banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 17:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Nov 2009, 08:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Hristov, to svaka religija objasnjava na svoj nacin. po hriscanstvu je isto. po islamu, bog nikog nije rodio nit je rodjen, stvoritelj svega gdje je Isus boziji poslanik isto ko i mojsije i muhamed. Bog je jedan. jedna "licnost" pojavljena u 3 oblika, kao stvoritelj svega, kao stvoritelj i otac Isusa (mada ga svi i nazivamo ocem) i kao duh sveti, dakle, njegova djela.

zar u Bibliji ne stoji da ce se prije sudnjeg dana poceti javljati svakakva cudesa, zar ne stoji da je djavo veoma lukav i domisljat, da ce htjeti da laznim predstavljanjem obmane narod, cak ce se predstavljati i kao sam bog, bozije cudo i djelo.
na znam zasto, ali ova pojavljivanja na ovoj maleckoj bebi mogu da povezem sa pojavljivanjem gospe u medjugorju.
opet, svako ce to dozivjeti na svoj nacin i o tome imati svoj sud. a samo je jedna istina.
ja bih se ipak zadrzao na onome sto pise u svetom pismu.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 10:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Slazem se sa tobom, pogotovo sa zadnjom recenicom. I Pismo najavljuje da ce biti mnogo prevare i laznih znakova i da ce biti zavedeni mnogi. Ko ce se snaci pored svih tih silnih cudesa svuda u svijetu, kad bi ih tumacili ne bi dospjeli nigdje. Zato su meni Pismo i Hristove rijeci najveci autoritet, tako je i kod vecine hriscana. Mislim, ja pored Hrista uopste ne vidim potrebu da trazim vise, neka cuda, i sta ti ja znam.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 13:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Nov 2009, 15:13
Leona je napisao:
Mirzareli je napisao:
Sejtan ima veliku moc ali ne toliko da covjeku naskodi tjelesno to je cinjenica sejtan upravlja ljudskim mozgom ljudskim srcem tece kroz krvne zile ,ali ipak recimo nemoze naskoditi tako da ti nanosi tjelesne povrede.To je cinjenica ..

Reci mi da se salis?! Ne samo da moze da nanese bol ljudskom tijelu i iscrpi energiju iz ljudskog organizma, nego cak moze i da usmrti. Cudi me da tako malo znas o tome.

To nisu u pitanju Sejtani! nego su u pitanju dzini koje zaposjednu covjecije tjelo Postoje Dzini-sejtani to su koji se ne pokoravaju Bogu ,A postoje normalni Dzini koji vjeruju u Boga.Interesantno je da Dzini zive dosta vise od ljudi cak i po nekoliko stotina godina,Dok Šejtan recimo za Iblisa glavnog Sejtana neznam kako se on kod vas kaze ja mislim Lucifer on zivi od kako je Adem (Adam) postao pa sve do sudnjeg dana.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
A za koga rade Dzini-sejtani?
Ako se dobri dzini pokoravaju Bogu, kome se pokoravaju zli dzini?
Je li Dobri Dzin i Andjeo jedno te isto?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 18:30 
Pripravnik
Pripravnik

Leona je napisao:
A za koga rade Dzini-sejtani?
Ako se dobri dzini pokoravaju Bogu, kome se pokoravaju zli dzini?
Je li Dobri Dzin i Andjeo jedno te isto?

dzini sejtani- rade za Iblisa (Licifera) i pokoravaju se njemu samom kao sto ima i ljudi koji se klanjaju sejtanu i obozavaju Iblisa

Dobri dzini-Se pokoravaju Bogu kao sto si rekla.i naravno isto tako postoje ljudi koje se pokoravaju Bogu

dobri dzin-vjernik mozes ga usporediti isto s dobrim covjekom vjernikom

Dok Sejtan je zakleti Boziji neprijatelj sve do sudnjeg dana

Andzeo ili Melek je opet kontra od sejtana i ne podrazumejva se pod dobrim dzinom.Andeo prenosi samo boziju objavu i navodi ljude na dobro,Dok sejtan ima kontra ulogu da covjeka i dzina navraca na zlo,sejtan je svijestan svoje propasti i vjecnog boravka u vatri on je ljubomoran na covjeka koji vjeruje i pokorava se Bogu ,iz te svoje ljubomore zeli da zajedno povuce sa sobom covjeka na stramputicu i propast.Zato je ljudima dat razum da razuvide dobro i zlo ,tamu i svijetlo.

