banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Maj 2025, 02:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2003, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Ahm...
Ok, radi se o sljedećem: upravo smo misk0 i ja dogovorili da malo usmjerimo ovaj podforum u neke "svjetovne" tokove, jer je očigledno da je tu sve više postova koji pripadaju podforumu Duhovnost&Religija. Jasno je da je teško povući granicu između tih "oblasti", ali vidim da su i drugi dali inicijativu da se neke teme do kojih se došlo u raspravama ovdje prebace na D&R, što ćemo i uraditi.

Ukoliko neko želi da kao argument protiv ove odluke koristi tezu o našoj nekompetentnosti da razlučimo šta pripada psihologiji, a šta ne, zamoljavam da nas uputi na osobe koje redovno posjećuju ovaj podforum i poznaju materiju- dakle, psihologiju kao nauku, pa ćemo u dogovoru sa takvima korigovati teme i postove.
Takođe, zamoljavam učesnike da i sami oblikuju svoje tekstove tako da oni odgovaraju ovom podforumu, pa nećemo imati potrebe da bilo šta mijenjamo.

Pitanja? Komentari?

Poslednji put menjao Najgora dana 19 Dec 2004, 16:02, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Ono sto bih ja dodao je to da je forum D&R stariji od foruma Psihologija i da su tamo vec mnoge zivotne teme o kojima se moze pisati u oba foruma vec napisane.
Zbog toga bih zamolio sve ucesnike koji se smatraju duhovnim i religioznim, da ako je rijec npr o 'smrti', da svoje postove pisu na toj temi a u forumu D&R a ne na Psihologija jer na taj nacin jednostavno unistavaju srz te teme sa tog psiholoskog tj 'realno-postojeceg-ovozemaljskog' aspekta.

nadam se da cemo naci zajednicki jezik i nastaviti kvalitetno komunicirati bez potrebe da nekoga ogranicavamo i smanjujemo mu zelju da pishe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
svaka cast!
moja puna podrska! :wink:

ja inace predlazemd ase napravi http://www.duhovnost.forum.blic.net :lol:
gdje ce biti rubrike:
duhovne novosti
duhovna tehnicka podrshka
duhovna pitanja

duhovne novosti
duhovna zabava
duhovna kultura
duhovna ljubav sex i erotika :D
...
...
...
duhovna ljepota i zdravlje
duhovni automobili

i sve dalje redom ....

bilo bi to mnogo prakticnije nego da nam s esvaka tema kvari i okrece na duh...duh...duh...... apciiiiihh duhovne price ... :roll: i onda nam se sav forum svodi na: Slika

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 15:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Ama prebacite šta hoćete ko da je bitno na kojem se podforumu piše.
Ali ako neko na jednu temu gleda sa religiozne strane a neko drugi sa naučne ili kakve god ne možeš tu temu svrstati ni pod jedan podforum koji odgovara onom koji postavlja temu ili sa koje je strane je posmatra već tamo gdje NASLOV teme logično navodi da treba biti.
Meni je svejedno na koji ću podforum da kliknem i nađem ono što mi treba... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Dec 2003, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sleepy je napisao:
Ali ako neko na jednu temu gleda sa religiozne strane a neko drugi sa naučne ili kakve god ne možeš tu temu svrstati ni pod jedan podforum koji odgovara onom koji postavlja temu ili sa koje je strane je posmatra već tamo gdje NASLOV teme logično navodi da treba biti.

Mozes, isti naslov u 2 foruma, psihologija posmatra sa naucne strane a D&R sa religijske jednu te istu temu, ali ne mjesati ta posmatranja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 03:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mozes, isti naslov u 2 foruma, psihologija posmatra sa naucne strane a D&R sa religijske jednu te istu temu, ali ne mjesati ta posmatranja.

I ŠTA ĆEŠ ONDA DOBITI?
Podijelićeš ljude totalno. Malo po malo imaćeš male grupice ljudi na različitim podforumima sa istim temama koji se u svemu slažu. Jel to poenta foruma?
Ja hoću da čujem različita mišljenja na jednu temu. SVA. Boli me pod kojim će nazivom biti ali bi trebala biti zajedno!
:drinking: :angel: :o :drinking: :angel: :o :drinking: :angel: :o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 03:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

P.S. MIŠKO ne komplikuj!
A da otvorimo temu Maran Ata ili Vader ili miškO???
Ili ja?
Ili jednu temu : NA SLOVO, NA SLOVO...

:-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sleepy je napisao:
I ŠTA ĆEŠ ONDA DOBITI?
Podijelićeš ljude totalno. Malo po malo imaćeš male grupice ljudi na različitim podforumima sa istim temama koji se u svemu slažu. Jel to poenta foruma?

Necu podijeliti ljude - oni su vec podijeljeni. Recimo ja stvarno nemam sta traziti na forumu D&R jer me to NE INTERESUJE. Znaci svako od nas prati forume koji ga interesuju a rijetko ko prati SVE forume.
Ako posmatras jednu temu sa 2 razlicita vec pomenuta aspekta i ti se aspekti toliko razilaze onda ne mozes reci istim temama koji se u svemu slazu
Zasto u emisiju o zdravlju ne zovu popa i doktora ? Zato sto imas razlicite auditorije.

Sleepy je napisao:
Ja hoću da čujem različita mišljenja na jednu temu. SVA. Boli me pod kojim će nazivom biti ali bi trebala biti zajedno!

Pa tebi ocigledno nece biti tesko posjecivati i religiju i psihologiju u potrazi za odgovorima a mnogim drugim kojih interesuje samo jedna strana ce biti dosta zanimljivije i lakse pratiti diskusije te nece odustajati od iste.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 8 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]