banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 22:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 382 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 22:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 21:50
Pisao sam cirilicom ali vi izgleda ne vidite. "Lepo". Znaci cirilici je ovde zabranjen pristup. "Dobro". Sledeci korak je da se pokatolicimo, jel? Jel ovo srpski forum? Ja sam mislio da je Banja Luka jos uvek srpski grad i prestonica Republike Srpske.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 23:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ako pogledaš pažljivo druge teme a i neke postove na ovoj temi vidjećeš da neki učesnici redovno pišu ćirilicom bez problema, samo što se njihova ćirilica uredno prikazuje pa ostali mogu da pročitaju šta je napisano.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 01:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 10:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2007, 18:33
Ńđáîšóá je napisao:
Pisao sam cirilicom ali vi izgleda ne vidite. "Lepo". Znaci cirilici je ovde zabranjen pristup. "Dobro". Sledeci korak je da se pokatolicimo, jel? Jel ovo srpski forum?

Ја сам већ писао ЋИРИЛИЦОМ и није било проблема!

"Latini su stare varalice!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 10:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Додуше, покушао сам потпис да напишем ћирилицом па ми пријављује да је предугачак ИАКО ИМА МАЊЕ КАРАКТЕРА НЕГО ЛАТИНИЦОМ!!!
ЗАШТО УРЕДНИЧЕ?!!!

Poslednji put menjao etrurac dana 14 Dec 2007, 10:48, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 10:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ńđáîšóá ::, ја сам ти предлагао да поново напишеш текст који се није видео, напиши га латиницом, да се зна садржај!
Ако ти се текст не види, а писао си ћирилицом, то није сигурно због тога што се неко заверио против ћирилице на овом форуму. Важно је ШТА ПИШЕ!!! Ако је против екуменизма(УНИЈЕ), још боље!!! Треба да се види!
ту постоји неки проблем са кодовима за писмо! Највероватније или код тебе у рачунару, или овде у етру!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[quote="Ńđáîšóá"]Âčäóřŕ, áđŕňĺ, ńâč

Poslednji put menjao Vidusa dana 14 Dec 2007, 23:00, izmenjena 6 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ńđáîšóá je napisao:
Ŕ ďîřňî ńč, áđŕňĺ Âčäóřŕ, ńňđó÷śŕę çŕ ďčđŕěčäĺ, ěîćĺř ëč ěč îáĽŕńíčňč řňŕ çíŕ÷č ńëčęŕ ďčđŕěčäĺ íŕ çíŕęó (ëîăo-ó) îâîăŕ ôîđóěŕ? :)

Ti kao da nisi iz Banjaluke pa ne znas za tu "piramidu". :wink:

PS Sve tekstove Srboljuba mozete procitati ako klikate na: View>Encoding>Cyrillic (Windows).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Vidusa je napisao:
PS Sve tekstove Srboljuba mozete procitati ako klikate na: View>Encoding>Cyrillic (Windows).

Vidi. Zanimljivo. Bash.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Za Srboljuba muzika metal grupe Ensiferum: (bolja je nego liturgija ekumenskih jeretika, jer ne vara narod i ne zavodi pogibao duse):

http://www.youtube.com/watch?v=mFsLykv2emA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 02:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Каже се и ВАСКРСЕ! Исправно је, језички директно происходи из старосрпског, док је ВОСКРЕСЕ рускословенска варијанта.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 03:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

[quote="Vidusa Ja sam samo jedan obicni gresni covjek iz naroda. Svetac nisam niti se trudim da postanem, a i da se trudim, to bi preraslo u gordost.[/quote]

…Tako neshto ja sam sa sobom mislim..., a moram i da mislim …, pa reko’ da velim I vama…, da je ovaj nash SAMOSLAVAC mozzda chak I katolik, rimski, onaj – kako se ono kazze… jezuit, rarin policajac,. Imaju oni obichaj da vele da su pravoslavni! Lukavi su Latini! A tek pokrshteni Srbi – pre bih rek’o PREKRIZZENI SRBI. Da je pravi, imao bi on revnost po razumu a ne po nagonu. Ne verujem ja njemu kad on toliko buche i tandrche ! Udari onomad na onog svog sektasha ESFIGMENCA pa ga josh i dobro nagrdi – nije revnostan po njegovoj meri, pa mu je i on otp’o ! JEZZUITA ! No ! Zzna i za Matavulja kad zzatreba ! Cilj ti njima opravdava sredstvo ! Samo da zavadja narod a pod runom pravoslavne ovchice ! Chim on kazze da je obichan chovek iz naroda sumnjiv je ! Ako jeste shta ima da pricha da jeste, i josh da se pravda da je greshan a ne svet! Omakne se svakom da opsuje ili bar, skoro svakom, al bash napismeno - to se tezze omakne, mada on ne veli ni da mu se omaklo, nije to za njega nishta, do kakva stilska figura ‚Ajde, bre! Rarini vuci su to ! Nema im ravna ispeklo to zanat ! Mozzda je Rarin mozzda je SVOJ – SAMOSLAVAN !

