banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 10:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 191 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2005, 22:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jun 2003, 16:30
BRAT MIO KOJE GOD VJERE BIO!
Svaki tragalac ce naci upravo ono sta trazi, a ne ono sto daje religija. Veoma je vazno istaci da se ne treba brinuti o tome sta neka religija pruza vec sta on ima da pruzi religiji. Vec sam pisao i iza toga stojim: ne postoji prava religija, postoji pravi tragalac. Primjera za to je na sve strane i ne treba ici dalje od ovog foruma :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 08:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
...

Ma liberté

Poslednji put menjao Japanese_rose dana 31 Avg 2006, 01:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 10:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
sathya je napisao:
Veoma je vazno istaci da se ne treba brinuti o tome sta neka religija pruza vec sta on ima da pruzi religiji. Vec sam pisao i iza toga stojim: ne postoji prava religija, postoji pravi tragalac. Primjera za to je na sve strane i ne treba ici dalje od ovog foruma

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 10:33 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 11:29 
Zanimljivo....veoma...samo onaj maran ata.. :lol:
smijeshan je...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2006, 22:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2005, 09:52
fljory je napisao:
Riba je pretjerala sa ovim pricicama i slicicama!!!

I sada tu oni hoce da se predstave kao da ih nema boljih, djeca cvijeca.
"Ljubim te mila, mazim te mila, selam, namaz, razmaz, bogovi, mazanja", mislim PRESERAVANJE, ali TOTALNO!!!

Klanjajte se, zamotavajte se, radite sta hocete, ali ne serite, svega vam.
(mozete i srati, ali ne kod nas).

Selam Alejkum i Pozdrav

Nisam imala priliku da se javim zbog obaveza .... frolji to je nesto sto ti nikada neces shvatiti jer si ocito izgubljena dusa koja nema svoj mir ...... to sto sam se obratila cvijecem nevidim razlog zasto bih cvijece smetalo tebi ili bilo kome za mene je ocito duba dus osoba koja nevoli cvijece mislim da takvima ni PSIHOTERAPEUT ne pomaze al eto otom potom , a to sto sam se obratila sa ljubim te mila to je ono sto su meni moji roditelji poklonili i moja religija ((LIJEP ODGOJ , PONASANJE I VJERA JE NAJ VAZNIJE STO TI RODITELJ MOZE DA POKLONI )) al eto koliko vidim ti to ''NAZALOST NEMAS'' ........

Toliko od mene pa se cujemo neke druge prilike Svako Dobro .....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2006, 22:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

stigmata je napisao:
gle, gle, sto se i ruza osilila kako joj "jahranice" goluhbica i ahmina dodjose?!! :lol: :lol: :lol:

nov@mala je napisao:
ovdje se ne radi o iznosenju misli i ucenja, vec o pokusaju sugestivne manpulacije. Tekstovi govore o onima koji su "pokleknuli", a bas me znaima sta bih otkrila kada bih pocela da istrazujem o tim ljudima, postoje li uopste...

potpisujem
ovo je takvo nevidjeno sranje, ovi tekstovi. sto neko vec pomenu, ocito je da je FAKE! ali ovo silno cvece....aaaaaaaaaaaahahhahahhah, do jaja!!! :lol: :lol: :lol:

Selam Alejkum i Pozdrav

Hm sta da kazem za tebe ''NASMIJAVAS ME'' i jos nestoo nisam ti ja kriva sto nemas svoj mir u dushi i sto si zalutaoo ......a za ove price znam da te boli istina pa ih smatras laznima al sta ces tako ti je to kada neko pronadje ono sto zelii ne zaustavi ga nista ama bas nista ....... kada Bog zeli da nekog uvede na pravi put samo kaze budi i ono bude trudio se ti ili ne to je tako i iskreno da kazem za sve ove duse sto su bile zalutale pa pronasle SVOJ MIR ja sam sretna zaista jesam a za tebe mogu da kazem da se nasmijes iz glasa svom potpisu ehehehheeeeeee eehehhe :lol: :lol: :lol: :lol: ............<<<.........<<<