Sejtani i andjeli su vjecni svo do sudnjeg dana
Dok ljudi i dzini zive jedan odredjen period na zemlji

Ako mozes ikako nadji ovu knjiigu u njoj ti je najbolje pojasnjeno sto se tice ovih stvari ,Mozda je ima negdje i na netu skinti u pdf formatu :wink:

http://www.lijecenje-kuranom.com/knjige ... index.html

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Znaci, zli Dzin se pokorava Sejtanu. Znaci kad zao Dzin opsjedne covjeka to je Sejtanovo djelo. Jer bez Sejtana (djavola) nebi ni bilo zla.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Elvis Presley je napisao:
Mirzareli je napisao:
Ma da,a ovamo bogorodice placu,ovamo iz statusa tece krv ili vino,ovamo ljudi ozdravljaju pred Ostrogom,ovamo se ljudi reinkarniraju,ovamo se u soljici kafe vidi jehova itd.
Pa cekaj,u kojeg boga sad da ja vjerujem?U Alaha koji pise Kuran na Bebinoj kozi,U katolickog Isusa jer tece krv iz Bogoridicnih ociju u pustinji Meksika,U pravoslavnog Isusa jer nekim cudom ljudi ozdravljaju pred Ostrogom,U Budu jer ljudi tvrde da se sjecaju prethodnih zivota...
Hajde da se ti bogovi odluce vec jednom,lakse mi je odabrati majicu u butiku nego pravog tvorca svega vidljivog i nevidljivog.

Koje nepoznavanje vejra :lol: Jedan je Bog samo sto ga recimo muslimani zovu Allah krscani Bog misli de na istog Boga jednog stvoritelja

Rijec Allah na arapskom znaci Bog(Jedan Bog)

Gospodine "poznavaoce" vjera,Hriscani boga nazivaju Isus Hrist,Muslimani Alah,Jevreji Jehova itd.
Kako to moze biti isti bog?Imas 3 razlicite svete knjige,svaka promovise svoju vjeru i svog boga.
Tako i imas razna cuda.Ovdje je rijec o Kuranu i Alahu.
Ljudi koji se navodno izlijece u Ostrogu to pripisuju Isusu Hristu ne Alahu.
Ono sto sam htio reci,a ti ocigledno nisi shvatio (niti ces) je da se pojavljuju razna cuda,svako promovise svoje cudo.Zasto se npr u nekoj dzamiji ne bi pojavio lik Isusa Hrista?Ili u nekoj sinagogi neki znak Alaha?
Sad si se zabetonirao...
Muhammed, Hristos, Mojsije i Avram (obrnutim redosledom, a bilo ih je i još...) su bili proroci... 1. 2 jevrejski... Mojsijevo "učenje" se nalazi u 1. djelu Biblije - Starom zavjetu... Isus Hristos je to kasnije "dopunio"...
Muslimani smatraju da je Muhammed nasljednik Hristosov, te je Qur'an "nastavak" Biblije (Kad će treći dio, ovi idu k'o halva...trebalo bi to copyrightovati... :D )
Ali mene više zabrinjava Mizarelli-jevo nepoznavanje pravopisa nego tvoje religija...

Elem... Ako to radi bebi, najblaže rečeno, čudni su ti putevi... (teže rečeno j***...)

