banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 12:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Apr 2007, 18:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Morao sam postaviti temu, jer mi se prije par dana, po ko zna koji put desilo slijedece: Zgodan momak (visok, teretana je odradila svoje) se usko obukao, i standardno, komentar djevojaka: vid' seljaka, vid' ovog baje, gledaj ovog "bildera" (to je, jelte, pogrdno, biti "bilder"...).
Kroz pricu sam naisao na mozda 15-20 posto djevojaka kojima je ok da se momci utezu, ostalima su takvi momci ili "seljacine", ili "bilderi" (opet, pogrdno!??!?), "shabani" i slicno...
I nikako da to provucem kroz glavu, zasto djevojkama smeta kada se momak, koji se fino izgradio u teretani ili nekim sportom/vjebanjem, usko obuce i pokaze svoje tijelo? Pa barem 60-70 posto djevojaka koje oblace uske hlace/trenerke imaju takva dupeta da ih stvarno ne bi trebale pokazivati, pa ih opet pokazuju i niko se ne buni. Gomila ogromnih dupeta, opustenih dupeta, pljosnatih dupeta, razne varijacije krivih nogu, predebelih, premrsavih nogu, polugolih debelih stomaka i to ne smeta, ali zgodan momak utegnut je bljak! Gdje je problem? (Da se odmah ogradim, ovde govorim o slucajevima kada se se zgodni momci utezali, a ne neki okruglasti ili kanarinci...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
To se zove majica od plastelina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ne, sve ribe koje to kazu, ustvari misle "aaaaaaaaaaaaaa zeliiiiiiim", ali posto oce da pokazu suprotno, bacace na njega drvlje i kamenje. Jel tako ribe?

:tard:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Nije. Meni lično se ne sviđaju bilderi, ali jako cijenim njihov trud, to što se brinu o svom tijelu i što objektivno gledano imaju neke idealne proporcije. Npr. više mi se sviđaju i premršavi muškarci nego nabildani... ali to je samo stvar ličnog ukusa. Mogu reći da su bilderi zgodni, ali mi nisu privlačni, a to su dvije različite stvari. I naravno, muškarci se trebaju uređivati, "utezati", ili šta već kome stoji, bez obzira da li su mršavi, debeli, mišićavi itd...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi... Pa može on istaći lijepo tijelo i u normalnoj majici... Ne mo'š obuć majicu od plastelina...Slika
Monstrume, nosiš li ti to majice od plastelina, crni monstrume!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2007, 22:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Slavkane, kupi blek metal majicu, ali bodi :lol: ...
Ja bas volem kad vidim nabildanog mladica u rozanoj bluzi i uskim bijelim 'lacicama.... :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2007, 02:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
^^^ pederi

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2007, 09:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Rakun_Slavko je napisao:
Morao sam postaviti temu, jer mi se prije par dana, po ko zna koji put desilo slijedece: Zgodan momak (visok, teretana je odradila svoje) se usko obukao, i standardno, komentar djevojaka: vid' seljaka, vid' ovog baje, gledaj ovog "bildera" (to je, jelte, pogrdno, biti "bilder"...).
Kroz pricu sam naisao na mozda 15-20 posto djevojaka kojima je ok da se momci utezu, ostalima su takvi momci ili "seljacine", ili "bilderi" (opet, pogrdno!??!?), "shabani" i slicno...
I nikako da to provucem kroz glavu, zasto djevojkama smeta kada se momak, koji se fino izgradio u teretani ili nekim sportom/vjebanjem, usko obuce i pokaze svoje tijelo? Pa barem 60-70 posto djevojaka koje oblace uske hlace/trenerke imaju takva dupeta da ih stvarno ne bi trebale pokazivati, pa ih opet pokazuju i niko se ne buni. Gomila ogromnih dupeta, opustenih dupeta, pljosnatih dupeta, razne varijacije krivih nogu, predebelih, premrsavih nogu, polugolih debelih stomaka i to ne smeta, ali zgodan momak utegnut je bljak! Gdje je problem? (Da se odmah ogradim, ovde govorim o slucajevima kada se se zgodni momci utezali, a ne neki okruglasti ili kanarinci...)

