banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 07:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 14 Jul 2005, 17:52
Pisao sam jednom meteoroloskom zavodu i evo odgovora

Samo kada je jako nestabilno pa pada i pljusak snijega
(sijeva i grmi)

a i bio je pljusak snijega,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 15:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Mar 2005, 22:09
Maran Ata je napisao:
Aragorn je napisao:
Grmljavina i sijevanje kroz snijeg, i to na drugu godišnjicu gorenja manastira Hilandar.

Ти беше онај што је "прорицао" да ће да се сруши нови храм у БЛ? И то беше на основу које оно беше "не-случајности"?!? :lol: :lol: :lol:

Baš lijepo što podsjećaš na to.
Naime vizija koju sam imao 1998. je 6 godina unaprijed vrlo precizno najavila baš događaje o kojima je ovdje bilo mnogo puta riječi.
Evo njenog kartkog sadržaja već nešto ranije iznesenog:
Sa tačke koja se nalazi otprilike u visini 5. sprata plavog nebodera na Bulevaru Cara Dušana gledam prema bivšoj aleji Braće Pavlić (sada ulica Jovana Dučića) i čujem i vidim veliku gomilu ljudi koja uz potmuli žamor i sa transparentima ide alejom (kao da su velike demonstracije) i na uglu kod "Partizana" (odnosno "Sokolskog doma") skreće u ulicu Marije Bursać i dalje nastavlja svoj zlosutni hod. U vazduhu se osjeća velika tenzija, a "demonstranti" su uglavnom mladi ljudi (srednjoškolci i studenti) mada ima i starijih.
Gledajući ih slijeva na desno (od zapada prema istoku) odjednom mi pogled pada na toranj hrama koji je u izgradnji (koji je izgledao baš onako kao danas), koji se i nije vidio kako treba od guste konstrukcije skela oko njega. Iznenadio sam se, jer sam odranije imao spoznaju da taj hram ne bi trebao da bude tu. Tog časa na sam vrh tornja bi postavljen veliki zlatni krst i istom se sve srušilo kao kula od karata.

Naime u viziji se toranj na (navodnom) hramu Hrista Spasitelja srušio onog časa kada je na njega postavljen veliki zlatni krst.
U istoj godini kada se to postavljanje krsta desilo, gorio je manastir Hilandar koji se smatra temeljem srpskog pravoslavlja a nedugo zatim i mnogi manastiri na "srpskom Jerusalimu" Kosovu.
Napominjem i činjenicu da je u viziji jedan od važnih detalja i demonstracije nekih ljudi u atmosferi velike tenzije, a onaj ko je pratio martovske događaje na Kosovu 2004. može da vidi da je nasilje koje je dovelo do paljenja i rušenje pravoslavnih hramova baš na takav način i započelo.
Dakle vizija je vijerna to je izvan svake sumnje, barem za mene, a svako neka rasudi sam za sebe.
To što se desilo je za Srpsko pravoslavlje mnogo gore nego da se ovaj hram i doslovno tada srušio.
Međutim, gradnja te građevine, tzv. "hrama Hrista Spasitelja" (koji zaista nije ništa više od monumenta) u centru BL se stalno oteže i on nikako da uđe u predviđenu funkciju, tako da nije više od gradskog časovnika.
Finansiranje gradnje sve više liči na prodrtu vreću, i mnogi se već pitaju dokle tako...
A da će i kada (tj. ako) se dovrši, biti kratkog vijeka, za mene ni u to nema nikakve sumnje.
Ali, živi bili pa vidjeli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Mar 2006, 18:00 
Pripravnik
Pripravnik

Moram reći da i meni taj hram kao srbinu baš i ne pristoji tu gdje jest, ali ako je Ban tako konstruisao ja nemam ništa protiv. Nekako mi dođe kao neka nečist, kao reklama izvana a unutar kaos, mislim na društvo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 10:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2005, 09:39
Saglasan sam da ona grmljavina od prije neki dan nije slučajna već nagovještaj određenih promjena.

Imamo novu vladu i novog premijera, njegova politička opcija je lijevi centar sa jakom srpskom nacionalnom svješću što ukazuje na njegovu sposobnost da u nadolazećem periodu na mudar način povede narod. Po nekim procjenama ova opcija bi mogla da na vlasti ostane nekoliko mandata odnosno 8-12 godina što u brojčanom smislu predstavlja zanimljive periode. Njegova popularnost i po svim analizama najveća popularnost u BiH ukazuje da se srbi sve više i više ujedinjuju na ovim našim prostorima.

