dark_master je napisao:
lavić je napisao:
od poslušnosti neprijatelj ima uporište u njemu i vara ga.
Ni jedna grana nauke ne može da dokaže reinkarnaciju ali vaskrsenje može.
Kako moze? Objasni mi? I dan danas nema dokaza o vaskrsenju Isusa. Vec samo istoriski podatci o covjeku tome da je ziveo, gdje se rodio, itd, u Nazaretu mislim.
To sto si ti napisao opet nameces hriscanstvo, i opet nisi shvatio nista. Bez uvrde, ali limit tvoga shvacanja je ogranicen samo u jednom pravcu. Ja ne mislim tako. I opet brkas pojmove i zapise .
Ja sam pricao sa ljudima slicnoga iskustva, i ja sam prosao kroz tezak period zivota , uvjerio sam se u neke stvari. Ima interviju sa roditeljim djecaka, koji je bio opsjednut avionima i znao neke stvari o tipu 1 aviona koje su bile zacudavajuce za 5-godisnjaka. Ili djevojcica koja je davala imena lutkama svojima, na kraju se ispostavilo da su imena starisnka lutaka, imena jedne petoroclane porodice u 16. v. gdje su zivljeli. Sto ne znaci da postoji renikernacija , vec su ljudi pokusali da objasne , i bavili su se istrazivanjem, koja namecu sumnju i pitanja. Ljudi nikada nece znati, vec ostaje samo vjera. Covjek da zivi mora vjerovati.
Sva vjerovanja se bazira na isto. razlika je u tome da ljudi ne shvacaju isto. '
'NI DJAVO NIJE ONOLIKO CRN,KOLIKO GA LJUDI CRTAJU'' . Pozdrav!
A kako ćeš se uveriti kad umreš?
To što si naveo je opsedutost duhovia tame koji znaju sve od postanja i to nije inkarnacija.
Bog je zabranio da crtaju bilo koga sa neba ili zemlje ili ispod zemlje i d se tom liu klanjaju ili služe.
Onaj ko vidi taj tačno zna kako izgleda ko. on će se pretvoriti u anđela svetla ičiniće čuda kad dođe njegovo vreme uskoro i daće mu se dzvola da otvori svoje zatvorene sluge. Kako to da veruješ đavola a Boga negiraš?
Kad se već zoveš ,mjstorom, koji si stepen i koje grane u piramidi?