešća u onom velikom zajedničkom boljitku.
U tom slučaju, bićeš svakako potrebna sa takvim predloženim svojim umjećem, da ispratiš sa te strane ovo svojevrsno Božije svjedočanstvo. Ima dovoljno prostora i vremena za to da se tema i u tom pravcu odvija. A da ne ugrožava i ne rasplinjuje istovremeno njen istinoljubivi započeti pravac i sadržaj kazivanja, koji se ''negdje'' na miru dalje priprema za vidjelo.
Pozdravljam te sa iskrenim poštovanjem!
Slavimo našeg Stvoritelja na visini, a među nama neka bude mir i dobra volja!
Amin!
kamen
Postovanje i sa moje strane dragi Kamen!
Moj nastup na ovoj temi apsolutno nije bio povod da te uvrijedim,naprotiv vjernik sam koji postuje vjernika i nemam namjeru da te povrijedim.
Ja licno mogu da prepoznam siluetu zene koja drzi novorodjence....zanima me samo dali se to desava u tvojoj kuci?
Ako je tako zanima me od kada zivis u toj kuci?Dali ste je ti i tvoja porodica pravili?
Jer,ako je kuca starja i nekome ranije pripadala postoji mogucnost da je uradjena freska pa je prefarbavana.....
Jer,koliko mogu primjetiti da se naziru vlazni tragovi nalik krvi koje si ti kako rece pomocu kompjutera obradio da bi dobile tu boju.Raspitaj se dragi Kamen da to mozda neko ranije nije slikao i da se nije vlaga pojavila i da se pocela i slika ukazivati.
Nemogu bas u potpunosti da razumim bas sve tvoje izjave svojim ogranicenim umom.Nemoj samo pomisliti da sam jednostrana,ali razmisli malo o tome....kako je jedna zena mogla da rodi Boga?Ako je Bog i prije nje stvarao i razarao?Kako da da je taj covjek i sin i bog i duh sveti??
Zato sam onako nastupila,nikako ne mogu trojstvo da podrzim....jer nikako ne moze da bude troje od jednom.
eto....to je moj stav koji ti nadam se ne smeta
svako dobro