groznium je napisao:
nacionalsocijalisti ni nemaju narod
U pravu si, NS-i nemaju narod, narod ima NS-e.
Inace, ovo nije tema o Nacional-Socijalizmu ,kada neko otvori temu o NS ,onda cemo mozda i da diskutujemo o tome, ovde bih ipak da se suzdrzimo od toga.
Citiraj:
jer prvo nisu ni ljudi nego gamad koju treba odstraniti kao maligno tkivo , a narod odnosno ljudi nisu niciji jer ljudi nisu vlasnistvo , da ih svaka budala gazi pa tako i tvoji nacionalsocijalisti
Kao sto rekoh, nacionalsocijalisti ,za razliku od drugih, nikada nisu gazili narod iz koga poticu. Ako su to osobine gamadi onda sa tobom nesto nije u redu.
Citiraj:
jebali te oni ljudska nakazo , jel te nije sramota da na podrucju gdje su ljudi uveliko stradali od istih na kraju krajeva rodbina svih nas ti drkas na njihovu ideolgiju jer te nije sramota ,nemoj sad samo srati da da je to "cionististicka propaganda " .dobar nacista je samo mrtvav nacista ,
Ovom salvom uvreda si samo dokazao svoj kulturni i intelektualni nivo . Dok od tebe ne postane ozbiljan covjek , necu ti odgovoriti ni na jednu poruku. Zivot je i suvise kratak da bih ga trosio na rasprave sa nepismenim i nekulturnim balavcima. Ne zanima me ni da imas 50 godina vise od mene ,ako si balavac u glavi dzaba ti je sto ti je kosa sijeda
Citiraj:
smrt fasizmu , smrt nacizmu , smrt demagogiji ljudskog morala zivjela sloboda cjelokupne ljudske zajednice
Imas pravo na svoje misljenje, meni nije ni na kraj pameti da ti ga oduzmem. Koliko se to tvoje misljenje razklikuje od mog to je drugi par opanaka, ali sve dok se ne uozbiljis medju nama je prica zavrsena.
Ugledaj se na onog lika pod nadimkom
DJ-TC, on i ja smo na potpuno suprotstavljenim stranama ali on je na neuporedivo vecem kulturnom nivou od tebe , zato i vodimo civilizovanu raspravu iako smo nepomirljivi ideoloski protivnici.