mary juana je napisao:
Tripo 41, vidiš da nema smisla mu pisati i dokazivati, ovo smo već prošli ali džaba, on to što navodi nije ni pročitao u Bibliji niti je čitao istu, kao što ne čita ni većinu odgovora, već mu matrijal za tzv. diskreditovanje Biblije šalju iz njegove centrale, tako da on i ne razmišlja o tome šta i kakve mu odgovore daješ. Citiraš mu i daš značenje pojedinih hebrejskih riječi i opet ništa, a nastranu to što namjerno iskrivljuju neke prevode i riječi, a o vađenju iz konteksta da ne pričam, tako da mi se već pomalo smučilo raspravljanje sa slijedbenicima Muhameda i ponavljanje do besvjesti jednog te istog.
kakve centrale čovječe ? nisam ja jehovin svijedok ko ti da imamo svoje centrale po svijetu za ispiranje mozga....
Ne moram ti ja pisati ništa, odi na bilo kojeg većeg naučnika nobelovca i vidi njegov govor o bibliji , ili neku stranicu koja se kritički osvrće na bibliju bez pristrasnosti pa se sam uvjeri u neke stvari. Ali nećeš, znaš zašto, već ti je neko rekao - u glavi ti je zacjementirana teorija...
Biblija pa biblija, i ništa više i niko drugi.
I šta si ti sebi ufurao da daješ komentar na hebrejske riječi a pojma nemaš, jesi ti ben Gurion bog te ?
Nemaš ti pojma čovječe, da nemaš google ništa i ne bi odgovorio

.. tebi je lako iskriviti riječ SVIJET za ZEMLJA jer ti ide u prilog...
Haj, vidio te svako kakav si, ne treba ni za ozbiljno uzimati ... pozdrav i tebi