Micelijuse, hvala sto si na neki nacin stao u moju odbranu. Svaka cast. Ali ja nemam potrebu da se pred bilo kim branim sa svoje postupke. Niti mi pada na pamet, ali mislim da si to i sam skuzio. Radim ono sto mislim da treba da radim, i to ce svakim danom biti sve jace i vise.
A oko autenticnosti.. hahahah.. za vecinu bi bila autenticnost da ja ili neko drugi radi onako kako taj neko vidi autenticnost.. srecom to nije nikakava autenticnost. A to i prica koju si stavio pokazuje. Svako misli da je autentican, sto mi i ne smeta, samo napred. A vecinom svi ti koji misle da zive autenticno i to svima podturaju pod nos, niti tako zive niti znaju sta je autenticnost.
Ali opet, autenticnost moze biti i dublja i plica. Opet to zavisi od dubine te osobe. Ono sto je autenticno za mene, ne mora biti za tebe.

.. dolazimo do toga, da autenticnost jednog covjeka nikako nije niti moze biti autenticnost drugog covjeka. Al izgleda da svi samo pricamo o autenticnosti a niko je ne shvata i ne zivi.
To sto Ruza ima preku potrebu da napada i prati svaku moju rijec, to vuce mnogo dublje korjene a to ne zna bas puno ljudi.
Nekada pre nekih par mjeseci sam za nju nesto rekao, na sto je ona burno reagovala, to je razlog zbog koga Ruza ima preku potrebu da govori suprotno mom misljenju. Nekada je recimo i u pravu, nekada nije. To je najna stvar. Ja sto sam za nju rekao i dalje to mislim i dalje iza toga stojim. Autenticno.. !!!.. hahahahaha..
No, ja ne mislim da je Ruza losa osoba, dapace, kada bi svako od nas djelimicno bio kao ona ovaj svijet bi bio mnogo drugaciji.
Eto toliko o Ruzi i meni.
Ajs, jesi li se ti zagledao u sebe i bio Tanzan?
Ja jesam. I nisam Tanzan. Nisam ni pola njega. Ali niti za tim zudim. Ja sam Jivan. Pa taj Jivan bio idiot, ili mudrac, svejedno. To je Jivan.
I pobogu, zasto bi iko htio da bude Tanzan????
To nije autenticnost. No, mozda si ti mislio na njegovo ispoljavanje!!!
Da iko zna onako kako je mudar preko neta u zastiti ekrana, znao bi sta je autenticnost. No, koliko znam i ti Ajs znas koliko je tesko biti autentican. Cak i na nekoliko minuta dnevno. Samo onaj koji nikada to nije probao, moze pricati price o autenticnosti. I ja i ti znamo ljude koji su autenticni. I znamo sta se tim ljudima desava zbog njihove autenticnosti. Svijet ne voli autenticne, i na sva usta govori da to nije autenticnost.
Isus nije bio autentican, ni Buda, ni Muhamed.. ni ko zna ko jos.. samo zato sto je neko rekao da to nije autenticnost !!!
Srecom, pa to nije tako.
A oko mojih mjenjanja avatara i nickova.
Evo jos nekih koje koristim
Akmal, JivanMukta, Fritz, Bodhy, Eknath.. mislim da su to svi.
A iza njih stoji ime Dalibor. I ima 32 godine. I hebe mu se za to sto ce neko reci da nije autentican,

.. i sto ce neko misliti o njemu. Radim ono sto zelim, i to radim sve dok to ne narusi neciju slobodu. I glup sam, ali i inteligentan. I duhovan sam, ali i nisam..
I takav ce biti dok mu se bude.. a ne dok neko to tako zeli ili ne zeli..
Ako treba broj telefona i adresa, samo recite.... hahahahah..
Pozdrav ljudima koji se trude da budu autenticni (btw. ono sto jesu) pa sta to bilo.
PS..
Cinizam nije autenticnost.. ali sarkazam pokazuje bezazlenost situacije na svoj racun najcesce..