gipsy_girl je napisao:
ja se ne stidim niti tebe, niti bilo kog desetog...., jer da se stidim ne bih se dosada nigdje skinula....
ja sam probala , a ti ocigledno nisi.....
opet zuris sa zakljucivanjem!
rekao sam ti da ti to lose ide i da nebi trebala to da radis.
probao sam, i meni se isto kao i tebi svidjalo, tako da potpuno razumijem i sta govoris i sta osjecas.ja sam BIO isti takav.
no, promjenio sam se, i sad vidim stvari "novim ocima".
Citiraj:
Tvoj poziv je apsurdan..zelish da iskushas sebe , a sto bi ja tebi sluzila kao test?? Jer ti zelish nudizam u dvoje??? hm

....
ne!
dobro znas da nisam iskusavao sebe nego...TEBE.
vec sam ti napisao. da si rekla DA ja bih odbio, a ti bi onda sebi morala priznati neke stvari koje nezelis.
da si rekla NE ja bih to pozdravio i pohvalio, no nisi mogla ni to reci jer bi isto tako morala sebi nesto priznati...sto nezelis.
uhvatio sam te "u raskoraku" i sad se nastojis izvuci i prebaciti nesto na mene...kao, ja sam perverzan i zelim da budem nasamo stobom go!?
vjeruj mi nebih to nikad ucinio.
Citiraj:
da je u pitanju nudisticka plaza....no problemo !!!....
odlicno!
naizad smo se pomaknuli i napisala si nesto sto, iskreno nisam ocekivao, ali ova tvoja recenica povlaci nova pitanja.
dakle...
skinula bi se predamnom ako nebi bili sami?
ako bi se skinula predamnom, koji sam ti stranac, postoji li neko pred kim se nebi skinula ni na nudistickoj plazi?
ako je odgovor DA, bas me zanima ko je taj, pred kim jos imas stida?
ako je odgovor NE, ako dakle nepostoji niko koga bi se stidjela, onda imam za tebe drugi prijedlog...
hajde da zovnemo jednog fotografa koji se bavi "umjetnickom fotografijom" pa da napravimo par slika...nebi ti smetalo.
mozes li sad shvatati u kakve paradokse i u kakav glib ulazis?
i jos nesto...
nemoj sad reci da ja opet sebe iskusavam...JA ISKUSAVAM TEBE!