Talija je napisao:
Ne, najbolje je raditi kako mi se svidi i govoriti da to Bog iz mene govori i čini???
Ne banalizuj najskrušeniju rečenicu iz Svetog Pisma, a to je "Neka bude volja tvoja" jer Bog zna šta je za nas najbolje, ako mi ne da nešto što očekujem možda je tako bolje, ja ne znam, On zna.
Ti i dalje govori "Neka bude volja moja, i daj mi! Daj mi!" To je tvoj izbor.
,,daj mi,, ko ište-traži taj i dobija ali ne novac jer bi zlo iskao da u slasti potroši već mi daj mudrosti i razuma i pomozi da razumem i živim po Tvopjoj volji.
,,Neka bude volja Tvoja,, tako treba i da se dozvoli da bude. Zašto zaboravljaš izbor koji ti je Bog dao i odmah Bog kriv ako ti po svojoj volji činiš nešto, pa Bog nije policajac da te vuče da činiš volju njegovu.
Samo izgovoriti te reči ne znači NIŠTA, apsolutno ništa. A da bi saznali šta je volja Božija da bi i pristali na tu volju trebamo čitati Njegove reči i verovati pročitanom i onda se pridržavati svega inače bez te punine forma nije vera niti je odlazak u crkvu opravdanje.
Bog kaže da se to na čelo ili ruku ne prima i odmah govori o posledicama a ako čovek ne veruje pročitanom onda on ide po svom izboru i platu po izboru prima.
Bog govori kad će se to u vreme koje zveri dešavati i šta će to zlo omogućavati nevernim a da će verni biti bez toga jer čitaše i stražiše kroz veru i verom u Boga ostaju da trpe bez tih znamenja znajući da su opisani u 7 glavi od 9 stiha pa nadalje jer im je bilo uskraćeno lečenje, hrana, voda, prenoćište i život.
Slava Bogu na visini.