@doktor nauka
ljepo je to što ti pokušavaš izvlačiti paralele...ružno je to što time ispadaš glup...jer:
Ja znam kako je koncipiran fašizam, ali za razliku od tebe, takođe znam kako je koncipiran antifašizam, antišovinizam, antiradikalizam, ali i antiidiotizam...
Doktor nauka je napisao:
4. Hitler je razmišljo na način kao i ti " njihovi su uradili to i to " e i mi cemo ovo i ono....
vidiš, doktore, Hitler nije razmišljao kao ja...jer, iako su muslimani spalili ostatke tuđih svetinja, ja uopšte nisam imao želju paliti njihove, niti sam ikad to podržavao, osim kad me ahmed pita, ali to je radi zadovoljavanja njegovih bolesnih ambicija, ipak poremećenima mpraš udovoljiti...
Mada opet sam Hitler, je vjerovatno bio svijestan činjenice da je i sam Isus bio Židov, al ajd vjerovatno u tvom svijetu sve ima neku izopačenu logiku...kao i ona "đavo je izmislio ateizam"
sva ova priča je započela na ahmedovoj izjavi od ljubomori, koju ja iskreno ne vidim kod ovih što su palili kuran...mislim da su ti ljudi sve, samo ne ljubomorni...
Doktor nauka je napisao:
osim granice Dzontre.... te granice ni Enterprajs nije dostigao.
ja sam mislio da je ovo kulturan forum da vrijeđanje nije dozvoljeno...ali kad mene neko poredi sa star trekom, a ja sam ljubitelj Star Warsa, smatram da je to prešlo svaku granicu, imam i ja osjećaje , koji se ovde očigledno gaze...
...I čisto informativno, prošla me dosada, nemav više želju da se s manijacima raspravljam...vidimo se nekog drugog puta, kad mi opet bude jako dosadno...