banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Prica o Isusu
PostPoslato: 14 Nov 2009, 18:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Maj 2008, 19:37
Ja sam samo pogledao prve dve minute i vec mi je bilo dosta, al pogledacu ga cijeloga, nema frke.

"Anybody of average intelligence can think up a propaganda line to suit a particular situation. But the line will be of no value unless there exist the men and machinery to put it across." R. Marett, Through the Back Door (1968).

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 18:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Nov 2009, 15:13
Avinoam1 je napisao:
Ja sam samo pogledao prve dve minute i vec mi je bilo dosta, al pogledacu ga cijeloga, nema frke.

Upravo te 3 minute prve u 36 djelu upravo je u njima isjecak iz filma "Zeitgeist" koji govori i prica o Horusu i Isusu.Koji momci iz filma The Arrivals poslije upravo pobijaju i govore upravo ko je Horus ,a ko ustvari Isus.Pogledaj i 37 dio koji sam postavio :wink:.A po mogucnosti dao sam vam da link da skinite ili pak da negdje nu svom gradu nadjete kompletan Dokumenatrni film "The Arrivals"Necete se defintivno pokajati ako ga pogledate :P

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 21:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
:roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 19:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Leona je napisao:
,
Citiraj:
ako ja pitam KO JE AUTOR HABAKUKA, KO JE AUTOR DJELA APOSTOLSKA, KO JE AUTOR 4 EVANĐELJA ... KO ?

:confused3:
Koja rijeka tece ispod Savskog mosta?

joj face :D

Prvo, niko nije dao potpis svoj na kraju " marko kojiiii "??? ivan .. koji ?? Je li bas mislis da su to bili bas apostoli... O habakuku da ne govorim, ne zna se pisac.. A evo ti jedna slika da malo razmislis, izvor je vas :)

Slika

@spavac

za sad povlacim argument jeremia 8:8 dok dublje jos ne proucim cijelu scenu :)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 19:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mirzareli je napisao:
Avinoam1 je napisao:

Upravo te 3 minute prve u 36 djelu upravo je u njima isjecak iz filma "Zeitgeist" koji govori i prica o Horusu i Isusu.Koji momci iz filma The Arrivals poslije upravo pobijaju i govore upravo ko je Horus ,a ko ustvari Isus.Pogledaj i 37 dio koji sam postavio :wink:.A po mogucnosti dao sam vam da link da skinite ili pak da negdje nu svom gradu nadjete kompletan Dokumenatrni film "The Arrivals"Necete se defintivno pokajati ako ga pogledate :P

ja sam pogledao arrivals i nisam nikako mogao sazvakati provale
- prvo o odašiljačima energije
- pa onda šiizam do bola
- pa onda budalizam istocni - covjek chakaru pojasnjava hadisima poslanika savs

ne kazem sad... ima dobrih stvari npr ono za medije i masone ali ima i gluposti puno

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2009, 20:34 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
114_AhmeD je napisao:

@spavac

za sad povlacim argument jeremia 8:8 dok dublje jos ne proucim cijelu scenu :)

nemoj cijelu scenu samo proucavati ako mislis na recimo 8 glavu, vec citavog Jeremiju.Koja mu je sluzba bila, koje su karakteristike proroka, u kom vremenu su bili pozivani ( ne mislim na datum, vec o duhovnom stanju Izrailja)?Da li su bili konzervativci ili radikali? Da li im je bio cilj promjeniti Zakon Boziji?Ko su knjizevnici? i td...

Vrh

PostPoslato: 21 Nov 2009, 23:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Nov 2009, 15:13
114_AhmeD je napisao:
Mirzareli je napisao:
Avinoam1 je napisao:

ja sam pogledao arrivals i nisam nikako mogao sazvakati provale
- prvo o odašiljačima energije
- pa onda šiizam do bola
- pa onda budalizam istocni - covjek chakaru pojasnjava hadisima poslanika savs

ne kazem sad... ima dobrih stvari npr ono za medije i masone ali ima i gluposti puno

Dobro znam da ima i siizma i koje kkavih budalestina ,ali ovo u vezi masona je perfektno uradjeno pogotov onaj lik Roger morneau sto prica sto je upao s nekim ljudima iz tajnog drustva pravo dobro je taj dio uradjen..

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2009, 00:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 19 Okt 2009, 21:19
Isus nas voli i Isus je spasenje....

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 18:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

crnigoran je napisao:
Isus nas voli i Isus je spasenje....

Bio je on spasenje dok je trajala i vrijedila njegova objava, bas kao sto je Ibrahim a.s bio vodilja u svoje vrijeme i put do Allaha.

Inne dine aindAllahil Islam

Allahu je samo Islam ispravna vjera. Dakle, ko hoće džennet mora slijediti posljednjeg poslanika, Muhammeda alejhisselam.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 49 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]