A ovo sa: "Ako boga nema, ko te je napravio... " :lol:

Dajte, bežite, može li biti bar jedna normalna tema na ovome djavolu?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 18:54 
Pripravnik
Pripravnik

Leona je napisao:
Znaci, zli Dzin se pokorava Sejtanu. Znaci kad zao Dzin opsjedne covjeka to je Sejtanovo djelo. Jer bez Sejtana (djavola) nebi ni bilo zla.

Da Zao Dzin se pokorava sejtanu.Sto ne mora znaciti da ga sejtan naveo na tu misao dzini uglavnom dolaze uz posredstvo ljudi sihirbaza a mogu doci i metodom slucajnosti recimo da covjek nagrajise.U Ovoj knjizi su ti je najbolje objasnjene stvari. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:00 
Pripravnik
Pripravnik

A ovo sa: "Ako boga nema, ko te je napravio-- Ovo si ti rekao

Rekao sam Da je covjek stvoren od strane Boga,,Posto neki govore nema Boga molio bih da mi iznesu svrhu njihovog postojanja i uopce odkud oni na zemlji.Da li je to njhova volja Dali su oni planirali dje ce se roditi ko ce im biti roditelji brat sestra itd itd...

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Euroth je napisao:
Sad si se zabetonirao...
Muhammed, Hristos, Mojsije i Avram (obrnutim redosledom, a bilo ih je i još...) su bili proroci... 1. 2 jevrejski... Mojsijevo "učenje" se nalazi u 1. djelu Biblije - Starom zavjetu... Isus Hristos je to kasnije "dopunio"...
Muslimani smatraju da je Muhammed nasljednik Hristosov, te je Qur'an "nastavak" Biblije (Kad će treći dio, ovi idu k'o halva...trebalo bi to copyrightovati... :D )
Ali mene više zabrinjava Mizarelli-jevo nepoznavanje pravopisa nego tvoje religija...

Elem... Ako to radi bebi, najblaže rečeno, čudni su ti putevi... (teže rečeno j***...)

O daj ne pravi se pametan.I ostavi se betoniranja drugih,nije ti islo ni na drugim forumima,ne ide ti ni ovdje.
Ko je pominjao proroke?
To sto Isusa smatraju prorokom samo ide u korist mojoj tvrdnji.Znaci da ga muslimani posmatraju kao proroka,ne kao boga,jer bog je po njima Alah.Muhameda nigdje nisam spominjao,kao ni Avrama.
Isusa hriscani smatraju bozijim sinom odnosno inkarnacijom boga,odnosno boga koji je preuzeo ljudski oblik.To sto je on u starom zavjetu okarakterisan kao prorok nema veze sa ovim o cemu sam ja pricao.
I da,Jevreji Isusa smatraju za laznog mesiju.
Tako da se ti ostavi betona i drzi se tog mercedesa ili bilo cega drugog u kojem valjda mozes poklapati druge misleci da znas vise.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:22 
Pripravnik
Pripravnik

Euroth je napisao:
Sad si se zabetonirao...

O daj ne pravi se pametan.I ostavi se betoniranja drugih,nije ti islo ni na drugim forumima,ne ide ti ni ovdje.
Ko je pominjao proroke?

Sta hoces da kazes da je Isus=Bog da je Bog usao u tjelo Isusa
To sto Isusa smatraju prorokom samo ide u korist mojoj tvrdnji.Znaci da ga muslimani posmatraju kao proroka,ne kao boga,jer bog je po njima Alah.Muhameda nigdje nisam spominjao,kao ni Avrama.
Isusa hriscani smatraju bozijim sinom odnosno inkarnacijom boga,odnosno boga koji je preuzeo ljudski oblik.To sto je on u starom zavjetu okarakterisan kao prorok nema veze sa ovim o cemu sam ja pricao.
I da,Jevreji Isusa smatraju za laznog mesiju.
Tako da se ti ostavi betona i drzi se tog mercedesa ili bilo cega drugog u kojem valjda mozes poklapati druge misleci da znas vise.

