Aurrora je napisao:
SVI SMI MI BOŽIJA DJECA SVI SMO PROIZVOD NJEGOVE VELIKE LJUBAVI. LJUBAV JE NAJVEĆI ZAKON CIJELOG UNIVERZUMA. SVI SMO BOGU HVALA RAZLIČITI, I ZA SVE NAS IMA PODJEDNAKO MJESTA POD SUNCEM. VOLIM SVE, SOJU PORODICU, PRIJATELJE, POZNANIKE, SARADNIKE, ALI VOLIM I SVOJE NEPRIJATELJE, VOLIM I ONE KOJI ME NE RAZUMIJU, VOLIM I ONE KOJI BI DA ME MIJENJAJU I ONE KOJI BI DA ME VRIJEĐAJU. U MENI IMA DOVOLJNO LJUBAVI ZA SVE, BOG MI JE ROĐENJEM ODREDIO MOJ ŽIVOT, MOJU VJERU, MOJU PORODICU I JA SAM MU ZAHVALNA ZA TO.
JA SAM HRIŠĆANSKE VJERE I SVE HRIŠĆANSKE VJERE, MA KOG PRAVCA SU MENI BLISKE I SRCU DRAGE. ALI SVE DUGE VJERE SU MI DRAGE JER PROPOVIJEDAJU LJUBAV PREMA GOSPODU I SVAKI VJERNIK MA KOJE VJERE ĆE ME VOLJETI OVAKVU KAKVA JESAM, KAO ŠTO I JA NJEGA VOLIM ONAKVOG KAKAV JESTE.
I DOZVOLITE MI DA SREĆNO USKLIKNEM: BOG JESTE LJUBAV I SVAKI ČOVJEK NA ZEMLJI IMA JEDNAKO PRAVO DA VOLI SVOGA BOGA I SVAKOG DRUGOG ČOVJEKA I DA BUDE VOLJEN I SREĆAN.
I DOZVOLITE MI DA SA SUZOM U OČIMA I VELIKOM LJUBAVLJU U SRCU OTPEVAM:
I KAŽEM SVE VAS VOLIM MA KOJE VJERE BILI.
1.Niko te ne mrzi ili ne voli zbog toga sto si ti Hriščanske vjere.
2."I svaki Čovjek ima pravo na zemlji da voli svog Boga"---Velika greška nema to svog Boga Allah(Bog) je jedan za sviju isti "Nema drugog Boga osim Allaha" !!!
3.Jedan Bog= Jedan ispravan put!
4.Jos jednom molim forumase da prvo pregledaju video pa da daju komentar na video,a ne ovako izbacivajuci neke textove koji nemaju veze sa video materijalom koji sam postavio! Ako ne žele gledati to je uredu ,onda nemoraju ni komentarisati.Ovaj covjek Koji govori je bio istog vašeg misljenja cak je bio i vise privrzen Bibliji i Biblijskim ucenjima i Isusu Kristu.I ovaj Čovjek je bio toliko bio ubjedjen da je on upravu i da je Kriščanstvo jedini ispravan put ,čak je i muslimana kojeg je upoznao htio prevesti na Krščanstvo,Ali ipak bez vecih poteškoča musliman je savim obicnom svojom pricom o Islamu popa i pastora i njegovu ženu uputio u Islam.