nikson je napisao:
Saglasan sam da ona grmljavina od prije neki dan nije slučajna već nagovještaj određenih promjena.
...
Saglasan sam da ova grmljavina ukazuje na određene promjene ali po mom sudu na pozitivne promjene za srpski narod i srpsku pravoslavnu crkvu.
Poz.
nikson je napisao:
Znači ovo je par događaja iz prošle sedmice nakon grmljavine koja po svemu sudeći nije bila znak kataklizme srpskog naroda već božija najava nekih boljih i srećnijih vremena.
Vader je napisao:
"Drvo se prepoznaje po plodovima" reče Isus Hrist.
Ako je drvo loše - možemo očekivati samo loše plodove.
Vader je dao vrlo dobar odgovor na Niksonovo viđenje i ja sam sličnog mišljenja ali nisam htio da budem ptica zloslutnica.
Pa ipak događaji koji su uslijedili i još uvijek traju, i bojim se, koji će tek uslijediti to dokazuju.
Zar je slučajna pojava rušenja kuća i klizišta, a odmah zatim i zemljotres u Srbiji ovih dana. Sjeća li se iko Hristove priče o kući na kamenu i kući na pijesku? Nije li ovo jasno upozorenje? Zar je slučajno to što se najugroženije selo u Srbiji zove
Bogdanje (tek da ne bude dvojbe od koga to upozorenje dolazi).
Zar je slučajno to što je pogođeno područje na kojem se nalaze neki od najznačajnijih manastira u Srbiji kao što su npr. Žiča (prvo sjedište srpske arhiepiskopije) i Studenica, područje oko Valjeva, Milanovca i Kruševca, u kojem je takoreći "duša Srbije"...
Vader s punim pravom pita:
Vader je napisao:
Na osnovu čega Srbi mogu očekivati da im bude bolje u narednom periodu?
Jedino čime su se Srbi kolektivno pozitivno dokazali u proteklih 15-tak godina je uporan i tvrdokoran otpor svjetskom imperijalizmu i planovima da se porobe umovi i duše cijelog čovječanstva, i u tom pogledu oni su primjer svim slobodoljubivim ljudima.
Ali u svemu ostalom, a pogotovo u pitanju vjere/nevjere kad god je bilo moguće učinili su pogrešan izbor i činili su kardinalne greške.
A busaju se u prsa kao "nebeski narod".
Zato im s neba i stiže odgovor kakvi su u očima Sila Nebeskih.
Nikson kaže:
nikson je napisao:
Saglasan sam da ova grmljavina ukazuje na određene promjene ali po mom sudu na pozitivne promjene za srpski narod i srpsku pravoslavnu crkvu.
Pozitivne pormjene za srpski narod (i šire) će uslijediti zaista vrlo brzo, i već su započele, ali to ne mora značiti da je će to imati ikakve veze sa SPC barem ne u pozitivnom smislu.
U stvari najvjerovatnije je da će se SPC tim promjenama opirati (kao što se nekoć fariseji opiraše prvim hrišćanima), a to će biti loše prije svega za one koji se opiru, jer oni sebe smatraju Božijim slugama i monopolistima na duhovnu brigu o našem narodu, ali moglo bi se desiti da njihov rok trajanja jednostavno naglo istekne, a posljedice tog isteka bi bile vrlo iznenađujuće za mnoge.
Dakle ono što je zaista dobro i pozitivno za srpski narod moglo bi njima i onima koji su pod njihovim uticajem izgledati sasvim drugačije i mogli bi se u svojoj navodnoj borbi za narod i crkvu naći kao protivnici Bogu.
Stanje sada je kao u vrijeme 1. svjetskog rata (takav isti skoro identičan rat se i sada vodi ali drugim sredstvima), pa bi i krajnji rezultat mogao biti vrlo sličan.
Živi bili pa vidjeli.