Selam Alejkum i Pozdrav.......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 00:43 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 13:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
GOLUBICA je napisao:
Nisam imala priliku da se javim zbog obaveza .... frolji to je nesto sto ti nikada neces shvatiti jer si ocito izgubljena dusa koja nema svoj mir ...... to sto sam se obratila cvijecem nevidim razlog zasto bih cvijece smetalo tebi ili bilo kome za mene je ocito duba dus osoba koja nevoli cvijece mislim da takvima ni PSIHOTERAPEUT ne pomaze al eto otom potom , a to sto sam se obratila sa ljubim te mila to je ono sto su meni moji roditelji poklonili i moja religija ((LIJEP ODGOJ , PONASANJE I VJERA JE NAJ VAZNIJE STO TI RODITELJ MOZE DA POKLONI )) al eto koliko vidim ti to ''NAZALOST NEMAS'' ........

Toliko od mene pa se cujemo neke druge prilike Svako Dobro .....

pazi srećo, da ti ovo pišeš na nekom američkom, kanadskom ili francuskom forumu, apsolutno bih te shvatio, ali imaj u obziru da pišeš po srpskom, banjalučkom forumu, a vjeruj mi da je većina nas odrasla ovdje i znamo vrlo dobro šta je islam i kako je onim koji žive pored islama. bar smo se uvjerili u otadžbinskom ratu ako ništa. a ti sad nastavi kopirati te pomalo i glupkaste tekstove i postavljati slike cvijeća, bujrum :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 14:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Ako je promijenila vjeru, nije promijenila etničko porijeklo - Nek si ti nama živa i zdrava sestro Srpkinjo islamske vjeroispovijesti. Budi čestita, ne huli na Boga, poštuj sve prave vrijednosti islama i ne dozvoli da mržnja preuzme tvoje srce, a u isto vrijeme budi odana svojoj otadžbini Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, svom gradu Banjaluci. Veliki pozdrav! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2006, 23:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Apr 2006, 02:23
Pozdravljam golubicu i sve one koji su odgovorili i komentarisali njene postove.
Odmah cu reci d a je lijepo kada neko iz oskrenih pobuda trazi istinu tj kada je trazi iz ljubavi. Nije lijepo sto su neki od ucesnika tako ruzno odgovorili golubici.
Ne cini mi s e kao d a je neprijatelj a odgovoreno joj je kao d a je najveci dusmanin. Svejedno isus nam kaze: Lako je ljubiti prijatelja, a ja vam kazem ljubite neprijatelja.
Ipak golubice, reci cu ti ovo. Trazila si istinu i pravi put. Nisi je nasla u danasnjim crkvama. Trazila si je u hriscanstvu ali si naisla na one koji samo misle d a su hriscani ili se izddaju za hriscane.
Ja sam hriscanin u srcu iako ne ljubim ikone niti se klanjam bilo kakvim rezanim ili crtanim likovima. vjerujem onako kako nam je nas spasitelj Sin boziji prenio i kako nas je ucio. Ali nazalost do danas su mnogi to izokrenuli onako kako im odgovara.
Ako poznajes kuran kao sto kazes ond a znas da muslimani priznaju stari zavjet svetog pisma. Jer su imena u kuranu i u starom zavjetu ista.
Znas d a je Avram ili Abraham ili Ibrahim ima dvije zene: Saru i Ageru. Kod muslimana Hadziru. Sve je u izgovoru pojedinih naroda.
Znas i to d a je sa sarom imao sina Isaka od kojega potice Isus a da je sa hadzirom imao jesmaela ili kod vas Ismaila od koga poticu arapi tj muslimani danas. Znaci kuran s e naslanja na Bibliju i kaze se i kuranu da s e postuju ljudi od knjige ( Biblije ).
Ali i u starom zavjetu se Konstatno na tom starohebrejskom jeziku pominje rijec od cetiri slova (tada se nisu pisali samoglasnici) od cetiri suglasnika. J H V H. tako u biblji imamo cesto na danasnjim prevodima koje koriste crkve Gospodin gospodin jedno do drugog jer ovu rijec nisu drugacije mogli prevesti pa su i nju preveli kao gospodin. To J H V H je Bozije ime. Ali muslimani ne vjeruju da je to bozije ime kao ni danasnji nazovihriscani ovoga svijeta. I pravoslavlje i katolicanstvo i islam danas medjusobno ratuje i to sve pod okriljem pravde i u ime boga. Ali postoje iskreni hriscani puni ljubavi koj i se maca ne lacaju jer s e od maca gine. Koji ne sud e d a im se nebi sudilo. Koji vole bliznjeg svoga i koji ljube prijatelja i neprijatelja svoga. Oni kojima je jedini motiv LJUBAV. je r bog nas stvori iz ljubavi, isus d ade zivot iz ljubavi za nas i mi treba d a budemo u ljubavi. Oni sire rijec boziju s a ljubavlju a ne kao turci nasiljem i islamizacijom macem.
Ti hriscani vjeruju u jednog boga a ne tri. Vjeruju u sina Bozijeg Isusa koji nije bog vec Sin njegov ljubazni koji je njemu sa desne strane i vjeruju u duh boziji tj boziju silu koja je svuda oko nas i kojom bog moze sve.
Za takvu vjeru i takvog boga ne trebaju upustva za molitvu niti klanjanje niti bilo kakav posrednik. Samo Ljubav i vjera u ljubav.
Ljubav prema svima il jubav prema bogu. Ne treba ti drugi ili poseban jeziki da se molis niti da s e obratis bogu je r bog razumije sve jezike svijeta. na kraju krajeva on ih je i izmislio i stavio u nase glave. Samo ljuba ti je potrebna. Trazila si istinu ali si je mozda malo zaobisla.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2006, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Maj 2006, 15:23
@spaceedge: sve to stoji, ali ovdje se radi o jednoj običnoj propagandi, ili kako bi se reklo forumskim jezikom - spamu. u tome je problem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 00:40 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Pozdravljam Golubicu, svaka ti čast, baš mi je drago što si prešla na islam, taman jedna budala manje među hrišćanima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 08:43 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 23 Jan 2006, 17:58
:argue:

:cry:

Bog nije niti u Islamu niti u Hrišćanstvu nego u čistome srcu, u srcu u kome nema mržnje niti cinizma niti licemjerja. Tko ode u Hrišćanstvo da traži Boga neće ga naći, tko ode u Islam da nađe Boga neće ga naći, tko ode u neku zajednicu da traži Boga neće ga naći. Tko pogleda u svoje srce i vidi šta je unutra, znaće zašto ga ne može naći. Svi smo mi takvi, bez razlike da li smo bijelci ili crnci, Evropljani ili Arapi. Koliko idelogija, koliko filozofskih pravaca u istoriji, koliko pogleda na svijet i tumačenja svijeta, a sve završava u ćorsokaku, i onda se pitamo zašto? Mislimo da je problem u filozofiji, u ideologiji, a nikad da kažemo da smo mi krivi, niko drugi nego mi sami. I kad vidimo gdje je problem, kad prepoznamo da je korijen problema u nama, i kad krenemo da mijenjamo sebe, osjecamo se kao stranci, osjecamo da je citav svijet protiv nas, da nas zeli vratiti u gomilu, ali osjecamo istovremeno kao da je jedan nevidljivi div uz nas, kao da netko ide ispred nas i ravna nam i osvjetljava put, i to nam daje snagu i samopouzdanje.
Bog postoji ili ne postoji u našem životu zavisno od toga koliko mi tome pridonosimo. Svi mi dolazimo i odlazimo sami sa ovoga svijeta. Sve što činimo ili kažemo ima veze samo sa nama i ni sa kim drugim. Koliko druge povredimo ili učinimo srećnim ima veze samo sa nama a ne sa onim koga smo usrećili ili povredili. Sa sobom nikad ne nosimo svoja djela nego svoju dušu, svoje srce, i zato moramo da se pitamo: "Sta je u mome srcu? Zašto činim ono što činim? Koliko sam u miru sa samim sobom?".

