Rekao sam ranije da ova tema nije tako neozbiljna kao što nekima možda izgleda.
Vidjevši naslov "Karadžić i duhovnost" svi su to posmatrali sa strane "Karadžić = duhovnost" pa se pričalo o tome da li je on duhovan ili je samo prevarant, da ne može biti duhovan jer je zločinac, da se samo pretvarao u poslu alternativnog doktora i sve nešto o tome.
Izgleda da niko nije vidio da se naslov "Karadžić i duhovnost" može shvatiti i sa druge strane, a to je da se ovi događaji oko Karadžića posmatraju sa duhovne strane, nevezano za to koliko je on sam duhovan ili nije.
Događaje u svijetu treba posmatrati sa duhovne strane, to bi prije svega trebali znati oni koji čitaju Sveto Pismo jer je sam Isus Hrist rekao da trebamo paziti na znakove vremena u kojem živimo, da trebamo stalno stražiti. Kritikovao je tadašnje ljude što nisu pratili znakove vremena u kojem žive. A danas ima jako mnogo toga što se može pratiti i što treba pratiti, i kada se to sve analizira sa duhovne strane, a posebno kroz Sveto Pismo, rezultati su vrlo zanimljivi ali i ozbiljni jer se ovo ne radi samo iz zanimljivosti već zato što tako treba. Tako se unaprijed znalo za građanski rat u SFRJ, sankcije, stvaranje Republike Srpske i drugo, i sve to iz Svetog Pisma, a ovo sada se nadovezuje na sve to.
Oko ovih događaja sa Karadžićem sam vodio jednu prepisku mailom, radi se upravo o sagledavanju ovih događaja sa duhovne strane, a na osnovu Svetog Pisma, proročanstava. Odlučeno je da tu prepisku stavimo u javnost pa sam je stavio na naš sajt.
Nalazi se na
http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... znaje.htmlMoguće su dopune.