banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 08:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Nov 2009, 15:13
Na ovom videu Jusuf Estes, bivsi svestenik, prica o svom povratku u Islam, o putu do pokajanja, njegovim dozivljajima i o desavanjima u zivotu prije prihvatanja islama. Jusuf Estes je čovjek cijim je posredovanjem veliki broj krscana preslo na islam.

On je covjek je koji neumorno radi za islam, siri dawu kako bi ljude upoznao sa istinom. Zaista jedno poucno predavanje i velika pouka nama muslimanima,kao i nemuslimanima da vidimo Božiju moc i mudrost u ovim ljudima, koji su godinama zivjeli u zabludi da bi na kraju otkrili istinu.

Ovu zanimljivu pricu bivseg svečanika mozete pogledati na ovom linku i snimiti isti.Download ide jako brzo i video je sa prevodom na Bosanski jezik.

http://www.nur-islam.com/index.php?opti ... Itemid=198

Za Gledanje ovog video materijala,i radi dobrog prenosa slike i tona preporucio bi vam program: GOM player !

*Pozdrav*

Poslednji put menjao Mirzareli dana 03 Dec 2009, 17:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 13:37
Mirzareli je napisao:
Zaista jedno poucno predavanje i velika pouka nama muslimanima,kao i nemuslimanima da vidimo Božiju moc i mudrost u ovim ljudima, koji su godinama zivjeli u zabludi da bi na kraju otkrili istinu.

Bez uvrede, ali poturanje svoje "istine" kao jedine, kao da je alfa i omega, je zaista iritirajuce. Procitaj temu psihicka inflacija na podforumu psihologija.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:25 
Pripravnik
Pripravnik

google lazarević je napisao:
Mirzareli je napisao:
Zaista jedno poucno predavanje i velika pouka nama muslimanima,kao i nemuslimanima da vidimo Božiju moc i mudrost u ovim ljudima, koji su godinama zivjeli u zabludi da bi na kraju otkrili istinu.

Bez uvrede, ali poturanje svoje "istine" kao jedine, kao da je alfa i omega, je zaista iritirajuce. Procitaj temu psihicka inflacija na podforumu psihologija.

Pozdrav! Druze prvo pogledaj video pa nesto komentarisi nemoj napamet govorit i procjenjivati stvari i ljude.Ova dva covjeka u pitanju su svecanik Rimo-katolicke crkve i Vjerski pripovjedac Protestantske crkve u Americi.Ljudi koji su perfektno poznavali Bibliju i sve sto se tice same vjere krščanstva. :evil3: Pažljivo pogledate video pa onda ako želite dajte komentar.Ovako unaprijed davanje misljenja o necemu sto niste ni vidili ni culi je besmisleno.

Poslednji put menjao Mirzareli dana 03 Dec 2009, 17:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@Mirzareli: to je bio komentar na tvoje rijeci i islam generalno a ne na video. i nisam krščanin.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik

@Mirzareli: to je bio komentar na tvoje rijeci i islam generalno a ne na video. i nisam krščanin.

Ovaj text je skinut sa iste web stranice na kojoj se i pomenuti video moze vidjeti.Ovaj text upravo ima znacenje onoga sto se moze vidjeti na video materijalu ! Mozda nisi krščanin al jesi Hriščanin,koji isto vjeruje u Bibliju koju se pripovjedali ova 2 čovjeka.
Ustvari to nema veze ovo moze pogledati bili ko pa čak i ateiste mislim da bi im koristili u njihovom približavanju Bogu

Poz*

Poslednji put menjao Mirzareli dana 03 Dec 2009, 18:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@mirzareli: ok, pogledacu, i komentarisacu, al ne obecavam da cu prec na islam :) ne zamjeri na ostrim rijecima, danas mi je los dan..a tebe molim da das komentar na ovoj temi: viewtopic.php?f=37&p=961056#p961056 zanima me tvoje misljenje.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik

@mirzareli: ok, pogledacu, i komentarisacu, al ne obecavam da cu prec na islam :) ne zamjeri na ostrim rijecima, danas mi je los dan..a tebe molim da das komentar na ovoj temi: viewtopic.php?f=37&p=961056#p961056 zanima me tvoje misljenje.

