Evo Alexe pao mi je pogled na ovaj tekst pa cu ga pastovati ovde, podebljani dio predstavlja najefikasniju duhovnu tehniku koju sam ja ikada koristio i sadrzava sustinu svih duhovnih ucenja
Citiraj:
Ova seansa je snimana, tonski, od početka, pa, uz saglasnost devojčice i roditelja, možete i da ćujete tačno kako je protekla i kako protiče ova seansa, pogotovo što je to prva seansa.
Došla je po nagovoru majke, sa kojom sam radio pre oko godinu dana. Prvi razred, problemi sa školom, matematikom, strahovi, često se svađa, ne oseća da ima prijatelja, nezaštićena, …
OK, radimo. Upoznata je kako to ide i napisala pitanja- teme, koje je zanimaju.
“Pošli smo….letim…kao da imam krila, u stvari imam krila…letim visoko…sviđa mi se, nekako je skroz opušteno, laka sam…idemo da nađemo anđela…dolazim do neke velike crkve…ulazim unutra…da ga nađem…vidim njegovu sliku…gore, sa leve strane…to je on…ali je to samo slika…nije stvarno…,…a zašto je to potrebno- pitam…pa da znam kako izgleda…pa da ga tražim dalje…,…je li to crkva poznata,ova u gradu?…nije, to je neka crkva gde se okupljaju anđeli, drugačija, ali vrlo liči…letim dalje i kao da stižem do nekog dvorca…kapija…,…jeli otvorena, jel možeš da uđeš?..,…aha, ulazim i on me čeka, ispred vrata….kaže da dođem…,…kako izgleda? –pitam…pa, kao na slici, mlad je, ima lepu dugački kosu, ima krila, kao nešto belo obučeno, i dole…,…pozdravio me…ali je ona žensko,…ok, kako se osećaš?…pa lepo, prijatno…kaže da uđem, hoće nešto da mi kaže…,…ok, uđi…,…pauza…šta kaže?…,…kaže da moram više da poštujem roditelje…da se ne ponašam, prema njima lepo…da pazim šta pričam, jer ih ponekad vređam…,…kako?…pa kažem majci, na primer da je veštica i ona se naljutila…to nije lepo…ok, pitaj anđela kako da ti pomogne, kako to da realizuješ, da bude bolje…,…kaže da će sad da mi pokaže, da ja uđem u telo majke i da vidim kako se ona oseća…tužna je i razočarana…misli da je sve uradila najbolje, za mene a sada ne zna šta je pogrešila i zašto sam joj to rekla…oseća kao da nije dobra majka, a ne zna zašto…,…ok, a kako bi bilo da joj kažeš nešto lepo? Kako će da se oseća…,…evo, rekla sam joj: ti si brižna majka…i odmah se promenila…hoće nešto lepo da mi spremi,… neke kolače…drago joj je…i ja se osećam bolje…,…tako smo radili razmenu i sa ocem i sa bratom, koga voli da naziva majmunom i …,…
Nemoj da mislis da imam nesto protiv tvog rada, ako pogledas moj prvi post, vidjeces da sam jasno razgranicio regresoterapiju kao metodu za rijesavanje problema od ciste radoznalosti, bez jasnog cilja kojem tezimo.