Dan nakon grmljavine došlo je do oslobađajućih presuda za vladike Pahomija i Jovana.

Saglasan sam da ova grmljavina ukazuje na određene promjene ali po mom sudu na pozitivne promjene za srpski narod i srpsku pravoslavnu crkvu.

Poz.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Mar 2006, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2002, 20:27
Citiraj:
Dakle vizija je vijerna to je izvan svake sumnje, barem za mene
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 11:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2005, 09:39
Eh da nastavimo priču o onoj grmljavini.

Prošle sedmice u BL se desiše velika hapšenja narkodilera, čak 17 ovih zlikovaca je završilo iza rešetaka. Ako je grmljavina neki znak onda je bila pozitivan znak i u ovom smislu jer će veliki broj naših sugrađana barem malo duže živjeti.

Nisam siguran da li ima veze sa grmljavinom ali imamo i dva smrtna slučaja. Prvo je samoubistvo izvršio Babić koji će ipak ostati upamćen kao izdajnik svog naroda a prije dva dana je umro (ubijen) Slobodan Milošević. Ja kažem laka im crna zemlja i svevišnji će da im sudi na najpravedniji način ali će i ovozemalčjska istorija dati svoj sud. Po mnogim procjenama smrt ova dva čovjeka u narednom periodu može imati samo pozitivne posljedice po srpski narod.

Znači ovo je par događaja iz prošle sedmice nakon grmljavine koja po svemu sudeći nije bila znak kataklizme srpskog naroda već božija najava nekih boljih i srećnijih vremena.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
"Drvo se prepoznaje po plodovima" reče Isus Hrist.
Ako je drvo loše - možemo očekivati samo loše plodove.

Na osnovu čega Srbi mogu očekivati da im bude bolje u narednom periodu?

Tako su i lažni Izraelski proroci najavljivali bolja vremena u Starom Zavjetu, ali to nije imalo nikakvog pokrića. Tamo u Starom Zavjetu stoji šta bi pokriće trebalo da bude, kakav narod i narodna vlast treba da budu pa da opravdano mogu očekivati blagoslove sa Neba. Sve to što se traži je pobrojano u Svetom Pimsu, od prve do zadnje stranice. Treba da tražimo takva djela u narodu, ako ih nema onda se ne možemo nadati dobrom.

Što se tiče Miloševića, ne znam kako njegova smrt može pozitivno uticati na nas. On je on a mi smo mi. Ako smo mi dan prije Miloševićeve smrt bili isti kao što smo danas, to znači da se mi nismo promjenili, a tu onda nema prostora da nama bude bolje. Bolje nam može biti ako se mi mijenjamo.

Milošević je bio ogroman trn u oku za zapad, i to mu može biti samo plus, iako on sigurno ima i minusa u svojoj "karijeri". Zato ga je zapad ubio, jer mu (bar u Hagu) nisu mogli pera odbiti, a bio im je nezgodan.

Nema nama napretka u tome da se čistimo "u očima zapada", pa ni hapšenje "optuženika" i njihova smrt u Hagu nije naša propusniva za boljitak. Mi treba da se čistimo u Božijim očima. Sveto Pismo jasno pokazuje da je sklapanje saveza sa "svjetskim silama" i zanemarivanje saveza sa Bogom pogubno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 19:04 
Pripravnik
Pripravnik

Šta drugo nego li da se složim sa urednikom.
Međutim ja očekujem od istih takvih ljudi da dignu svoj glas i praktikuju u narodu, i tu da daju plodove.

Lično mislim da goreg do sada nije bilo, i vjerujem da gore biti neće, vjerujem da se kreće u bolje.

Ne slažem se sa Niksonom oko nove vlade – za mene ona je već pala kao nečasna, ono što ja očekujem je da ljudi razmisle, da se dignu oni rijetki među nama koji će da pasu narod a Banja Luka ih itekako ima, a i jedan takav dovoljan je da prosijava svjetlost u čitavoj tami, i gle svjetlost rađa svjetlost u drugom, i od jedne zvijezde vazdignuše se mnoge zvijezde.

Mora ići na bolje, ja vjerujem da točak već ide.

Važnu je izbjeći Satanu, a on se javlja prvenstveno kroz angloameriku, dakle razgovarati s njima je dati Satanu gospodarstvo nad sobom, stoga mudro sa Francuskom Njemačkom i ostalima bližima, i u manjini s Bogom odbraniti ćemo se od mnogog zla.

Božji ljudi trebadu se baviti politikom, i usmjeravati društvo, kao pastiri, kao svijeće.

