banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 08:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: 21.12.2012
PostPoslato: 01 Okt 2008, 15:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 14:20
Bog preko Isusa sve spasava, ali isto tako kaze da od nas zavisi da li cemo biti spaseni. Za nepokajnicke gresnike i za ponosne samopravednike se kaze da idu u sigurno unistenje, dok ce iskreni i ponizni biti spaseni posle sudnjeg dana... :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2008, 23:45 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Okt 2008, 21:49
Bog je preko isusa Pruzio mogucnost coveku da se spasi, a da Bog je coveku ostavio slobodu izbora tako da covek uvek moze da se pokaje i krene pravim putem.

Vrh

PostPoslato: 06 Okt 2008, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Oh, almighty.
:lol:

Mislim ipak da će Čak Noris bolje da odradi spasenje.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2008, 07:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
Sassy je napisao:
Oh, almighty.
:lol:

Mislim ipak da će Čak Noris bolje da odradi spasenje.

ja mislim da neće moći sam to da uradi....morat ćemu pomoći reinkarnirani bruce lee.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Dobio sam informaciju da će se u toku februara u Banjaluci održati neko predavanje vezano za 2012. godinu.

Zna li neko o čemu se tačno radi???

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 21:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Oficir s ruzom je napisao:
O ovom se definitivno pričalo i priča se....

Tog datuma zavrsava i drevni kalendar Maya pa su ga mnogi katastroficari spremno prihvatili kao 'kraj svijeta'. No, nema razloga za paniku.

Ništa za to, ponašaćemo se kao i svakog dosadašnjeg smaka svijeta što smo se ponašali - strpljivo dok ne prođe. :lol:

Citiraj:
Prema vjerovanju Maya, rijec je o pocetku sestog doba u ukupnom ciklusu od 26.000 godina. Maye su imale vrlo precizan kalendar i nisu imale linearan nego spiralan koncept vremena, a poravnavanje koje ce se dogoditi 2012. godine doživljavali su kao spajanje s utrobom 'Velike majke'.

Drugim riječima idemo u pi*du materinu?

Citiraj:
Kako je opisano, ulazak u to doba obiljezit ce odbacivanje tehnologije, vremena i novca,

Odbacivanje novca - to naši političari nikako neće dozvoliti!

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
http://movies.yahoo.com/feature/2012-ro ... erich.html

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 11:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Sto se mene tice moze i sutra smak svijeta da bude ne bi se bunio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2009, 15:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 10:09 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2009, 08:54
Pozdrav svima,

Došlo je vrijeme za akciju. Ja se nadam da niste u poricanju nego se spremni i svjesni situacije. Sustav neće propasti 2012 godine, nego prije! 2012 godina će biti samo posljedica katastrofe koja će se doći u periodu 2009-2011.
Zapravo sustav je već mrtav. On i dalje funkcionira samo zbog nagomilanog momenta. Kako kad isključite ventilator iz struje, on se i dalje vrti zbog nagomilanog momenta. Ali kako pogonske sile više nema, on postepeno usporava i na kraju stane. Isto tako ovaj sistem se i dalje 'vrti' ali samo još nekoliko mjeseci. Do kraja ove godine desiti će se nova katastrofa i stvari će postati jaaako gadne.
Amerika će prva dobiti udarac. Mi ovdje nismo daleko. Možda imamo malo više vremena ali djelimo istu sudbinu. Za sada masa ljudi misli "Sustav je pokvaren, moramo ga popraviti". No vrlo brzo doći će vrijeme kada će ljudi misliti "OK sustav je propao, trebamo novi sustav."
Ako sada ne započnete s planom loše vam se piše. Očekujte veliki pad dolara ubrzo. Moramo početi vaditi novac iz banaka. Farmeri u Americi nisu dobili kredit za gorivo, alate, mašine, gnojivo i ostale potrepštine. Elementarne nepogode će samo pogoršati situaciju. Cijena hrane će naglo porasti zato počnite sskupljatii zalihe hrane sada dok je situacija kako tako normalna. Nabavite pročiščivać vode, alate i ostalu nužnu opremu. Sami nećete uspjeti zato vas mora biti barem 10 u timu. Nemojte čekati katastrofu da vas približi kao ljude. Organizirajte se, napravite plan i krenite u akciju!

Molim vas pogledajte zadnje filmove gdje je sve objašnjeno.

Evening Darshan 6/18/2009: NoD Chapter 17 Part 2

Evening Darshan 6/20/2009: Urgent! Self-organizing communities.