A jel to neko propisao nekakvim pravilnikom : tijelo iz teretane = lijepo tijelo. opusteno tijelo = ruzno tijelo.

Ja imam prijatelja koji ima zenu od 80 kg i obozava je. Aj bolan muchni malo glavom i shvati da je ljepota u oku posmatraca, pa ce ti stvari biti malo jasnije. To ti je vise psiholoski fenomen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2007, 21:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2006, 19:10
Sto rece Gazda, ovi sto se utegnu u roze majice i uske bijele hlacice... Uh, Hitlereeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Inace, vidjeti nekog takvog, pa sta da kazem, pola razreda mi je takvo tako da sam navikao, postoje momci kojima to stoji jer imaju takvo tjelo, postoje drugi kojima to stoji jer imaju takvo drzanje, a opet, postoje oni pogrbljeni koji imaju nesto plocica koje su dobili u zadnja 3 mjeseca pa sada hoce komsiluku da pokazu kako su vrijedno vjezbali...

Prepare for death and follow me.[/url]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Apr 2007, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
zene ne vole bildere zato sto se previse kurce a uglavnom nemaju cime -pojeli ih steroidi- :lol: uglavnom su to kompleksasi koji navuku te misice pritegnu se u te majcice da ih cijelo selo vidi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 00:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad će te monstrum izbičevat.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 09:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
EiLeen je napisao:
Sad će te monstrum izbičevat.. :lol:

Neki dan sam vidjela lika - ono sve usko ( puca Slika ), jedva hoda. Slika E sad glavni fol je u tome sto od zbunjenosti ( i ogranicenosti pokreta zbog jeansa - koji puca, majice-koja puca i sakoa ...koji pu :lol: c :lol: a :lol: ) car ne zna gdje bi pogledao, sta bi sa sobom, pa pravi neke cudne pokrete glavom. :oops: :lol: :lol:

Rakun_Slavko : Zgodno tijelo se vidi i u sirokoj trenerci, a ne izgleda kao da se previse trudis. :wink:

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
E pa nerviraju me ovi dvostruke arshini... Zene se redom utezu, i najzgodnije i najgadnije, i to je ok. Cim se momak utegne, peder, kompleksas... A vecinom se utezu momci koji imaju lijepo i skladno razvijeno tijelo, dok se kod zena mozes nagledati deformiteta nogu, kicnemog stuba i ramenog pojasa, ma svasta se moze vidjeti!

XIX - uporedis Jessicu Albu i tu tetu od 80 kg, i onda kazes da je ljepota u oku posmatraca ? :roll: Ovde ne pricamo od odnosima ljubavi ili zaljubljenosti, koji svakako pomucuju vizuelnu percepciju, vec o ljudima koje srecemo na ulici, ciji se emotivni putevi ne preplicu sa nasim.

Ruzo: sada navodis ekstreman primjer... Ne slazem se sa tim da se treba nabildati da budes kao ormar, niti da se treba toliko utegnuti da ti shavovi puknu kad se sagnes...

Narcisa: ma da, u teretanu udjes, i redom sve kompleksasi, nigdje cune ne iz glave, pojeli steroidi... O boze, kakvo stereotipno razmisljanje iz sredine osamdesetih godina! I nisam pominjao iskljucivo bildere, u drugom dijelu posta ces naici na:
Citiraj:
"zasto djevojkama smeta kada se momak, koji se fino izgradio u teretani ili nekim sportom/vjebanjem".

Malo pazljivije chitati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 13:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Rakun_Slavko je napisao:
E pa nerviraju me ovi dvostruke arshini... Zene se redom utezu, i najzgodnije i najgadnije, i to je ok. Cim se momak utegne, peder, kompleksas... A vecinom se utezu momci koji imaju lijepo i skladno razvijeno tijelo, dok se kod zena mozes nagledati deformiteta nogu, kicnemog stuba i ramenog pojasa, ma svasta se moze vidjeti!

XIX - uporedis Jessicu Albu i tu tetu od 80 kg, i onda kazes da je ljepota u oku posmatraca ? :roll: Ovde ne pricamo od odnosima ljubavi ili zaljubljenosti, koji svakako pomucuju vizuelnu percepciju, vec o ljudima koje srecemo na ulici, ciji se emotivni putevi ne preplicu sa nasim.