Vostani Serblje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 20:10 
Pripravnik
Pripravnik

Što se tiče tih narkodilera meni je interesantniji lanac iznad njih koji odprilike ide ovako – plačenici vlasti RS – Vlast RS – Međunarodna zajednica – USA – kao glavni proizvođač i trgovac. Ratovi u Kolumbiji nisu li poradi toga npr.
Samo USA ima pravo na profit, stoga je izdejstvovala zabranu u Unu kako bi pod tamnim plaštom učestvovala u najprofitabilnijiom svjetskoj trgovini – drogom.
I onda najmanji stradaju.
Smiješne stvari brige za druge ljude, zdravlje i život, to su paravani laži. Šta brine USA? Ne širi li terorizam svakim korakom?
Tko obezbjeđuje proizvodnju droge na Kosovu u velikim rezervoatima ako ne KFOR? Pitaj srbijance pobratime. I mak, pored kane, a tamo koka kolumbija...etc, i to se sve stimuliše.

Pa dobro evo ja idem prodavati, i šta misliš kako ću završiti? – pa to mora imati zaleđinu u vlasti svaki ludak da bi se bavio tim, ili biti lud čovjek, i onda oni kojim si se povjerio daju ti nogu – otklaz – i marš u zatvor, plati tužioca, podjarmi sudiju, i divno društvo nema šta.

Krajem osamdesetih zapad nam je prodao laži sav on bazira se na laži.

Poslednji put menjao JHBX dana 13 Mar 2006, 23:56, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Mar 2006, 20:20 
Pripravnik
Pripravnik

Откровење Јованово

Ово ми је стално на уму

14 .8. И други анђео следоваше говорећи: Паде, паде Вавилон велики, који је жестоким вином блуда својега напојио све народе.

17 . 5. ... Вавилон велики, мати блудница и гнусоба земаљских.

18 Пад Вавилона. Плач царева и трговаца. Радост светих на небу.
1. И послије овога видјех другога анђела гдје силази с неба, који имаше власт велику; и земља се засија од славе његове.
2. И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи;
3. И цареви земаљски блудничише с њом и трговци земаљски обогатише се од силне страсти њезине.
4. И чух глас други с неба који говори: Изиђите из ње, народе мој, да не саучествујете у гријесима њезиним, и да вас не снађу зла њезина.
5. Јер гријеси њезини достигоше до неба, и Бог се опомену неправде њезине.
6. Узвратите јој као што је она вама узвратила, и удвојте јој двоструко по дјелима њезиним; у чашу коју је она наточила, наточите јој два пута онолико.
7. Колико је она себе славила и наслађивала се, толико јој дајте муке и жалости; јер у срцу својему говори: Сједим као царица, и удовица нисам, и жалости нећу видјети.
8. Зато ће у један дан доћи зла њезина: смрт и жалост и глад, и биће сажежена огњем; јер је силан Господ Бог који јој суди.
9. И заплакаће и зајаукати за њом цареви земаљски који блудничише и пироваше с њом када виде дим од пожара њезина,
10. Стојећи издалека због страха од мучења њезина, и говорећи: Авај, авај, граде велики Вавилоне, граде моћни, како у једном часу дође суд твој!
11. И трговци земаљски заплакаће и зајаукати за њом, што њихове товаре нико више не купује;
12. Товаре злата и сребра и драгога камена и бисера и платна и порфире и свиле и скерлета, и сваког мирисног дрвета и свакојаког посуђа од слоноваче и свакојаких посуда од најскупљега дрвета, мједи и гвожђа и мермера,
13. И цимета и балсама и тамјана и мириса и ливана, и вина и уља, и бијела брашна и пшенице, и говеда и оваца, и коња и кола, и тијела и душа људских.
14. И воће које жели душа твоја удаљи се од тебе, и све масно и сјајно отиде од тебе, и никад га више наћи нећеш.
15. Трговци ових ствари, који се обогатише од ње, стаће издалека због страха од мучења њезина плачући и јаучући,
16. И говорећи: Авај, авај, граде велики, обучени у свилу и порфиру и скерлет и накићени златом и драгим камењем и бисером, јер у једном часу пропаде толико богатство!
17. И сви кормилари лађа, и сви који некуда плове, и лађари, и они који раде на мору, стадоше издалека,
18. И викаху гледајући дим од пожара њезина, говорећи: Који град би као овај велики град?
19. И посуше прахом главе своје, и повикаше плачући и ридајући, говорећи: Авај, авај граде велики, у коме се обогатише богатством његовим сви који имају лађе на мору, јер у једном часу опустје!
20. Весели се над њим, небо, и светитељи, и апостоли и пророци, јер изрече Бог суд ваш над њим.
21. И један анђео узе камен велики као воденични, и баци у море, говорећи: Тако ће са хуком бити бачен Вавилон град велики, и неће се више наћи;
22. И глас гудача и пјевача и свирача и трубача неће се више чути у теби; и никакав мајстор ни од каква заната неће се више наћи у теби, и хука камена воденичнога неће се чути у теби;
23. И свјетлост свјетиљке неће се више показати у теби, и глас женика и невјесте неће се више чути у теби; јер трговци твоји бијаху великаши земаљски, и од твојих мађија преварени бише сви народи,
24. И у њему се нађе крв пророка и светих и свих посјечених на земљи.