Sunday Satsang 6/21/2009: Self-organizing Communities Continued

Probajte me shvatiti. Ovo više nije stvar uvjeravanja u prihvaćanje drugog pogleda na svijet, ovo je stvar preživljavanja. Molim vas uzmite naš dokument Bridge Community Planing Document i dobro ga naučite. Unutra je sve objašnjeno, kompletan nov ekonomski/društveni model transcendentalnog društva. Stvar je isprobana i funkcionira! Ovaj društveni model se temelji na transcendentalnom znanju Veda. Totalno je drugačiji od ovog materijalističkog sustava koji ide u propast (gdje mu je i mjesto). Mora propasti jer se temelji na materijalnim principima. Materijalan je. Sve što je materijalno ima svoj početak i KRAJ. A mi ćemo bit svjedoci kraja ovog sustava.

Molim vas da upotrijebiti ove duhovne alate koji se neophodni. Slušajte I pjevajte ove duhovne mantre I postići ćete sve poželjno.

Śrī Viṣṇusahasranāma - This prayer is very important; it can cure all of the material ills and spiritual afflictions of Humanity.

The Highest Mantra (introduction) and demonstration of chanting - Mantra-japa

Śrī Viṣṇusahasranāma se pjeva svaki dan. Filmove možete vidjeti na youtube kanalu. To je nezaboravno iskustvo i daje ogroman duhovni napredak.

Evo sad imate dobre I loše vijesti. Moramo se dobro pripremiti u vrlo kratkom vremenu. To su loše vijesti. Ali imate informaciju I još uvijek stignete dobro pripremiti a to su dobre vijesti. Sad ste pak koraka ispred drugih.

Ako uzmete utočište Boga i njegovog Svetog Imena proći ćete kroz najveće probleme. To vam obećajem.

Želim vam svu sreću ovog svijeta.

oṁ namo bhagavate vāsudevāya

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 12:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
....

Poslednji put menjao Leona dana 26 Jun 2009, 08:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 16:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Eh, kako bih volio da vidim tu famoznu "propast sustava", pa makar umro od gladi nakon toga, bar bih umro srećan :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Zar sustav vec ne propada?

Vrh

PostPoslato: 24 Jun 2009, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Leona je napisao:
Zar sustav vec ne propada?

Који систем?

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Vođe naroda Maja: 2012. neće biti kraj svijeta

Apolinario Chile Pixtun, jedan od čelnika indijanskog naroda Maja iz Gvatemale, objavio je kako su mu već dozlogrdila frenetična pitanja bliži li se uistinu kraj svijeta prema majanskom kalendaru. "Vratio sam se prošle godine iz Engleske i, čovječe, stvarno su me zamorili s tim pitanjima", kaže Pixtun.
Nesretni indijanski starješina očekuje da će se stvari još samo pogoršati jer sljedeći mjesec u kina stiže hollywoodski film '2012.' prema kojem kroz dvije do tri godine možemo očekivati obilje prirodnih katastrofa, meteora i smak svijeta.
Scenarij, među ostalim, najavljuje da će tsunami na Bijelu kuću nanijeti nosač zrakoplova.
Ann Martin sa Sveučilišta Cornell upozorava da su ljudi preplašeni te da na njihovu stranicu 'Znatiželjni ste? Pitajte astronoma' stižu gomile elektronske pošte u kojoj ljudi "izražavaju zabrinutost da neće imati prilike vidjeti djecu kako im odrastaju".
Pixtun tvrdi da ideja o smaku svijeta zapravo uopće nije majanska već zapadnjačka. Kaže kako te godine uistinu istječe jedno značajno vremensko razdoblje, međutim, ne i cjelokupan kalendar njegovog naroda.
S ovim mišljenjem slažu se i arheolozi i astronomi koji smatraju da će se te godine odigrati samo tuš meteora New age spekulacija, pop-astronomije i TV specijala s raznoraznim mješavinama interpretacija Nostradamusa i Maja.
Arheolog Guillermo Bernal s meksičkog Nacionalnog autonomnog sveučilišta tvrdi da je na nekim nalazima iz vremena naroda Maja otkrio predviđanja za znatno dalju budućnost – čak 4772. godinu. Zanimljivo je također da većina pripadnika indijanskih naroda nema pojma da bi 2012. trebala po nečemu biti osobita.
Ideja o smaku svijeta 2012. temelji se na otkrivenom majanskom kalendaru koji brojanje počinje 3.114 prije Krista. Sastoji se od 13 razdoblja od približno 394 godine - tzv. baktuna, a 13. baktun završava oko 21. prosinca 2012. (jl)

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2009, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Khmmmmm.........
Prvo
Za sve koji pricaju Bog i smak sveta i unistenje.......kako vas nije sramota,procitajte deo o Noi i Arci..........alo pa ajd ljudi da krse rec,al tu je fino napisano kako je BOG dao obecanje da nikada nece dici ruku na coveka koliko god bio ljut..........
Drugo
Ovo za Vede i to,jel nudite i online prodaju uz sve to??????
Trece
Baba Vanga je carica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2009, 07:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
primjetio sam da ima ista tema...
mogu li se ikako spojiti? (mislim kontekst pisanja itd...)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]