Ruzo: sada navodis ekstreman primjer... Ne slazem se sa tim da se treba nabildati da budes kao ormar, niti da se treba toliko utegnuti da ti shavovi puknu kad se sagnes...

Narcisa: ma da, u teretanu udjes, i redom sve kompleksasi, nigdje cune ne iz glave, pojeli steroidi... O boze, kakvo stereotipno razmisljanje iz sredine osamdesetih godina! I nisam pominjao iskljucivo bildere, u drugom dijelu posta ces naici na:
Citiraj:
"zasto djevojkama smeta kada se momak, koji se fino izgradio u teretani ili nekim sportom/vjebanjem".

Malo pazljivije chitati...

Rakun: pa ni ja ne govorim o emocionalnoj prepletenosti. Neke ljude uzbudjuju obline i salo. Tijelo treba da ima energiju, da govori o licnosti, a oblici tu i nisu nesto presudni. Makar ja to tako vidim. Meni nije nuzno da je zategnuto i mrsavo tijelo i lijepo tijelo. Moze biti, ali ne mora. Meni recimo krupno tijelo izgleda zdravije, jedrije a time i ljepse. Sad naravno ne svako krupno tijelo.. itd. Ugl. ne podrzavam matrice u tom pogledu, jer je ljepota mnogo kompleksnija.

Dalje, svaka kultura ima razlicito vidjenje sta je lijepo. Recimo, sto se se kod nas smatra dobrom zenskom, negdje drugdje se smatra mrsavom kokoskom, i obrnuto.

Meni su recimo vazniji pokreti i nacin kako se frajer krece, kako hoda, te karizma nego geometrijska proporcionalnost i plocice na trbuhu. To je samo moje vidjenje, nemoj se ljutiti. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2007, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nosi šta ti se sviđa. Ako se ti dobro osjećaš u tom, zaboli te što ti neko kaže da si u majici od plastelina. Uvijek ima nešto što se nekom neće sviđat, al ako se sviđa tebi i ako ga znaš nosit, onda te zaboli..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 16:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
a jel ti to hoces da kazes kako ti imas fino izgradjeno tijelo i gratis ku>ac?? :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Ma ne znam..meni su sve te majice bezveze..i nije problem ici u teretanu..ovo je pitanje stila.

Dok sam bio mladji..ponekad sam znao obuci skroz uske leviske...ma zakon..em mozes stat` s rajom poigrat fudbala, em se mozes poshibat` u njima..em te drugarice vataju za dupe! :P :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2007, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
sinoc vidjeh jednom momka koji me je prije bas bario i nisam se htjela skontati s njim... tada nisam znala tacno zasto ali sam sinoc skontala - nosi preuske majice! :lol:
valjda bi mi bilo stvarno bezveze npr. hodati ulicom s momkom koji ima uzu majicu od mene! :roll: :oops: :D :wink:
nekako ne postoji jedinstven odgovor na ovo pitanje - ali ima ih puno!

@superhik - kako si uspjevao igrati fudbal u pre-uskim farmerkama? :o
ja kad takve obucem jedva cekam da dodjem kuci :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2007, 06:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
pamella_morrison je napisao:
@superhik - kako si uspjevao igrati fudbal u pre-uskim farmerkama? :o
ja kad takve obucem jedva cekam da dodjem kuci :lol: :lol: :lol:

Pa da si igrala fudbal, znala bi o cemu pricam...lijepo dignes nogu, a ono nema onog konca izmedju istih koji ti ne dozvoljava da dosegnes potrebni raspon za volej.

Al` to je ipak nista koliko valjaju za shibanje... 8) 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Apr 2007, 22:53 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Bik je napisao:
Ne, sve ribe koje to kazu, ustvari misle "aaaaaaaaaaaaaa zeliiiiiiim", ali posto oce da pokazu suprotno, bacace na njega drvlje i kamenje. Jel tako ribe?

:tard:

Ovaj odgovor je najbliže istini.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 46 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]