Astor_Piazzolla je napisao:
Maran Ata je napisao:
А ја ти опет кажем да се у Цркву не иде зарад оних који подржавају "ратне злочинце" (по америчкој оцени), него зарад себе и заједнице верних. Ако гледаш око себе тражећи мане, увек ћеш их наћи. А ако тражиш врлине, и њих ћеш увек наћи. Они први ће да кукају и гунђају како је све "легло лопова и перверзија", а они други ће да виде лепоте заједништва. Угао гледања и сврха гледања битно мења резултат. Песимизам наспурот отпимизму, ако више волиш.

Sve je to divno i krasno ,ali kad je vec tako sto popovi i hodze ne podjele svoje velike plate sa sirotinjom,zasto ne udjele nemocnima ,vec svi imaju stomak kao bure! Prave bakarne ograde i zlatne kupole a ljudi crkavaju,ali ipak treba da idu u crkvu i dzamiju i da im ljube ruke...
Ja ne kazem da nema postenih i ovo sto si gore naveo je u sustini tacno ali prvise je problema da bi se na njih tek tako zazmirilo.
P.S. I nisam rekao da ljudi ne treba da posjecuju "bozje kuce" vec da su popovi (pojedinci) i crkva (ne vjera) postali leglo svacega...
Чини ми се да први корак који треба да урадиш јесте да престанеш да осуђујеш друге за ово или за оно, и да не гледаш ни лево ни десно, него испред себе, горе и доле. Осуђивање других чланова Цркве није добро, јер је то у надлежности Господа. То ти је идентично грешци коју људи често праве, када мрзе зато што други имају више материјално благостање од њих, уместо да се сами потруде па да их достигну ако им то већ смета. Огледало је најбољи лек за тебе пријатељу.

Ne znam ni ko si ni sta si ti,mozda neki pop,djakon ili sta vec... Mozda si samo zaljubljenik u vjeru,ali u svakom slucaju tvoji lijekovi meni nisu potrebni,ali hvala u svakom slucaju...
Inace sam cuo mnogo ljudi kako kazo ne gledaj samo ispred sebe kao konj vec uci i gledaj malo i sa strane a ti mi savjetujes suprotno... bas si me iznenadio...