banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 13:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Citat
PostPoslato: 08 Apr 2010, 17:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
mary juana je napisao:
Biblija ne govori o nikakvom onom svijetu, a pogotovo ne o tome da će neko vječno goriti u vatri!

Naravno Mery da ne govori ... :wink: upravo zbog tog sam te i spomenuo u postu.

07.04.2010 u 23:04 ....pretpostavljao sam mogucnost isticanja tvog stava...

Oficir s ruzom je napisao:
A ja tebi reko i tad a i sad da ce ateisti biti u paklu i po Bibliji i po Kur'anu (zanemarimo na sekundu sto Mery kaze da pakla nema, ali i ako je nihilizam...onda ce i po Meriyevom biti unisteni u trenutku ).

:D

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Oficire, sam si sebe ukopao. Stalno pokusavajuci da racionalizujes svoj stav o tome da ti je drago sto ce ateisti goriti, i vise puta ponovivsi to sto si rekao, pokazao si forumasima s kime imaju posla. Hvala na pomoci ;)

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:15 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Hristov, oni sto ubise Isusa, da li ti je krivo sto su ga ubili tada? Da li bi volio da su oni patili na krstu a ne Isus? Da li si humanista pa bi ih radije u raj (kao da se TEBE pita, al' hajde) ili pakao?

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2010, 22:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ehhhh kad bi se mene pitalo....

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 21:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Nema moje sestre?
Ko će sad da mi cepne 20 godina ZATVORA?
Tri dana kad imam zatvor čupam kosu zato sad više pazim na ishranu.Zamisli tk kakva bi to stolica bila posle 20 god?

Ja pastirah tuđe reči i moja sestra to učini a to nači da oboje 20 godina imamo zatvor...lele sejo zar ti nije bar tebe žao?
Daj se razvedri bona pusi zakon gledaj srce.

Vrh

PostPoslato: 13 Apr 2010, 23:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Ruzo, ne vidis li i dalje cinizam?

Da si sa mnom razgovarao na nacin na koji si to ucinio sa Oficirom ( iz svake tvoje rijeci izbija predrasuda, da ne koristim teze rijeci ), odavno bih ti uskratila sansu za isto.

Ako vjerujes u Boga, onda napokon shvati - da je zelio da svi budemo iste vjere, bili bismo. Razlog sto nismo je da bi ucili jedni od drugih i da bismo se natjecali u dobru. U dobru, razumijes ? Na ovoj temi ima malo ili nimalo dobra, ima samo ubjedjivanja, besmislenih rasprava i mnogo insinuacija, kao i otvorenih uvreda. To nije za mene, ok ?

Lavic - ne prozivaj me ni otvoreno ni uvijeno. Kad si prije koju godinu bio u drugacijoj situaciji, drugacije si razgovarao sa mnom. Ja sam uvijek ista, ali ti si promijenio govor. Napomenula sam ti da je sirenje vjerskog razdora zakonski kaznjivo. Da li ces se ti osvrnuti na to ili neces, to je pitanje tvog osjecaja mjere i savjesti. Mene licno ne dotices.

Nakon ovoga ti zaista vise necu odgovarati, ma sta da napises.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 07:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Japanese_rose je napisao:
Ako vjerujes u Boga, onda napokon shvati - da je zelio da svi budemo iste vjere, bili bismo. Razlog sto nismo je da bi ucili jedni od drugih i da bismo se natjecali u dobru. U dobru, razumijes ? Na ovoj temi ima malo ili nimalo dobra, ima samo ubjedjivanja, besmislenih rasprava i mnogo insinuacija, kao i otvorenih uvreda. To nije za mene, ok ?

Ne cini li ti se da se obracas pogresnoj osobi?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ne cini li ti se da se obracas pogresnoj osobi?

Ne, ne obracam se pogresnoj osobi. Ako cemo razgovarati otvoreno - i mene si nekoliko puta uvrijedio, ne po vjerskoj liniji nego kao zensko, a Oficir nije nijednom. Svaki put kad si to uradio bio si cinican. Ako ti mislis da je to lijepo i da ti to nalaze vjera, onda nema problema. Nisam tu da te ucim lijepom ponasanju.

Na ovoj temi si provocirao Oficira u vise navrata, a pominjanje roditelja je dno dna. Izvlacis izjave iz konteksta i tumacis onako kako to tebi odgovara. Ni on ne zna gdje ce ko i ne treba pisati o tome ( jer prije svega ne zna ni za samog sebe gdje ce ), ali tvoje prenaicavanje ateista u "ateisticke majke" je grozno. I ne znam sta uopste hoces da dokazes - ima mnogo i nominalnih muslimana koji su ateisti, pa sta. Neka pise sta hoce, Bozija rijec je posljednja.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 08:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Sestra Ruža:

,,Lavic - ne prozivaj me ni otvoreno ni uvijeno. Kad si prije koju godinu bio u drugacijoj situaciji, drugacije si razgovarao sa mnom. Ja sam uvijek ista, ali ti si promijenio govor. Napomenula sam ti da je sirenje vjerskog razdora zakonski kaznjivo. Da li ces se ti osvrnuti na to ili neces, to je pitanje tvog osjecaja mjere i savjesti. Mene licno ne dotices,,.