Halalim druze svako od nas u životu ima lose i dobre dane to je naša svakodnevnica :)

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46

A i da pređeš rekli bi da je pod prisilom :D

na temu:

Yusuf Estes je legenda lik. Ne samo to, pogledaj i ostala njegova predavanja.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 20:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2009, 15:28
SVI SMI MI BOŽIJA DJECA SVI SMO PROIZVOD NJEGOVE VELIKE LJUBAVI. LJUBAV JE NAJVEĆI ZAKON CIJELOG UNIVERZUMA. SVI SMO BOGU HVALA RAZLIČITI, I ZA SVE NAS IMA PODJEDNAKO MJESTA POD SUNCEM. VOLIM SVE, SOJU PORODICU, PRIJATELJE, POZNANIKE, SARADNIKE, ALI VOLIM I SVOJE NEPRIJATELJE, VOLIM I ONE KOJI ME NE RAZUMIJU, VOLIM I ONE KOJI BI DA ME MIJENJAJU I ONE KOJI BI DA ME VRIJEĐAJU. U MENI IMA DOVOLJNO LJUBAVI ZA SVE, BOG MI JE ROĐENJEM ODREDIO MOJ ŽIVOT, MOJU VJERU, MOJU PORODICU I JA SAM MU ZAHVALNA ZA TO.
JA SAM HRIŠĆANSKE VJERE I SVE HRIŠĆANSKE VJERE, MA KOG PRAVCA SU MENI BLISKE I SRCU DRAGE. ALI SVE DUGE VJERE SU MI DRAGE JER PROPOVIJEDAJU LJUBAV PREMA GOSPODU I SVAKI VJERNIK MA KOJE VJERE ĆE ME VOLJETI OVAKVU KAKVA JESAM, KAO ŠTO I JA NJEGA VOLIM ONAKVOG KAKAV JESTE.
I DOZVOLITE MI DA SREĆNO USKLIKNEM: BOG JESTE LJUBAV I SVAKI ČOVJEK NA ZEMLJI IMA JEDNAKO PRAVO DA VOLI SVOGA BOGA I SVAKOG DRUGOG ČOVJEKA I DA BUDE VOLJEN I SREĆAN.
I DOZVOLITE MI DA SA SUZOM U OČIMA I VELIKOM LJUBAVLJU U SRCU OTPEVAM:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1egAx75GcH0[/youtube]
I KAŽEM SVE VAS VOLIM MA KOJE VJERE BILI.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 20:56 
Pripravnik
Pripravnik

Aurrora je napisao:
SVI SMI MI BOŽIJA DJECA SVI SMO PROIZVOD NJEGOVE VELIKE LJUBAVI. LJUBAV JE NAJVEĆI ZAKON CIJELOG UNIVERZUMA. SVI SMO BOGU HVALA RAZLIČITI, I ZA SVE NAS IMA PODJEDNAKO MJESTA POD SUNCEM. VOLIM SVE, SOJU PORODICU, PRIJATELJE, POZNANIKE, SARADNIKE, ALI VOLIM I SVOJE NEPRIJATELJE, VOLIM I ONE KOJI ME NE RAZUMIJU, VOLIM I ONE KOJI BI DA ME MIJENJAJU I ONE KOJI BI DA ME VRIJEĐAJU. U MENI IMA DOVOLJNO LJUBAVI ZA SVE, BOG MI JE ROĐENJEM ODREDIO MOJ ŽIVOT, MOJU VJERU, MOJU PORODICU I JA SAM MU ZAHVALNA ZA TO.
JA SAM HRIŠĆANSKE VJERE I SVE HRIŠĆANSKE VJERE, MA KOG PRAVCA SU MENI BLISKE I SRCU DRAGE. ALI SVE DUGE VJERE SU MI DRAGE JER PROPOVIJEDAJU LJUBAV PREMA GOSPODU I SVAKI VJERNIK MA KOJE VJERE ĆE ME VOLJETI OVAKVU KAKVA JESAM, KAO ŠTO I JA NJEGA VOLIM ONAKVOG KAKAV JESTE.
I DOZVOLITE MI DA SREĆNO USKLIKNEM: BOG JESTE LJUBAV I SVAKI ČOVJEK NA ZEMLJI IMA JEDNAKO PRAVO DA VOLI SVOGA BOGA I SVAKOG DRUGOG ČOVJEKA I DA BUDE VOLJEN I SREĆAN.
I DOZVOLITE MI DA SA SUZOM U OČIMA I VELIKOM LJUBAVLJU U SRCU OTPEVAM:

