banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 12:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 14:17 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jun 2003, 16:30
gipsy_girl je napisao:
daMIR je napisao:
ma nema potrebe da se stidimo, meni su nudisti skroz simpa, i ja cu vjerovatno tako jednog dana

jel, dok ti narastu cupice??? :lol: ili dok ispravish spomenka?? :lol:
sala mala..pozzzz :wink:

a ha, kad budem veeeliki :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Dakle,

Plitko je razmisljanje ako ja volim nudizam, a duboko razmisljanje je ako ne volimo. Interesantno. :lol: :lol: :lol:

TEBI da se skidam. Ni luda. Mogu da se skinem dobrovoljno samo svom dragom i na plazi ako mi se prohtije, a TEBI ni z amilion godina. Bez uvrede. 8)

Na kraju krajeva svako ima pravo na svoje misljenje. Mi pokusavamo samo da obajsnimo ovdje zasto, a Rio pokusava da nas odgovori od naseg misljenja. Ja svacije misljenje postujem i ne zelim da ga promjenim. Zato golaci ili ne, svima prijatno vece. :lol:

ps. Pozdrav za Gypsy. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 03:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Ovde svi pricaju a niko se ne skida!

Ja se ne stidim, ako bi neko da provjeri moj e-mail je dostupan...
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 09:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
gipsy_girl je napisao:
ja se ne stidim niti tebe, niti bilo kog desetog...., jer da se stidim ne bih se dosada nigdje skinula....
ja sam probala , a ti ocigledno nisi.....

opet zuris sa zakljucivanjem!
rekao sam ti da ti to lose ide i da nebi trebala to da radis.
probao sam, i meni se isto kao i tebi svidjalo, tako da potpuno razumijem i sta govoris i sta osjecas.ja sam BIO isti takav.

no, promjenio sam se, i sad vidim stvari "novim ocima".
Citiraj:
Tvoj poziv je apsurdan..zelish da iskushas sebe , a sto bi ja tebi sluzila kao test?? Jer ti zelish nudizam u dvoje??? hm :o ....

ne!
dobro znas da nisam iskusavao sebe nego...TEBE.
vec sam ti napisao. da si rekla DA ja bih odbio, a ti bi onda sebi morala priznati neke stvari koje nezelis.
da si rekla NE ja bih to pozdravio i pohvalio, no nisi mogla ni to reci jer bi isto tako morala sebi nesto priznati...sto nezelis.
uhvatio sam te "u raskoraku" i sad se nastojis izvuci i prebaciti nesto na mene...kao, ja sam perverzan i zelim da budem nasamo stobom go!? :o

vjeruj mi nebih to nikad ucinio.

Citiraj:
da je u pitanju nudisticka plaza....no problemo !!!....

odlicno!
naizad smo se pomaknuli i napisala si nesto sto, iskreno nisam ocekivao, ali ova tvoja recenica povlaci nova pitanja.
dakle...

skinula bi se predamnom ako nebi bili sami?
ako bi se skinula predamnom, koji sam ti stranac, postoji li neko pred kim se nebi skinula ni na nudistickoj plazi?
ako je odgovor DA, bas me zanima ko je taj, pred kim jos imas stida?
ako je odgovor NE, ako dakle nepostoji niko koga bi se stidjela, onda imam za tebe drugi prijedlog...
hajde da zovnemo jednog fotografa koji se bavi "umjetnickom fotografijom" pa da napravimo par slika...nebi ti smetalo.

mozes li sad shvatati u kakve paradokse i u kakav glib ulazis?
i jos nesto...
nemoj sad reci da ja opet sebe iskusavam...JA ISKUSAVAM TEBE!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 09:18 
Majstor
Majstor

Bebish je napisao:

Plitko je razmisljanje ako ja volim nudizam, a duboko razmisljanje je ako ne volimo. Interesantno. :lol: :lol: :lol: ....

interesantno ili ne, ali tako je!
Citiraj:
TEBI da se skidam. Ni luda. Mogu da se skinem dobrovoljno samo svom dragom i na plazi ako mi se prohtije, a TEBI ni z amilion godina. Bez uvrede. 8) ....

:)
ma nema uvrede!
drago mi je sto nezelis da se skidas predamnom i sto si napisala da bi se samo skinula pred svojim dragim!
to bebish pozdravljam i cijenim. jer upravo je to sto bih volio da svaka zena misli, kaze i cini.
dakle nisi me uvredila, vec obradovala! :)

znam da je tesko povjerovati da postoji muskarac koji voli zene a nezeli ih posmatrati gole, jer drustvo nas uci pogresno.
uci nas da mi muskarci moramo podrzavati sve striptizete i fotomodele jer ako to kojim slucajem necinimo...da nismo muskarci! :(

a ja ti kazem. ako muskarac iskreno voli zenu i postuje ju kao ljudsko bice sazalice se nad svakom koja se javno pokazuje.
znas i sama...kako se ti osjecas kad tvoj muz gleda gole zene na televiziji, na ulici, okrece se za njima i osmjehuje im se?
nije ti prijatno.

p.s.
obradovala si me ovim rijecima i nebrini vise za to da si me uvrijedila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 11:05 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 07 Jun 2003, 16:30
Sleepy je napisao:
Ovde svi pricaju a niko se ne skida!