Vidi ovako sele,pre 2 godine sam kontaktiro i brata Oficira i tebe predpostavljajući da oboje živite u Bosni.Tad sam vas oboje pitao istu stvar da li ima u Bosni da se nabavi ,,beli petrolej,,?
Sestra je odgovorila da ne živi u Bosni već mnogo dalje i to beše sva tvoja pomoć i trud oprosti što si se toliko trudila.
Oficir je tražio i našao taj petrolej ali mojom greškom zakasnih i nije došlo do slanja istih boca ovamo.On nije čak ni pomenuo taj trud jer tako rade Božji ljudi.
Inače vama sam napisao a sad kažem i drugima da sam imao brata u veri sa metastazom i želeosam kupiti par litara petoleja za njega ali on je preminuo.
Sva sreća sestro što ti nisi prodala te 2 litre gasa jer bih trebao biti rob ceo život za tu uslugu Vidiš moj karakter mi nebi dozvolio NIKAD da prebacim nekome za nešto dobro što učinih.

Imam mir sa svima koliko je do mene.Ako ti u životu bilo šta zatreba a budem u prilici da ti pomognem reci i lavić će to rado učiniti i nikom neće o tome pričati jer mi je radost u pomaganju.
Bog te blagoslovio.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 09:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet me tjeras da ti odgovorim. Bijeli petrolej se ne moze slati internacionalnom postom, niti je bijeli petrolej tu gdje zivim prihvacen kao lijek. Ni u konzervativnim, a niti u alternativnim medicinskim krugovima. Dakle razlog sto ti nisam to poslala je taj sto je to :

a) bilo tehnicki neizvodljivo
b) ne bih smjela zbog vlastite savjesti nekome slati nesto za sto ne znam da li ce mu biti od vece stete nego koristi
c) da nije bilo tacke a i b, dakle da sam sigurna da je nesto drugom covjeku lijek, ne bih ga naplatila

Zanimljiva je tvoja interpretacija, iako kad sam ti to pomenula nisam uopste mislila na petrolej, nego ton razgovora izmedju tebe i mene. Ja nikada ne bih molila a onda pljuvala, ali to je vjerovatno pitanje razlicitosti stila. A ti ne znas kad je nekome neko bolestan, mozda si prije nekoliko dana uvrijedio i takve ljude ( jesi sigurno ). Zao mi je zbog tvog prijatelja.

Sve najbolje.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ruzo, napisao sam post pa ga izbrisao. Ukratko, tvoje misljenje za mene nema tezinu jer nisi postojana u svom ponasanju, sad si ovakva sad si onakva, zavisno od raspolozenja. Zamisli koliko je onda smijesno kad ti pricas meni o lijepom ponasanju.

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:54 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma Ruza ko inglish weather...Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov, ](*,)

Na ozbiljnim temama sam ozbiljna. Izvini sto se na nekoj drugoj temi s vremena na vrijeme nasalim. :confused2:

Ti kao da si upravo iskocio iz "Skole za dresuru cura". Pametni Nadrealisti, svaka im je zlatna.

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ko prica o ozbiljnosti i sali? Je li "kretencino!" spada u prvo ili drugo? Ima toga jos, samo ti je obrisano ko zna koliko postova zbog ...... sale? Jesi li banovana zbog pretjerane ozbiljnosti?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad bi meni radio sto si radio Oficiru ?

Ipak ces svoj sadizam morati zadovoljiti negdje drugdje. O ti Pravovjerni. :wink:

Bye-bye.
:wave:

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Upravo tako, radim tebi isto sto i Oficiru

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Jesi li banovana zbog pretjerane ozbiljnosti?

Bila sam banovana jer sam na provokacije odgovorila na isti nacin. Bilo je pokusaja da me se isprovocira i od tada. Jesi li ih primijetio ? I sta ti zapravo zelis ? Otjerati svakoga ko se na forumu deklarise kao Bosanac/Bosanka ?

Ma liberté

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znas li sta je zajednicko tebi, Dust i Ahmedu, amidzi i njegovim klonovima? Amidza je glumac, od pocetka do kraja, Ahmed pljuje po tudjim svetinjama, od pocetka do kraja, Dust kad god se pojavi na forumu znam da ce da udari po Srbima, od pocetka do kraja, ti od pocetka do kraja glumis neku sveticu sa svojim citatima i pricama o toleranciji i ljubavi, a nisi u stanju da prebolis neslaganje sa tvojim misljenjem u 99% postova, dijelis lekcije o lijepom ponasanju a sa kime se nisi zakacila? Od pocetka do kraja. Eto to mi smeta i zbog toga ne radim nista drugo nego ocitavam tu vasu hipokriziju. Oficira necu spominjati jer sam stekao osjecaj da je u zadnje vrijeme OK. Ako ovog trenutka svi vi batalite tu vasu praksu, ja cu ovog trenutka prestati biti "sadista". Evo ja te pozivam na deal: ja cu prestati biti "sadista", a vi prestanite sa vasom praksom, je li vazi?

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam sebi uopste trebala dozvoliti ovu prepisku s tobom. Ovo prelazi sve granice prihvatljivog.

Ahmedovih 99% postova nisam procitala, tako da ne bih znala o cemu pricas. Nisam procitala ni 95% Oficirovih, tako da opet ne znam na sta se pozivas. Dust cini mi se rijetko navrati, pa ne bih znala ni o cemu ona pise. Ako je amidza napisao nesto na temi koja me zanima, onda sam to i procitala. Da si me stavio u grupu sa google_lazarevic, Vaderom, dzabalebanom, Utopijom, manituom, tensSa, HugoLinom, nekada ranije ajsmenom, Talijom, cickom, mozda bih znala o cemu to ti. Ali ne znas, jer ljude profiliras iskljucivo po nacionalnom ( tj vjerskom ) predznaku. Tuzno, pretuzno, iskreno mi te je zao.

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 14 Apr 2010, 15:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 14 Apr 2010, 15:39 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
bio bi red da se vas dvoje Slika..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 153 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]