Poslednji put menjao etrurac dana 15 Dec 2007, 04:24, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 03:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Fala Bogu , da se bunimo protiv unijaczenja, jok, pa ne sedimo skrshtenih ruku valjda! Shta, zar mogu njihov zlochinac Stepinac i nashi Sveti Muchenici skupa da se slave, da i ne govorimo, o primatu, i rushenju svetih dogmi od strane Rare kroz istoriju do dana danashnjeg, o inkviziciji i td. Treba da smo svesni, trezveni i oprezni, ali ne rastrojeni i paranoichni, kao SAMOSLAVAC.... Ma,... nije on, ... daj Bozze da nije njihov, a ako nije njihov , onda lichi da se razboleo, rastrojio se. 'Ocze on sam, ko da je Bog machka pa chuchi kraj shporeta, a on umesto njega vojuje! Pa zar bi Bog ostavio sav narod da propadne! Zar bi dopustio da sav narod i svo sveshtenstvo prizna Raru, ili primi, ne daj Bozze nikom, zzig jeresi, ili zzig zveri!!! Ja ne verujem u takvog, takav Hristos nije!Ni On, a ni oni koji zzive Njime i nose Ga u svom srcu, Njega - Rech Bozzju! ! !
Suvishno je s ovim SAMCEM ishta raspravljati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Treba da smo svesni, trezveni i oprezni, ali ne rastrojeni i paranoichni, kao SAMOSLAVAC.... Ma,... nije on, :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Poslednji put menjao Vidusa dana 15 Dec 2007, 05:47, izmenjena 3 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Grdno se varas ako mislis da sam uplasen Rarom. Iscitaj sve postove ove teme od pocetka i pazljivo prati o cemu sam trubio. Zakljucak je u njihovom iznenadnom i naglom prizanju pape. Moram priznati da je to i mene zbunilo, jer nisam to jos ocekivao.

Nego, samo naprijed! Kad se nisi od njih otrgao do sada, jos manje ces imati snage da to uradis poslije, no ces pasti potpuno kao i mnostvo drugih. Desice se i tebi ono na sto sv. Vasilije Veliki upozorava: primanjem pricesce od jeretika, postaces istomisljenik jeretika.

:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:35 
Početnik
Početnik

Koliko ja znam Sveti mucenici jasenovachki su nedavno izbaceni iz srpskog crkvenog kalendara. Ali se zato episkop Irinej bachki izjasnio katolicima da se sa njima oseca "kao kod svoje kuce". I to se ljubishe ispod slike Stepinca. Slika je grozna pa ne bih da njome ruzim ovaj lepi forum koji chak ima i podforum o ljubavi i seksu. Mozda jedino da tamo ubacim sliku.

A Irinej i ostali zjizjulasovci ce vam lepo objansiti da po Zjizjulasovoj teologiji covek treba da ostvari odnos sa drugom lichnoscu pa (citiram Zjizjulasa) "makar i da bije ili ubije" pa zato vam je jasno da zjizjulasovcima nije tesko da razumeju svetost Stepinca i drugih koljacha. Tako da kad ja pobijem zjizjulasovce ili sa nekom srbochetnichkom trojkom pokoljem ih, onda imam velike shanse i ja da se posvetim. Eto, to je Zjizjulasova teologija koju prihvataju najpoznatije vladike SPC.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:41 
Početnik
Početnik

Znachi po mitropolitu Zjizjulasu (velikom masonu) i Milosh Obilic nije sveti ratnik zato shto je branio Hriscanstvo nego je svet zato shto je kroz proburazivanje Muratovog (turski sultan) stomaka hteo da ostvari odnos lichnosti sa lichnoscu kako nas uchi i episkop pozarevachki Ignjatije Midic koji sa Irinejom potpisa u Raveni Uniju SPC sa Rimskim Papom.

Ko prvi proburazi ova dva izdajnika pravoslavlja i srpstva ima velike shanse da ekspresno postane svetac i da se oslikava na ikonama i freskama. Zato, narode navali. Kame u ruke i na posao. Ili shto reche Sloba nekad "A sada svi na svoje radne zadatke!" :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:43 
Početnik
Početnik

Stvarno ne znam otukuda piramida u Banja Luci. Ima li to veze sa onim stranim naucnikom shto je trazio Troju u tim krajevima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:47 
Početnik
Početnik

Vidusa, bratac od kojih li si? Od kojega episkopa? Reci lepo da ne lutam. Inache, reshih se neshto uskoro da posetim akakijevce podno Avale pored Beograda. Oni su mi najblizi. Mislim geografski. A i ka srcu su mi sve blizi ziloti svih vrsta nego zmijolozi u SPC.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2007, 05:54 
Početnik
Početnik

Vidusa je napisao:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Treba da smo svesni, trezveni i oprezni, ali ne rastrojeni i paranoichni, kao SAMOSLAVAC.... Ma,... nije on, :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Treba da se sabiramo i mnozimo, a ne oduzimamo i delimo.
To je srpska patriotska matematika. :D

Mada kad pogledam u dzep i kada se saberem, oduzmem se.
To je srpska ekonomska sadasnjost.

Eto, ekskluzivno za vas ovi moji aforizmi koji su objavljeni.

Poslednji put menjao Pravoslavni Srbin dana 15 Dec 2007, 05:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 382 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 20  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]