Citiraj:
Citiraj:
Hodočasnik Ostroški ::
Za krajiškog:
Ako te zaista zanima ko je Petar, što ga ne potražiš i upoznaš?
Ako si zamoljen uredu, ali taj ko je molio nije citao sta sam napisao, a napisao sam:
Citiraj:
Mada nije ni bitno, uskorocu se sam uvjeriti sta je po srijedi, a gnostici su svi do jednog sarlatani po definiciji.
Citiraj:
Krajiški, prije svega čini se da si napravio kompilaciju više raznih glasina o više različitih osoba da bi ih onda pripisao jednoj osobi koja ti se za to činila najzgodnija, a to je u ovom slučaju Petar Hricak.
Kao prvo nisam pripisao ko mi je najzgodniji vec sam kao sto sam rekao pronasao na drugom forumu osobu koja mi je odgovarala opisu, ako nije nije, ako jeste jeste to cu se i uvjeriti kao sto sam rekao sam. Prethodni citat ove poruke.
Citiraj:
Takođe, imaš i temu Reinkarnacija u Svetom Pismu na kojoj je takođe mnogo toga rečeno, za one koje zanima ta tema
.
Citiraj:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=231&postdays=0&postorder=asc&start=0
Ovo je na ovoj temi vise manje smijesno pa cu se oko reinkarnacije pozabaviti na novoj temi od Damaskina, posto sada nemam vremena, ali bice.
Citiraj:
http://forum.blic.net/viewtopic.php?t=8266&postdays=0&postorder=asc&start=0
Citavih jedanaest strana svega i svacega, e ovo je bas "dobar" link. O tome ko sta gdje srbima cu vremenom na ovome forumu a ne na jednoj temi sto je izivljavanje kako sam ja primjetio, izivljavanje.
Inace posto si stariji clan, i poznajes Petra, hajde mi opisi njega ili ga definisi (njegovo ucenje, shvatanje ...). Samo te moli, ali molim bez retorickih gluposti i ispiranja mozga glomaznim tekstovima koji u sebi sadrze sve i svasta pogodno za razvoj on cuvene recenice kardinala Riseljea: "Dajte mi jednu recenicu nekog covjeka, ja cu naci dovoljno razloga da ga osudim na smrt". Znaci koncizno (posto smatram da si inteligentan i da se da raspravljati sa tobom kako treba), i kratko sustina, mozes brate upotrebiti kakve hoces strucne izraze da skratis tekst posto o tome ne planiram jos diskutovati jer nije vise tema, a ako hoces mozes mi i poslati licnu poruku da se tema ne rasplinjava i da Vedera ne mucimo.