Elvis Presley je napisao:
O dusa moja,ma de de,valjda ces i ti postici nesto u zivotu od obicnih baljezgarija na forumima (makar to bili i "glupi videi").
Heh,kao sto Jack Sparow rece kad su mu rekli da je najgori pirat za kojeg su culi : "Ah,but you have heard of me.
Nikome ja nisam rekao da je glup,ti ako si se tako osjetio citajuci moj post znaci da sam uspio u svojoj namjeri.
A ako neces nista konkretno odgovoriti(pa makar ni sa wikipedie)i ja tebe pozdravljam,zdravo!
Blago tebi ako te videe doživljavaš kao "postignuće" u životu. Forum je kao klozet, (sjećaš se, nekad je tamo pisao ko je šta stizao, tete brisale...) dođem kad nemam druga posla, ili mi se dolazi, da pročitam koju pametnu (ili slično...), eventualno nekome pomognem (ako znam) i nasmijem se... Ali, izgleda da postoje ljudi koji to doživljavaju kao "život"... Dobro.
Pazi, čuli su i za Džeku i za Bolera, pa eto, ako ti je životni cilj da neko čuje za tebe, imaš potencijalnih uzora kud god se okreneš...
Nisam se osjetio glup čitajući tvoj post, vjeruj mi. I nije mi jasno, zašto bez razloga pokušavaš napraviti druge glupim. Pominjao si moje "pokušaje betoniranja": Nikad (sem ako mi je neko jako išao na živce i bilo evidentno da normalni "metod" ne može uspjeti...A to je bilo možda par
puta u svih ovih hiljada postova.) mi nije palo na pamet da pokušam praviti nekoga glupim, rekao sam da si se zabetonirao, jer i jesi, sam, ja sam samo boldovao, nadajući se da ćeš uočiti grešku, ispraviti se, bilo šta, a ti odmah ad hominem... No dobro, dosta ovoga, možemo ovako do beskraja a nemam živaca...
Šta te konkretno interesuje, pitaj, probaću odgovoriti ako znam, ili te bar uputiti na nekoga (ili stranicu) koji/a "zna".
Mirza... Što znaš i dijelu u kome se pominje "pravedni prorok Isa", koji će doći da sudi svima, "na kraju" (e sjećam se tačog izraza), pominje se u Qur'an-u? Došao sam u jednom razgovoru do toga, ali se više ne sjećam detalja...
Isa a.s kada se vrati na zemlju .Vrati ce se tada kada Dedzal bude na zemlji i bude govorio da je Bog cineci razna cuda,Neki ce naravno povjerovati da je Bog neki ne ,Ko bude krenuo za dzezalom propao je na onom svijetu,Ko ga ne prihvati uspjeo je da se spasi(Dedzal je corav na jedno oko i po tome ce ga vjernici prepoznati)Nakon sto Isa a.s sidje na zemlju ubice dedzala razbiti krst i ubiti svinju da bi razbio mit o njegovom laznom razpecu u koje vjeruju krscani,Nakon toga vladace zemljom jedan period svog zivota vrati ce se medju zive ,Nakon njegove smrti doce sudnji dan i tada cemo se svi ako Bog da na jednom mjestu sabrati da bi polagali racuna za svoja losa i dobra djela na ovom svijetu po zasluzi neki ce biti kaznjeni,a neki spaseni i nagradjeni .Ovo sam ti ja ukratko o ovome ima i u Kuranu.Ali o ovome i ovoj temi je napisan veliki broj knjiga ja bi ti preporucio jednu Knjigu :"Predznaci Sudnjeg dana"