Damaskin je napisao:
Ово је света хришћанска земља којој је темељ хришћанска цивилизација и култура.
А ви силајџићевци можете комотно се иселити из РС ако вам се не свиђа количина људских права коју иаонако имате превише (за разлику од немуслимана у Сарајеву).
Ако нам буде угодно, можда баш РС уједињену са Хрватским дијелом ФБиХ назовемо Српско-Хрватска Федерација!
Вама *обсанцима* ћемо оставити два резервата, баш као што демократе американци су оставили Индијанцима...
Коме се не будесвиђало свиђало у тој држави, ено му Турске па нек ида тамо да оствари *људска права*, овдје их изгледа има исувише!
licno i personalno za mene je silajdzic turcin !
i on srbima odgovara ko mehlem na ranu , ono udri po silajdzici k'o po izetbegovicu da se Bosanci muslimani "nasankaju" ...
sve je to vec odavno "izglodjano"
Ово је света хришћанска земља којој је темељ хришћанска цивилизација и култура.
bila je "sveta" i srpska krajina sa kninom, i sveta posavina i ... kosovo i bosanska krajina i ...
eh
'ebi ga nevolim se nicijem zlu rugati ali tvoje "niskokaloricne" provokacije u meni jedino izazivaju smijes pomjesan sa sazaljevanjem .
ti se Jopet vrati podjeli svita po vjerskoj liniji ?
koliko je meni ovako iz prve poznato tog tvog kriterija jedino se pridrzavaju tri zemlje,
islamska republika iran
- pravoslavna drzava srbija i
- katolicka republika hrvatska
a sto se tice mog muslimanskog puta u tursku mogu ti reci da od njega neJa nista ,
tamo svog nikog nebih nasao nit bi me ko tamo docekao za
razliku od vas srba pravoslavaca ,
u turskoj vam je i "otac" i "kuca" pravoslavlja !
ja se izvinjavam svojoj braci Bosancima pravoslavcima sto ovako repliciram "drugu" profesoru koji upravo cini sve da nas Bosance podjeli po vjerskoj liniji.
mada je ta borba za unistenje bosanskog naroda milion puta dozivila fijasko evo kao sto vidimo uvik se nadje neki srpski,hrvatski il "bosnjacki" fanatik koji umisli da ce mu to uspiti .
toliko i hvala na razumjevanju !