Ja se ne stidim, ako bi neko da provjeri moj e-mail je dostupan...
:wink:

Niko se ne skida
Bice da pucaju od stida :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Dec 2003, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
jao rio..pocheo si da samratsh svojom nimalo pragmaticnom filozofijom....

ne bih se slikala .....to mi nije potrebno u zivotu...niti vidim neku kosti od toga....naravno umjetnicke fotografije je fino pogledati..ali ja nsiam umjetnik....

na nudistickoj bi isla sa prijateljima,sa momkom, sa drustvom..nije vazno...ali sa svojom djecom ne... zasto-zato... cisto sto djeca trebaju sama da pozele da idu, da idu kad su dovoljno zrela, a ne da ih ja vodim i da im nesto naturam...

dosta sam ja toga vec odgovorila..previshe komplikujesh....a sve je tako jednostavno...a to da ja upadam u glib...ne vidim po cemu....jer ja sam vrlo jasno rekla zasto pravdam nudizam:
suncanja .... bez komplexnog ponashanja i kupanja bez kupaceg...
a ti u svemu vidish neku filozofiju...

i josh nesto..sadasnji kupaci kostimi jako malo pokrivaju..tange, bikini..tako da nudiam i na obicnim plazama je prisutan htjeli-nehtjeli...

dosta od mene vishe :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2003, 18:10 
Majstor
Majstor

ok!
zao mi je ako zamaram bilo koga ali moja je namjera jednostavno da ukazem na drugaciji pogled na cijelu stvar i mozda, nekom otvorim oci za novi pogled.

shvatam ja "gipsy" kako ti gledas na nudizam.potpuno te razumijem i nadam se samo da ces promjeniti svoje misljenje. mlada si i kroz zivot te jos dobrim djelom vodi strast i zelja da se "zivot prozivi".
ali pogledajmo malo kakav je to zivot...

za mene je to los zivot.
evo ja recimo, da imam zenu, kakva bi bila nasa ljubav ako bi ona svoju intimu djelila sa 50 ljudi na nekoj nudistickoj plazi?
ja bih bio razocaran u nju, jer ono sto je njena intima i sto ona svojim brakom meni predaje, sada javno dijeli sa jos 50 ljudi koji su joj potpuno nepoznati.ili jos gore prijatelji i poznanici! :o

znam da je mnogo danas traziti od zene da svoju intimu djeli samo sa svojim muzem. znam to, jer vidim da nam je moral pao.
jedni na druge gledamo kao na komade mesa. pa cak ni vi zene se vise neuvrijedite kad vam muskarac kaze "ribo", "komad", "treba"...
pocele ste i same sebe tako gledati :(

moja je zelja da u svakoj zeni, pogotovo djevojci, probudim osjecanje prave vrijednosti jer samo iz takvog osjecanja moze se roditi i prava ljubav.jer evo pogledaj...
kakva je to ljubav tvog decka prema tebi kad te djeli sa drugim?
ili, kakva je to tvoja ljubav prema njemu, kad ono sto njemu predajes, dajes i drugima?
neminovno dolazi vrijeme kad ce se pojaviti djevojka sa vecim grudima ili ljepsim nogama. a to nije ljubav.

znam da neosjecas da pokazivanjem svog tijela dajes nesto intimno, jer da imas taj osjecaj, u tebi bi "nudizam" i umro, kao sto je umro i u meni.
djevojacka intima je najvrednije sto ima u djevojackom tijelu. a podjeliti intimu moze se ne samo dodirom vec i ocima.

zao mi je sto je mnogo ljudi koji neosjecaju savoju intimu tako jasno pa onda ruze sami sebe a srce, kao jedino sto moze da voli i da bude voljeno, postaje blatnjavo i zaprljano...steta :(

kako da vjerujemo u ljubav?
kako da vjerujemo u brak?
kako da radjamo djecu?

teska su vremena pred nama :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2003, 19:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
A šta sa telegonijom?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2003, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
ok!
kakva je to ljubav tvog decka prema tebi kad te djeli sa drugim?
ili, kakva je to tvoja ljubav prema njemu, kad ono sto njemu predajes, dajes i drugima?
neminovno dolazi vrijeme kad ce se pojaviti djevojka sa vecim grudima ili ljepsim nogama. a to nije ljubav.

jako mi je zao sto ovako mislish...jer pretpostavljam da si stariji od mene...a da ovako govorish o ljubavi.... :o

Ljubav je za mene duboko osjecanje..koje ti tesko mogu pojasniti....jednostavno uzivam u tome,u pogledu, razgovoru, nacinu razmiljsanja i pogledima na svijet....
Tjelesno je tek ono sto slijedi iz svega toga.... :angel:

Dio tijela nije odraz ljubavi..vec je ljubav ona prva ...ljubav prema dushi te osobe....a ono sto je na njegovom tijelu je tek rezultanta onog prvog osjecanja.... :P

Ljubav treba da je iskrena, duboka, iz dushe i srca...i to je za mene intima....

