Vitez Lutalica je napisao:
Ajkuli:
Kad saznam javicu ti; nadam se da cu tad imati drugi nick i ljepsi avatar. Angelini:
Naravno da se nisam zeznuo (ja se inace ne zezam

) i da postoje bolesti (pu pu) pred kojima smo svi isti, bili bogati ili siromasni. Ipak, puno je slucajeva gdje izmedju potpunog ozdravljenja i sumornog ishoda stoji samo-novac. Sto je jos vaznije, a nas narod je odlican primjer, zivot na granici siromastva ili ispod nje narusava zdravlje i skracuje zivot na bezbroj nacina.
Definitivno si u pravu, neke stvari se ne mogu kupiti; ljubav je jedna od njih.
Ono sto sam htio reci jeste da od dvojice potpuno istih momaka, onaj bogatiji ima vise izgleda da stekne tvoju iskrenu naklonost. Ne zato sto ti tako zelis nego zato sto je to podsvjesno, genetski odredjeno. Globalno razmisljajuci to je dobro, ma kako to surovo zvucalo, jer se na taj nacin u sljedece generacije prenose geni uspjesnijih jedinki. U ovom slucaju uspjeh=novac.
Da i ne govorimo o tome da onaj ko zivi u materijalnom obilju ima vise izgleda da postane bolja i plemenitija osoba.
Uhhhhh, odlutali smo od Srece.
Kao prvo da komentarisem -tvoj nick i avatar ... originalan i lep ... nick
luta kao i ti ... i nije ti potrebano da menjas
u redu znam ja da je novac danas -mnogo narocito za ljude koji zive jos uvek u nasoj zemlji.
Nemogu ta tvoja primerna dvojica -nikada biti isti .... ne zbog imovine
vec zbog samih licnosti - jos nisam srela iste dve osobe za sve ove godine koje imam .Razlike uvek ima ... pogotovu umne i to je nesto
sto mnogo cenim -bio neko bogat ili siromah.
Ako toga nema to se oseca u svemu - drago mi je da pronadjoh kutak
gde ne zalazi svako.
E Barabo ... Vidis kako je kad izgubimo -tek tada znamo ....
Biti srecan je relativna stvar ... nemoze se stalno biti srecan -kolo srece se okrece.I ja sam danas ovako

ali sutra mozda vec nisam ...ko to zna .