Sta hoces da kazes da je Isus=Bog da je Bog usao u tjelo Isusa?
Muslimani ne smatraju Isusa ni Muhameda Prorokom vec Bozijim poslanicima to ste vi rekli da su proroci.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Elvise, hajde idi snimaj debilne videe ili tako nešto, smij se sebi, gledaj u sunce, uživaj u životu, bilo šta, samo nemoj ovde pisati gluposti...
Ako baš moraš objašnjavati ljudima kako su glupi, barem pročitaj prvo nešto (ili pitaj nekoga) što ti govori u prilog... Makar na Wikipediji. Dosta off-a, zdravo.

Mirza, da, pardon, "poslanici", pogrešan izraz sam upotrebio.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vec da je Isus sin boziji koji je uzeo ljudski oblik tako sto je bezgresno zacet u djevici Mariji...bla,bla.
Odnosno Isus predstavlja drugi oblik svetog trojstva (Otac,Sin i Sveti duh).E sad ovdje se moze diskutovati o tome kako je moguce to sveto trojstvo ako je bog samo jedan,i zasto se za sva tri pojma svetog trojstva kaze da je to Bog (Otac je bog,Sin je bog,Duh sveti je bog),a to me ne interesuje.
"And the Word became flesh, and dwelt among us."
Nemoj da ti ja moram objasnjavati ovo,jer nisam neki vjernik,no mozda je tako i bolje radi objektivnosti.
A to kako muslimani smatraju Isusa.
Pise da ga smatraju prorokom i mesijom,sad ti meni mozes pricati u sta ti vjerujes,ali tako pise.

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:40 
Pripravnik
Pripravnik

[quote="Elvis Presley"]Ne vec da je Isus sin boziji koji je uzeo ljudski oblik tako sto je bezgresno zacet u djevici Mariji...bla,bla.
Odnosno Isus predstavlja drugi oblik svetog trojstva (Otac,Sin i Sveti duh).E sad ovdje se moze diskutovati o tome kako je moguce to sveto trojstvo ako je bog samo jedan,i zasto se za sva tri pojma svetog trojstva kaze da je to Bog (Otac je bog,Sin je bog,Duh sveti je bog),a to me ne interesuje.
Nemoj da ti ja moram objasnjavati ovo,jer nisam neki vjernik,no mozda je tako i bolje radi objektivnosti.
Pise da ga smatraju prorokom i mesijom,sad ti meni mozes pricati u sta ti vjerujes,ali tako pise.[/quo

Sura Ihlas:

Reci:"On, Allah, Jedan je!
Allah je utociste svakome!
nije rodio, nit' je rodjen!
I niko mu ravan nije!"

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:
Elvise, hajde idi snimaj debilne videe ili tako nešto, smij se sebi, gledaj u sunce, uživaj u životu, bilo šta, samo nemoj ovde pisati gluposti...
Ako baš moraš objašnjavati ljudima kako su glupi, barem pročitaj prvo nešto (ili pitaj nekoga) što ti govori u prilog... Makar na Wikipediji. Dosta off-a, zdravo.

Mirza, da, pardon, "poslanici", pogrešan izraz sam upotrebio.

O dusa moja,ma de de,valjda ces i ti postici nesto u zivotu od obicnih baljezgarija na forumima (makar to bili i "glupi videi").
Heh,kao sto Jack Sparow rece kad su mu rekli da je najgori pirat za kojeg su culi : "Ah,but you have heard of me.
Nikome ja nisam rekao da je glup,ti ako si se tako osjetio citajuci moj post znaci da sam uspio u svojoj namjeri.
A ako neces nista konkretno odgovoriti(pa makar ni sa wikipedie)i ja tebe pozdravljam,zdravo!