A nago tijelo na plazi, i suncanje nije dijeljenje intime..jer mene niko tamo niti zna..niti moze da nasluti kakava sam ja...niti da skonta moju intimu...
A nago tijelo na plazi moze samo za voajere da predstvalja neko intimno poklanjanje...

Niko normalan nece sjesti pa buljiti u druge...vec ce tu doci radi sebe a ne radi zadovoljavanja i natpanja ociju sa tucim regijama tijela.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2003, 17:28 
Majstor
Majstor

najprije pozdrav za gipsy, uz nadu i zelju da nemisli o meni kao o svom neprijatelju vec kao o prijetelju.
sve do sada sto sam ovako javno napisao i pokusao osporiti tvoje rijeci, bilo je iz moje dobre namjere prema tebi.ne da te ljutim ili vrijedjam vec da u tebi potaknem jos vece postovanje i ljubav, tebe prema sebi samoj.

jer znam gipsy, da kad covjek sebe iskreno i potpuno voli, da ce takva biti i ljubav drugih prema njemu.

drago mi je sto pises o ljubavi i uvidjas da je ona u ljudskoj dusi, i akoko kazes...

gipsy_girl je napisao:
Ljubav treba da je iskrena, duboka, iz dushe i srca...i to je za mene intima....

raduje me sto to vidis a jos vide bi me obradovalo kad bi vidjela da je i tvoje tijelo, tvoja intima.
jedna zena rece..."mnogo je muskaraca dijelilo moje tijelo, ali nijedan nije moje srce".
a ja bih volio da je rekla..."samo je jedan muskarac dijelio moje tijelo i moje srce"

Citiraj:
A nago tijelo na plazi, i suncanje nije dijeljenje intime..jer mene niko tamo niti zna..niti moze da nasluti kakava sam ja...niti da skonta moju intimu........

sta mislis, djeli li svoju intimu samnom djevojka ciju sliku gledam u nekom erotskom casopisu, koju isto tako "neznam niti mogu naslutiti kakva je"?
sta mislis, djeli li intimu samnom glumica u erotskom filmu ili mozda prostitutka?
ima i jednih i drugih i trecih, koje za sebe kazu da nedjele intimu nisakim osim sa onim koga vole.a sta msilis da li je stvarno tako?
vole li mene sve te zene i ako ne, kako vole kad vole?
Citiraj:
A nago tijelo na plazi moze samo za voajere da predstvalja neko intimno poklanjanje........

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2003, 18:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne smatram te za neprijatelja, vec diskutanta koji ima suprotno misljenje :D

povezujes nudizam sa prostitucijom :o :o necu komentarisati...jer ne vidim tu neku povezanost...

pozdrav....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2003, 22:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jan 2002, 01:00
Citam ovo i sve vise i vise me zanima zasto nema ni jednog tvog posta (rio) na temi "tantra" :-? Tamo sam ocekivala prije tvoj komentar nego ovdje . Eto kako se covjek moze zeznuti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2003, 02:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2003, 02:19
Teta Đana je to lijepo rekla: "Od gledanja nema salameta"!
Ako se nekom skida pa neka se skine!
Ali
mene više pali kad trebam sam da otkrijem "šta ima"
a
nie ni bitno šta mene pali...
8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2003, 10:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Sleepy je napisao:
Ako se nekom skida pa neka se skine!
Ali mene više pali kad trebam sam da otkrijem "šta ima"
a nie ni bitno šta mene pali...
8)

promasio si smisao .... nije poenta ko ce koga napaliti i sta koga pali, nudisti se ne skidaju zbog
toga vec da bi se ugodno osjecali bez odjece

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2003, 13:03 
Majstor
Majstor

mislim da sam dovoljno napisao na ovu temu...
ko ima usi cuce.

toliko od mene, za sada.
jedino sam duzan odgovor "ani"...
nema me na temi "tantra" iz prostog razloga...nemam pojma sta je to! :wink:
pozdrav svima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2003, 14:25 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 07 Jan 2002, 01:00
rio je napisao:
jedino sam duzan odgovor "ani"...
nema me na temi "tantra" iz prostog razloga...nemam pojma sta je to! :wink:
pozdrav svima.

Nije tesko skontati sta je ali ipak hvala za odgovor ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]