:D :D :D

1.Niko te ne mrzi ili ne voli zbog toga sto si ti Hriščanske vjere. :D

2."I svaki Čovjek ima pravo na zemlji da voli svog Boga"---Velika greška nema to svog Boga Allah(Bog) je jedan za sviju isti "Nema drugog Boga osim Allaha" !!!

3.Jedan Bog= Jedan ispravan put!

4.Jos jednom molim forumase da prvo pregledaju video pa da daju komentar na video,a ne ovako izbacivajuci neke textove koji nemaju veze sa video materijalom koji sam postavio! Ako ne žele gledati to je uredu ,onda nemoraju ni komentarisati.Ovaj covjek Koji govori je bio istog vašeg misljenja cak je bio i vise privrzen Bibliji i Biblijskim ucenjima i Isusu Kristu.I ovaj Čovjek je bio toliko bio ubjedjen da je on upravu i da je Kriščanstvo jedini ispravan put ,čak je i muslimana kojeg je upoznao htio prevesti na Krščanstvo,Ali ipak bez vecih poteškoča musliman je savim obicnom svojom pricom o Islamu popa i pastora i njegovu ženu uputio u Islam. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2009, 15:28
VOLIM TE I AKO SI DRUGAČIJI, VOLIM TE I AKO ME NE RAZUMIJEŠ.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Aurrora je napisao:
SVI SMI MI BOŽIJA DJECA SVI SMO PROIZVOD NJEGOVE VELIKE LJUBAVI.
LJUBAV JE NAJVEĆI ZAKON CIJELOG UNIVERZUMA.
SVI SMO BOGU HVALA RAZLIČITI, I ZA SVE NAS IMA PODJEDNAKO MJESTA POD SUNCEM.
VOLIM SVE, SOJU PORODICU, PRIJATELJE, POZNANIKE, SARADNIKE, ALI VOLIM I SVOJE NEPRIJATELJE,
VOLIM I ONE KOJI ME NE RAZUMIJU, VOLIM I ONE KOJI BI DA ME MIJENJAJU I ONE KOJI BI DA ME VRIJEĐAJU.

U MENI IMA DOVOLJNO LJUBAVI ZA SVE, BOG MI JE ROĐENJEM ODREDIO MOJ ŽIVOT, MOJU VJERU, MOJU PORODICU I JA SAM MU ZAHVALNA ZA TO.
JA SAM HRIŠĆANSKE VJERE I SVE HRIŠĆANSKE VJERE, MA KOG PRAVCA SU MENI BLISKE I SRCU DRAGE.
ALI SVE DUGE VJERE SU MI DRAGE JER PROPOVIJEDAJU LJUBAV PREMA GOSPODU I SVAKI VJERNIK MA KOJE VJERE ĆE ME VOLJETI OVAKVU KAKVA JESAM,
KAO ŠTO I JA NJEGA VOLIM ONAKVOG KAKAV JESTE.
I DOZVOLITE MI DA SREĆNO USKLIKNEM:
BOG JESTE LJUBAV I SVAKI ČOVJEK NA ZEMLJI IMA JEDNAKO PRAVO DA VOLI SVOGA BOGA I SVAKOG DRUGOG ČOVJEKA I DA BUDE VOLJEN I SREĆAN.

Amin.

Ovo je najljepsi post ikada napisan na ovom forumu...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2009, 21:10 
Pripravnik
Pripravnik

Aurrora je napisao:
VOLIM TE I AKO SI DRUGAČIJI, VOLIM TE I AKO ME NE RAZUMIJEŠ.

Volim i ja tebe :lol: ,ali još više cu te voljeti kad pogledasš ovaj video i malo razmislis o njemu :wink:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2009, 01:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aurrora je napisao:
[/youtube]

:sunny:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]