Moj brat jellyfish je dao odgovor u svoje ime i za sebe na gornje pitanje a ja nebih kopirao već potvrdio njegove reči i u mom slučaju ali sa jednom razlikom a to je:
Odlazim u više verskih zajednica (i za divno čudo dozvoljavaju mi da propovedam) i članovi istih dolaze kod mene jer nam je Bog jedan i nećemo da dogma bude veća od one dve zapovesti o kojima visi zakon i proroci.Poštujem sve pripadnike svih verskih organizacija sem satanističkih i njihovih ogranaka.
Bilo je pitanje i sestra pod pseudonimom koji mi je veoma drag je napisala.
,,
Slažem se. Moraju oni svaku temu svesti na moralisanje.
Ali hajde, ipak je ovo pdf Duhovnost i religija.
Što se tiče crkvenog razvoda braka, najbolje je da se obratiš svešteniku koji će ti reći sve u vezi toga. Moguć je samo u slučaju da postoji zaista jak razlog za razvod (tipa preljuba ili nešto slično).''
Pitam: A šta ćemo ako joj svešteno lice kaže: ,,samo ti kćeri nađi nekog boljeg muža''jer se preporučuje sveštenik a ne Bog kao merilo.Znate svi bi mi želeli da posejemo koprivu a da nam rodi drvo života ali... iz požude uzeo u požudi živi i u požudi završava.
Savet: učite svoju decu da ne idu gola ulicom, da se uče moralnim vrednostima,ne pustajte u kasne sate decu iz kuće,nemojte pušiti, svađati se, opijati, da to nebi i vaša deca činila. Vodite vašu decu u crkve slušajte propovedi i živite po božijoj reči i ta tema o razvodima nikad neće postojati u vašim životima.