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mirzareli je napisao:
Ne vec da je Isus sin boziji koji je uzeo ljudski oblik tako sto je bezgresno zacet u djevici Mariji...bla,bla.
Pise da ga smatraju prorokom i mesijom,sad ti meni mozes pricati u sta ti vjerujes,ali tako pise.[/quo

Sura Ihlas:

I niko mu ravan nije!"

Pise da se u Islamu Isus naziva Isa,i da je on bio boziji glasnik,izaslanik,poslanik kako hoces.
Je li tako?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2009, 21:28 
Pripravnik
Pripravnik

Mirzareli je napisao:

Sura Ihlas:

I niko mu ravan nije!"

Pise da se u Islamu Isus naziva Isa,i da je on bio boziji glasnik,izaslanik,poslanik kako hoces.
Je li tako?

Da pise tako da je Isus Boziji poslanika,i pise da Isus nije boziji sin.i pise isto da Isus nije Bog.
Bog je kreator ,a ne dio kreacije !

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

O dusa moja,ma de de,valjda ces i ti postici nesto u zivotu od obicnih baljezgarija na forumima (makar to bili i "glupi videi").
Heh,kao sto Jack Sparow rece kad su mu rekli da je najgori pirat za kojeg su culi : "Ah,but you have heard of me.
Nikome ja nisam rekao da je glup,ti ako si se tako osjetio citajuci moj post znaci da sam uspio u svojoj namjeri.
A ako neces nista konkretno odgovoriti(pa makar ni sa wikipedie)i ja tebe pozdravljam,zdravo!
Blago tebi ako te videe doživljavaš kao "postignuće" u životu. Forum je kao klozet, (sjećaš se, nekad je tamo pisao ko je šta stizao, tete brisale...) dođem kad nemam druga posla, ili mi se dolazi, da pročitam koju pametnu (ili slično...), eventualno nekome pomognem (ako znam) i nasmijem se... Ali, izgleda da postoje ljudi koji to doživljavaju kao "život"... Dobro.
Pazi, čuli su i za Džeku i za Bolera, pa eto, ako ti je životni cilj da neko čuje za tebe, imaš potencijalnih uzora kud god se okreneš...
Nisam se osjetio glup čitajući tvoj post, vjeruj mi. I nije mi jasno, zašto bez razloga pokušavaš napraviti druge glupim. Pominjao si moje "pokušaje betoniranja": Nikad (sem ako mi je neko jako išao na živce i bilo evidentno da normalni "metod" ne može uspjeti...A to je bilo možda par puta u svih ovih hiljada postova.) mi nije palo na pamet da pokušam praviti nekoga glupim, rekao sam da si se zabetonirao, jer i jesi, sam, ja sam samo boldovao, nadajući se da ćeš uočiti grešku, ispraviti se, bilo šta, a ti odmah ad hominem... No dobro, dosta ovoga, možemo ovako do beskraja a nemam živaca...

Šta te konkretno interesuje, pitaj, probaću odgovoriti ako znam, ili te bar uputiti na nekoga (ili stranicu) koji/a "zna".

Mirza... Što znaš i dijelu u kome se pominje "pravedni prorok Isa", koji će doći da sudi svima, "na kraju" (e sjećam se tačog izraza), pominje se u Qur'an-u? Došao sam u jednom razgovoru do toga, ali se više ne sjećam detalja...

