zLo_krme je napisao:
Ti brojiš kad ti je neko rekao da si lijepa ili pametna?! Pa valjda sama trebaš procijeniti jesi li ili nisi. Odnosno, nekom jesi, nekom nisi. Ovo se odnosi na fizički izgled.
Razmisli šta je uticalo na to kako se osjećaš. Nisi imala baš sreće s momcima, pa misliš da im se ne sviđaš?
O inteligenciji neću ništa govoriti pošto nemam pojma ko si
odbijala sam par puta, tipovi su bili zgodni,
ali su imali tešku osobnost, narcisi i sl.
ali prije kad sam se loše oblacila onda nisam imala
poglede,
sad kad se bolje oblacim i isticem ono sta na meni valja
onda sam kao za njih bolja osoba,
a s time i privlacnija.
odjeca cini covjeka.
ocu rec kad se dobro obucem ljeti onda dobro izgledam,
sad zimi sam pokrivena
pa izgledam mršavija,
ali ljeti izgledam punija.
[quote=Majstorski Kandidat]Ти јеси лијепа. Много је људи и свако има своје мишљење. Неки од њих и не виде твоју љепоту па ти зато и не кажу, то је до њих. Немој да те они уздижу и спуштају, дигни се сама. Размисли шта би могла данас урадити да се осјећаш задовољније. Кад си задовољна, то се види на лицу и љепота ће да сија из тебе. Ако ти опет не кажу да си лијепа не брини. И не треба ти њихов комплимент, јер ни они не знају праве вриједности.
Ти си паметна. Само друге те ствари, други људи те спутавају, и наводе те на друкчије мишљење. Из текста се види да размишљаш и одајеш утисак да ти је стало до правих вриједности.
Прије него донесеш неку одлуку о нечему, размисли да ли тако заиста хоћеш или да ли то стврано желиш. Ако не, онда немој ни радити. Кад си сигурна учини како мислиш да је правилно.
Размишљај својом главом![/quote]
dobro izgledam samo kad obucem ono sto mi stoji
i kad je ljeto.
zimi bezv. izgledam.
jer sto je žena ljepša to je omiljenija u društvu.