Novi Zavjet (u prevodu Vuka St. Karadzica)-http://www.rastko.org.yu/bogoslovlje/novi_zavet/index_c.html

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2006, 17:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2006, 18:24
Nisam krstena. Roditelji jesu, ali su odlucili odluku o mom krstenju prepustiti meni samoj. Vec nekoliko godina se 'spremam' na to medjutim nisam bila sigurna gdje tacno 'stojim' s vjerom kao i iz postovanja prema Bogu i crkvi nisam na taj korak htjela da se odlucim dok ne budem sigurna da je to ono sto ja zaista zelim. Mada sam slusala razne price i ubjedjivanja pojedinih prijatelja, odlucila sam ostati pri svojoj odluci i sacekati da dodje momenat kad cu u dubini duse znati da je vrijeme za taj cin.
Nedavno mi je pod ruke (sasvim slucajno) dosla knjiga o kojoj se u svijetu vec nekoliko godina raspravlja. Naslov knjige je 'RAZGOVORI S BOGOM' americkog autora Nila Donalda Volsha (Neil Donald Walsch). U par navrata je ova knjiga od strane 'vjernika' proglasavana bogohulnom , vjerovatno iz razloga sto se rijeci Boga u istoj dobro 'kose' sa stavovima hriscanstva (mozda bi bolje bilo reci Katolicke crkve) te je autor proglasavan prevarantom i bogohulnikom. Nakon sto sam je procitala shvatila sam da je zaista doslo vrijeme krstenju koje cu nadam se biti u prilici uskoro obaviti. Mislim da ne treba posebno da isticem da me se izuzetno dojmila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2006, 18:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нажалост, сличних јеретских књига има на тоне. Све су оне писане да "дојме" читаоце. Зато је Црква увек и говорила вернима да не читају то смеће које има за циљ одвлачење душа у мрак јереси. :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2006, 19:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2006, 18:24
Maran Ata je napisao:
Нажалост, сличних јеретских књига има на тоне. Све су оне писане да "дојме" читаоце. Зато је Црква увек и говорила вернима да не читају то смеће које има за циљ одвлачење душа у мрак јереси. :(

Mozda nisam bila u potpunosti jasna, ali cini mi se da sam u prethodnom postu rekla da me je bas ta knjiga priblizila Bogu i da cu uskoro da se krstim, naravno u nasoj srpskoj pravoslavnoj crkvi, a ne da se prikljucim nekoj sekti, ne daj Boze. Ne znam kakve sad to ima veze s jeresi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2006, 19:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2006, 14:12
Tabby je napisao:
Tabby"]
Maran Ata je napisao:

Mozda nisam bila u potpunosti jasna, ali cini mi se da sam u prethodnom postu rekla da me je bas ta knjiga priblizila Bogu i da cu uskoro da se krstim, naravno u nasoj srpskoj pravoslavnoj crkvi, a ne da se prikljucim nekoj sekti, ne daj Boze. Ne znam kakve sad to ima veze s jeresi.

[-o< TRIPUT MJERI JEDNOM SJECI !!!!!!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2006, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tabby je napisao:
Maran Ata je napisao:

То је добро. Нажалост, такви промери су ретки. Много је чешћи случај да јеретске књиге одвуку душу у бездан јереси. Искуство Цркве од 2 миленија тако говори. На основу тога је Црква и рекла да јеретске књиге не треба читати. А од сваког правила има и изузетака, па зашто ти не би могла бити један од њих... :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Mar 2006, 21:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2002, 11:19
Tabby je napisao:
Maran Ata je napisao:

Samo letimican pogled na izvode iz doticne knjige jasno pokazuje da nije rijec o Bozanskoj propovijedi vec o necemu sasvim drugom.
Doduse, neko ko je potpuno neiskusan u pravoslavlju to moze da previdi i da bude zaveden takvom ili slicnom primamljivom New Age pricom.
Preporucujem razgovor sa nekim od mladih svestenika u BL koji su dobri bogoslovi prije krstenja. Da to krstenje ne bude iz pogresnih razloga.
Jos preporucujem tekst oca Serafima Rouza "Charismatic Revival As a Sign of the Times" koji mozes naci na http://www.sfaturiortodoxe.ro/orthodox/orthodox_advices_seraphim_rose_charismatic_revival.htm#n14 i odlican je za uvod u razumijevanje "New Age"-a.[/url]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Mar 2006, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Тако је братко. Дотични писац је један од Њу Ејџаша. Паганизам боли глава. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2006, 13:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nikson je napisao:
Saglasan sam da ona grmljavina od prije neki dan nije slučajna već nagovještaj određenih promjena.
...
Saglasan sam da ova grmljavina ukazuje na određene promjene ali po mom sudu na pozitivne promjene za srpski narod i srpsku pravoslavnu crkvu.
Poz.

nikson je napisao:
Znači ovo je par događaja iz prošle sedmice nakon grmljavine koja po svemu sudeći nije bila znak kataklizme srpskog naroda već božija najava nekih boljih i srećnijih vremena.

Vader je napisao:

Vader je dao vrlo dobar odgovor na Niksonovo viđenje i ja sam sličnog mišljenja ali nisam htio da budem ptica zloslutnica.
Pa ipak događaji koji su uslijedili i još uvijek traju, i bojim se, koji će tek uslijediti to dokazuju.
Zar je slučajna pojava rušenja kuća i klizišta, a odmah zatim i zemljotres u Srbiji ovih dana. Sjeća li se iko Hristove priče o kući na kamenu i kući na pijesku? Nije li ovo jasno upozorenje? Zar je slučajno to što se najugroženije selo u Srbiji zove Bogdanje (tek da ne bude dvojbe od koga to upozorenje dolazi).
Zar je slučajno to što je pogođeno područje na kojem se nalaze neki od najznačajnijih manastira u Srbiji kao što su npr. Žiča (prvo sjedište srpske arhiepiskopije) i Studenica, područje oko Valjeva, Milanovca i Kruševca, u kojem je takoreći "duša Srbije"...

Vader s punim pravom pita:

Vader je napisao:
Na osnovu čega Srbi mogu očekivati da im bude bolje u narednom periodu?

Jedino čime su se Srbi kolektivno pozitivno dokazali u proteklih 15-tak godina je uporan i tvrdokoran otpor svjetskom imperijalizmu i planovima da se porobe umovi i duše cijelog čovječanstva, i u tom pogledu oni su primjer svim slobodoljubivim ljudima.
Ali u svemu ostalom, a pogotovo u pitanju vjere/nevjere kad god je bilo moguće učinili su pogrešan izbor i činili su kardinalne greške.
A busaju se u prsa kao "nebeski narod".
Zato im s neba i stiže odgovor kakvi su u očima Sila Nebeskih.

Nikson kaže:
nikson je napisao:

Pozitivne pormjene za srpski narod (i šire) će uslijediti zaista vrlo brzo, i već su započele, ali to ne mora značiti da je će to imati ikakve veze sa SPC barem ne u pozitivnom smislu.
U stvari najvjerovatnije je da će se SPC tim promjenama opirati (kao što se nekoć fariseji opiraše prvim hrišćanima), a to će biti loše prije svega za one koji se opiru, jer oni sebe smatraju Božijim slugama i monopolistima na duhovnu brigu o našem narodu, ali moglo bi se desiti da njihov rok trajanja jednostavno naglo istekne, a posljedice tog isteka bi bile vrlo iznenađujuće za mnoge.
Dakle ono što je zaista dobro i pozitivno za srpski narod moglo bi njima i onima koji su pod njihovim uticajem izgledati sasvim drugačije i mogli bi se u svojoj navodnoj borbi za narod i crkvu naći kao protivnici Bogu.
Stanje sada je kao u vrijeme 1. svjetskog rata (takav isti skoro identičan rat se i sada vodi ali drugim sredstvima), pa bi i krajnji rezultat mogao biti vrlo sličan.
Živi bili pa vidjeli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2006, 13:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2003, 09:14
nije ni cudo sto vas che.gevara mrzi, totalno ste fanatici
svi odreda :D :D 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2006, 13:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Otkud ti to?
Drug Če ne mrzi nikoga, on je samo malo vrelije krvi i žešćeg jezika, ali u mnogim stvarima se slažemo. Suštinski. A to je najvažnije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 323 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]