Izzard je napisao:
nego da je jedan ateista za 51 dan istrčao 46 maratona skupio 2 miliona funti za neke sidaše u Africi zato što mu je bio ćejf
Njemu njegovo a meni moje, i ja sam neki dan odnio kilu teletine Hasanu, vecerali, popricali ljudski i doso kuci...et'....bio i meni cejf.
Izzard je napisao:
ebiga to što ti ne vidiš da je religija puno gotivan paravan za zaradu na neobrazovanoj sujevjernoj masi, to je tvoj problem.
bum, tak ...pravo u sridu....
Izzard je napisao:
Pošto si se dotakao naše diskusije na temi o đavolovoj najvećoj zavjeri do sada, evoluciji moram sa žaljenjem konstatovati da sam ti na sva pitanja dao odgovor, samo problem nastaje kad neko obrezan ali neobrEzovan ne konta šta je pisac htio reći.
Ma da..odgovorio si svaka ti cestica, narocito onih 75 % za koje ni sam nisi znao iz kojeg se to sad psalma izvuklo i koje sad to izmislio kad ti za to ne znas, pa onda onin 154 razlike sto veli onaj čika iz Japana, pa tu i tamo matematike bude,...al haj bilo tamo pa nek ostane tamo, a ovdje se dotakao nebi da me nije Elvis potego...
Kako si shvatio da sam
obrezan...jes vir'jo???
Izzard je napisao:
A ja ti pitanja nisam ni postavljao, ne tumačim ni ja tebi sure, ne moraš ni ti meni genetiku tako ti onog u šta vjeruješ.
Izzard je napisao:
je religija puno gotivan paravan za zaradu na neobrazovanoj sujevjernoj masi