He-he-he, u citavu sliku se nikako nije uklopio onaj smajli pa si ga izbacio, jel'da?
Ne, nego se smajliji pri kopiranju inace sami izostave...ali evo tebi za ljubav naknadno sam ih dodao...
Oprosti do mene je...sad sam postavio sve smajlije...pa cemo se vujeriti da sam ih imao 4 u 2. posta.
TEMA :Energetski nivo velikih svjetskih religija
PPRICANO O...."navodnom postojanju instrumenta koji mjeri nivo velikih svjetskih religija
GDJE JE : Islam oznacen s parametrom 700 - 720 -740
MOJ ODGOVOR :
Citiraj:
Zanimljivo....Islam je ipak na stabilnih 740-720.
Iako mi djeluje fantasticno, a sam instrument pomalo nerealan, jako mi se svidja taj broj 700.
Na kritiku ni ne pomisljam, bar za sad, jer ako zanemarimo cifre za pojedine religije ostaje univerzalna istina
Onaj svijet postoji.
Mi smo u pravu, ateisti ce definitvno gorijeti.
HRISTOVOV ODGOVOR
Citiraj:
Nece. Ti rece da zivis u Svicarskoj? Koliko je ljudski i i kuranski ispravno traziti od nekoga da na njegovoj zemlji podizes minaret dok se istovremeno radujes njegovom odlasku u pakao?
MOJ ODGOVOR
Citiraj:
Vjerovati tebi ili Bibliji....Biblija kaze da hoce.
Citiraj:
Svicarci su duboko katolicka zemlja,a ne ateisticka, tebi za informaciju.
Druga stvar je stvar ciste neinformiranosti tvoje, jer inicijativa zabranu minareta nije potekla od islamskih krugova nego od svicarskih nacionalnih partija.
Da si imal opratio kampanju uvidio bi natpis "Inicijativa za zabranu izgradnje minareta" - mislis li da bi, da su muslimani pokrenuli tu inicijativu trebalo tako da pise ili recimo "Incijativa za dozvolu izgradnje minatera".
Uopste ne znas ko je pokretac inicijative.
Dalje munara ili ne munara sasvim je nebitno, meni je bitnije da islam ulazi na "mala vrata" u sve drzave.
Jel shvatas poentu ... i nemoj molim te da sve personaliziras, mrznja zna zaslijepiti pa izgubis objektivnost u raspravi
Kao sto rekoh tad i vidi se i sad da sam pogodio, iako nisam pogadjao da si personalizirao kao i na sadasnjem primjeru roditelja koje upotrebljavas.
A ja tebi reko i tad a i sad da ce ateisti biti u paklu i po Bibliji i po Kur'anu (zanemarimo na sekundu sto Mery kaze da pakla nema, ali i ako je nihilizam...onda ce i po Meriyevom biti unisteni u trenutku ).
Zatim sam ti rekao tad a i sad da Svicarska nije ateisticka zemlja nego krscanska...
Zatim ti reko tad ia i sad da muslimani nisu pokretaci inicijative za izgradnju minareta jer su vec imali dozvolu, nego Svicarsi za zabranu dozvole (nicim isprovocirani)
Dakle nigdje ne spomenuh majke...jer je to nesto sto ti zelis da imputiras i da se izvuces iz petlje u koju si upao, jer majke podrazumjevaju nesto emocionalno...na taj nacin hoces da me diskreditiras....
A da se vratimo opet na primjer Biblije...ti kao vrsan hriscanin ne vjerujes izgleda da ce ateisti u pakao...ali sad ovog momenta to vise nije ni btino...bitno je covjece da si se jos jednom izblamiro i to ljudski...
Rekoh tad jedan eho a evo i sad po treci put
Citiraj:
Oficir s ruzom je napisao: 14.09.2009
mrznja zna zaslijepiti pa izgubis objektivnost u raspravi.
Sto se tice radovanja necijem odlasku u pakao ni u dzep ni iz dzepa...evo po mom uvjerenju ti ces u pakao ako se ne pokajes (evo smajli ) po mom uvjerenju ti ces u pakao ako se ne pokajes ( evo tuga ) .....pogledaj gornjeg smajlija i "sad" u svjetlu par hadisa...
I finalna stvar...naime postoji jedan hadis u kojem Muhammed s.a.w.s. kaze da je vidio svoju majku u paklu...(iako nema veze s temom) ali je bit hadisa da ko god se ne pokaje zna se sta mu slijedi makar to bila i majka Muhammeda s.a.w.s ili otac Ibrahima a.s., ili sin Nuha a.s. ili zena Lota a.s. ili covjek Asije (faraon)....
Hristove tek si mi sad postao interesantan...
Opet nema nekih...narocito iz zadnjeg posta...e ja ti ih vise ne ubacivo...
Uglavnom poenta je postignuta...imao sam smajlija...smijao se da ce ateisti u pakao (evo i sad cu
)....je li tvoja narcisoidnost konacno zadovoljena ....vidi ponovo da nisam koji zarez izostavio ili da nisam neciju od ateista
u postovima iz 2009.
Samo mi i dalje nije jasno ...dokazano ti je da si htio zamjeniti teze, izvuci se na smajlije...dokazano ti da nicije roditelje nisam spominjao ( jer jedno je kad kazes svi ce nevjernici u pakao, a sasvim drugo kad kazes tvoja ce majka u pakao), jer ovo drugo podrazumjeva zadiranje u familiju i licnost u razgovoru sto meni nije svjstveno, a pogodi kome jest.