Bratski pozdrav svima!

Drazen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 14:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
che.guevara je napisao:
Pozdravljam Golubicu, svaka ti čast, baš mi je drago što si prešla na islam, taman jedna budala manje među hrišćanima.

prejako!!!
che, obozavam te!!!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2006, 18:58
Citiraj:
Pozdravljam Golubicu, svaka ti čast, baš mi je drago što si prešla na islam, taman jedna budala manje među hrišćanima

HAHAAHAH svakako.....!!!E ako ista mrzim onda mrzim poturice...!!!

- WHITE POWER -

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2006, 23:58 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
DusanSilni je napisao:
HAHAAHAH svakako.....!!!E ako ista mrzim onda mrzim poturice...!!!

Hm, naknadno sam napisao još nešto o temi - koja je očigledno neka "namještaljka", jer golubica 99% ne postoji, "nažalost" :(

Ova tema je nekog drugog karaktera ... kao da vas neko "bocka" da vidi kako ćete reagovati ... zapitajte se, stvarno, postoji li toliko perverzan POJEDINAC da bi napisao onoliki tekst, kao sto je golubica to uradila? Postoji li toliko neko pokvaren i "fijufiju" ? NE. Brate onaj tekst tamo je šablon i možda je postavljen na još sto drugih foruma na dvadeset različitih jezika pod trideset različitih imena autora ... jednostavno - neko vas zeza.

Ali, ako je već istina, onda moja prva izjava stoji - to što je golubica prešla u islam, hrišćanima ama baš nema šta da smeta, jer nisu ništa izgubili, as the mater of fact, dobili su :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2006, 06:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jun 2005, 02:05
A znate li vi koji mudrujete svojim vjerama, znate li vi za koga je i u Koranu zapisano da ce suditi svijetu u kijematski dan? Zar ne znate da sudija onaj kome je vlast predana?
Zar ne procitaste (ili vam jos nisu kazali) da ce svijetu suditi Isa, sin Mejrin ili Isus Hristos, sin Marijin koji je iznad svih proroka i iznad svih andjela.
I zato smanjite malo svoje trubljenje u svom rascvjetanom zanosu, jer cvijet i bude i svene i strune. I sta onda? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Maj 2006, 23:46 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

che.guevara je napisao:

Selam Alejkum i pozdrav
cekaj da se prvo nasmijem eheheh jos jednom (ehehehe ) Eh sada te molim da procitas dobro ovo sto si napisao ...... pa ako ne shvatas sta si napisao a ti procitaj opet eheheheh (NAZVAO SI SVE HRISCANE BUDALAMA LIJEPO OD TEBE ) Eto toliko od mene pozdrav i tebi eheheheehhe :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Maj 2006, 09:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2004, 18:56
Pa dokle ce se pisati na forumu glavnog grada Republike Srpske sta hoce,kakva je ovo jebena propaganda zakljucavaj ovaj majmunluk.
Idi na Sarajevski Zenicki il neki Federaciski forum pa seri o Islamu nemoj ovde omladinu trovati,zamisli da neko od nas otvori temu o Pravoslavlju na nekom muslimanskom forumu pa bio bi banovan a tekst obrisan iste sekunde.Ovo moze samo kod gl;upih Srba jebo vas Sabam malo nam je jos sto ratova opametit se necemo nikad jebem ti zivot.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 191 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]