banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 12:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 09:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
pozdrav!
to sto je decko zelio da sazna vise o tebi je normalno i mislim da to mozes cak smatrati i komplimentom.

no, svi u sebi nosimo neke tamne i skrivene strane koje nezelimo da drugi zna o nama jer se plasimo njegovog misljenja o nama.
to nas cini ovisnim o drugim ljudima i sputava nas.
cesto kazemo..."sta ce drugi reci?"

trebalo bi pazljivije razmotriti zasto se nakon razgovora osjecas "totalno neprijatno i kao da si sve upropastila".
moguce je da se nisu ostvarila tvoja ocekivanja koja si imala kad si mu odlucila povjeriti se.
neznam, nebih se usudio jos nista odredjenije napisati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 09:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Svakakvih ljudi ima a kad ima toliko razlicitih ljudi onda ima i razlicitih misljenja i zelja.
Mozda taj decko na taj nacin upoznaje sve osobe ili si mu se ti ucinila kao neko kompatibilniji s kim
je mogao naci zajednicki jezik (ne u bukvalnom smislu 8) ) a mozda je cisto iskusavao neke
svoje vjestine. Do tebe je koliko ces dozvoliti nekoj nepoznatoj osobi da ti se priblizi, analizira te i
kritkuje.

A sto se tice psihologa muskarac ili zena, cinjenica je da ces lakse uci u tako neke price i kontakte
sa osobom suprotnog pola pogotovo ako i on ima nesto sto tebe interesuje, osjecaces se
opustenije. Doduse i to je individualno. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
daisy ... kontam sta govorish...deshavalo mi se to takodje..ali jako mi je glupo kad neko koga prvi put upoznajem pocne da analizira mene :o ne svidja mi se to nikako ....
prvo, jer tu osobu prvi put vidim, i ne moguce je prvo da me neko upozna tako brzo da moze da prica i da me savjetuje ili analizaira o nekim dubljim stavrima..ja to sasjecam i ne dopustam...

Ja inace ne volim nikoga da procjenjujem i da ga ubijem nekim psiho analizama....pogotovo koga prvi put vidim (radije cu svoje impresije zadrzavti za sebe..dok ga ne upoznam kako treba :wink: )...pa tako ni ne dopustam da neko nadamnom izigrava nekog analiticara....

a muskarci kao prijatelji su uglavnom nepristrasni i to da su psiho savjetnici i citaci.. potpuno tacno!!!

A moj decko me moze procitati i procijeniti da li sam ljuta, vesela, isfurna, bolesna...na rijec : " Halo" :P :wink: i potom da cujem ono....sta je biloooooo mala??? :P

daisy: u svakom slucaju...srecno... :angel:
mozda je najbolje da pokushas da ga josh malo bolje upoznash...ako lik smara i stalno te analizira, prosudjuje i komentarishe ....kidajjjjjjj :lol:
neznam ..na tebi je da odluchish i procjenish..good luck :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 17:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Daisy,

Nemoj da padas na prve impresije, pa da mozda pogresno procjenis covjeka. :P

Pocevsi od nas samih nekada od nervoze kako cemo nego ocarati na prvom sastanku krenemo da pricamo totalno pogresne stvari. :wink: I meni se to desilo par puta i iskreno govoreci kasnije se razvilo u neke OK veze.

Definitvno mu daj jos koju sansu i poslusaj svoj instikt - bar zene imaju to neko deveto culo, koje kod mene skoro nikada ne zataji. :wink:

sretno. :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2003, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Daj momku priliku, mozda je samo stidljiv, ili se razocarao ranije, pa ne zeli da se to ponovi, pa je mozda malo vise oprezan.

Btw ako vec razmisljas ko treba da dominuje a ko ne, hmmmmm. :-?

Nemoj se ljutit samo ja ne znam lepo upakovati sta mislim.
Puno srece, pa da nam za nekoliko dana kazes kako je sve isplao kako si zelela. :wink: :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Dec 2003, 22:33 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Dec 2003, 23:03
Daisy...
... evo jedan "muski" savjet: - " Stipu levata!"... Koji je to tip koji analizira djevojku na dejtu??? Pa zamisli samo sta bi taj tek u braku radio... disekrirao te da vidi kako bubrezi rade.. :lol:
Nadji jednog normalnog koji gleda da vam je cool vece i da se dobro zabavljate.. onda za psihoanalizu nece biti ni potrebe..

Vrh

Tema posta: Re: :_)
PostPoslato: 26 Dec 2003, 00:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
daisy je napisao:
thanks
nije uspelo ali hvala na podrsci

a sta bi na kraju ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 09:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
"JEl to samo pitanje ko ce koga prvi da destabilizuje i potcini sebi ili nesto drugo???"

Mislim da je upravo to u pitanju.
Ako je htio da se bolje upoznate onda je trebao da bude jednako otvoren prema tebi. Ravnopravnost u odnosima je bitna stvar.
Ako te je doveo u poziciju da samo ti pričaš otvoreno o sebi onda je samo htio da bude taj koji kontroliše situaciju. A to znači da ima malo samopouzdanja što može da predstavlja problem.
Ako ti se baš dopada možeš lijepo da mu kažeš u čemu je problem. Ukoliko ne shvati šta mu govoriš i počne da vrda kako to nije ono što je htio onda možeš mirne duše da ga zaboraviš. S druge strane, ako počne da se izvinjava i obeća da neće ponavljati ništa slično, nemoj da obećanja uzmeš zdravo za gotovo. Moraš mu reći vrlo jasno da nećeš htjeti imati išta s njim ako ponovi bilo šta slično, i obavezno tako i uraditi. (bitno je da uslovi budu nedvosmisleno izraženi, a i posljedice kršenja tih uslova) Ne tražiš ništa na šta nemaš pravo, upravo obrnuto, imaš svako pravo zahtijevati da te tretira kao sebi ravnu.
Ili možeš prosto sve da zaboraviš jer ti nije toliko interesantan da ulažeš trud ispravljajući njegove greške. Takođe imaš puno pravo tako da uradiš, ništa mu ne duguješ.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Dec 2003, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Blue, jako dobro receno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]