sudoku je napisao:
kako nismo nista dokazali
na ekskurziji najvisi domet je bio sto je par likova i cura se smuvalo i poljubilo
provjereno znam da su u deamedici, generacija 88-o, nakon osnovnoskolske ekskurzije, ucenice iz ivo andric i bugarske izvrsile preko 30 abortusa.
ne da nisu normalni nego su i glupi
haha hahaha bas si me fino nasmejao! ja sam 88 godiste, isla sam u ivo andric skolu i bila sam na toj eksurziji i mogu ti reci da je najveci klimaks te ekskurzije bio kad 1. su se drug i drugarica smuvali (ljudbili su se!

) 2.kad se par ljudi iz drugog odjeljenja napilo 3. kad je nas 20 spavalo u 4 kreveta (ne niko se nije jebao, dovoljna je sramota bilo sto smo spavali zajedno)
tako da molim te zabij te svoje provjerene informacije, sram te bilo kako mozes tako nesto da govoris o mojoj generaciji!
u osnovnoj skoli smo bili slozni i srecni i igrali smo se zmire i ganje nismo se jebali okolo! a znas ko se drogirao i jebao? drogirali su se stariji od nas, a jebali su se mladji od nas! tako je i ostalo danas, puno narkomana oko ~30 a jos vise sponzorusa sa 16 godina!
neka neko obrise i njegov i moj post molim vas jer ovo sto on govori je tolika sramota! da znam ko si dobio bi par samara! kako je ruzno da neko vredja mene i moju skolu!