Citiraj:
Ne smije da narusi sveti procenat - 100% postova na DiR.
1 post van ovog podforuma i - dzehenem!
Elvise koji ti je ...???
Gledaj na moje postove od 100 % kao i na postove JR koji su
ukoso ispisani (jednostavno hobi

) ...nije da ne posjecujem ostale podforume i forume , samo se ne ukljucivam u diskusiju...
Nemoj me ciniti iskljucivim, ja sam covjek kao i ti ...i ovakav i onakav...
Kako god sam izisao iz vinkla kod tebe s posljednjih nekoliko postova, zbog toga sto ne zelis razumjeti, mozda si i ti kod mene s ovim zadnjim...(uvredom na bazi vjere) kazem mozda jer ce se vjerovatno uskoro sve zaboraviti.
Aj u zdravlje.
______________________________________________________________________________________________________
Temu sam postavio mozda i iz razloga da vidimo koji je taj psiholoski pokretac pravljenja tih parada, jer njima niko ne brani da u svojim kucama rade sto zele, kao ni bilo kom od nas...postoje (po meni) mjesta, a cini mi si i podneblja gdje se samo dizu teznije i provocira se suprotna strana pod plastom demokratije...
Ima li smisla da ja dođem u Banjaluku s nekoliko stotina nekakvih insana, lijepo najavimo sve u skladu s zakonom da bi protestirali recimo protiv rezima Dodika, rušenja Ferhadije, i inih stvari, kad vidim da ce to samo izazvati emocije lokalnog stanovnista a mozda i citavog grada ili entita.
Hocu rece da neke stvari nisu zrele, mozda nece ni sazrijeti jos skorije vrijeme, ne mozemo ocekivati da mentalitet naroda ide ka Evropskoj Uniji istom onakvom brzinom kakvom ide diplomatija, pravo, ekonomije, (mada i oni idu puzevi korakom).
Na ovim prostorima koliko vidim vjera je jaka, bilo da se radi o Sarajevu, Banjaluaci, Beogradu i sl...
Huligani su mozda izrazili misljenje i onih nana i baba s sela, koje se triput krste ili prouce estagfirullah kad im se spomen zlo pedera ( a da je zlo jest - tu budimo jasni ), ali zlo koje treba institucionalno rjesavati, a u međuvremenu na parade odgovorati anti demonstracijama- i istitucije i antidemonstracije su legitimne i legalne.