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 05:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ti bas cesto onda nemas druga posla...
A to oko mojih videa...cim si ih pomenuo u negativnom kontekstu,vidi se da ti smetaju u nekom smislu,a ja ne vidim drugi smisao od ljubomore,jer ti videi ne vrijedjaju nikoga niti prenose neku negativnu poruku.
No,back to the point.
Nikoga nisam nastojao napraviti glupim,stavise,ti si to pokusao svojom bezveznom recenicom "sad si se zabetonirao".
No ja nista ne bih prigovorio da dalje obrazlozenje tvog posta ima neki smisao.Pocnes piskarati o kojekakvim prorocima i ne znam ni ja cemu.
Ja sam rekao da hriscani smatraju Isusa kao boga (ili sina bozijeg,to sam vec pojasnio),muslimani Alaha,Jevreji Jehovu itd.I sta sad?Jesam li pogrijesio?Ti si se koristio ne znam ni ja cim,Starim pismom,ili Islamom govoreci da je Isus prorok...i sad te opet molim da mi objasnis kakve to veze ima sa ovim sta sam ja pricao?Vec sam rekao da se u vjerskom domenu pojam boga svodi na jedno,odnosno razlicita shvatanja jedne pojave,odnosno bozanstva.Ali u religijskom okviru postoji vise bogova,Alah,Isus,Jehova itd.

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2009, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik

Euroth je napisao:
Blago tebi ako te videe doživljavaš kao "postignuće" u životu. Forum je kao klozet, (sjećaš se, nekad je tamo pisao ko je šta stizao, tete brisale...) dođem kad nemam druga posla, ili mi se dolazi, da pročitam koju pametnu (ili slično...), eventualno nekome pomognem (ako znam) i nasmijem se... Ali, izgleda da postoje ljudi koji to doživljavaju kao "život"... Dobro.
Pazi, čuli su i za Džeku i za Bolera, pa eto, ako ti je životni cilj da neko čuje za tebe, imaš potencijalnih uzora kud god se okreneš...
Nisam se osjetio glup čitajući tvoj post, vjeruj mi. I nije mi jasno, zašto bez razloga pokušavaš napraviti druge glupim. Pominjao si moje "pokušaje betoniranja": Nikad (sem ako mi je neko jako išao na živce i bilo evidentno da normalni "metod" ne može uspjeti...A to je bilo možda par
puta u svih ovih hiljada postova.) mi nije palo na pamet da pokušam praviti nekoga glupim, rekao sam da si se zabetonirao, jer i jesi, sam, ja sam samo boldovao, nadajući se da ćeš uočiti grešku, ispraviti se, bilo šta, a ti odmah ad hominem... No dobro, dosta ovoga, možemo ovako do beskraja a nemam živaca...

Šta te konkretno interesuje, pitaj, probaću odgovoriti ako znam, ili te bar uputiti na nekoga (ili stranicu) koji/a "zna".

Mirza... Što znaš i dijelu u kome se pominje "pravedni prorok Isa", koji će doći da sudi svima, "na kraju" (e sjećam se tačog izraza), pominje se u Qur'an-u? Došao sam u jednom razgovoru do toga, ali se više ne sjećam detalja...

Isa a.s kada se vrati na zemlju .Vrati ce se tada kada Dedzal bude na zemlji i bude govorio da je Bog cineci razna cuda,Neki ce naravno povjerovati da je Bog neki ne ,Ko bude krenuo za dzezalom propao je na onom svijetu,Ko ga ne prihvati uspjeo je da se spasi(Dedzal je corav na jedno oko i po tome ce ga vjernici prepoznati)Nakon sto Isa a.s sidje na zemlju ubice dedzala razbiti krst i ubiti svinju da bi razbio mit o njegovom laznom razpecu u koje vjeruju krscani,Nakon toga vladace zemljom jedan period svog zivota vrati ce se medju zive ,Nakon njegove smrti doce sudnji dan i tada cemo se svi ako Bog da na jednom mjestu sabrati da bi polagali racuna za svoja losa i dobra djela na ovom svijetu po zasluzi neki ce biti kaznjeni,a neki spaseni i nagradjeni .Ovo sam ti ja ukratko o ovome ima i u Kuranu.Ali o ovome i ovoj temi je napisan veliki broj knjiga ja bi ti preporucio jednu Knjigu :"Predznaci Sudnjeg dana"

Ja mislim da je ovdje mozes skinuti sa internata: http://www.islamhouse.com/p/51242

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 60 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]