banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 07 Maj 2025, 12:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 23:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
daMIR je napisao:
ma nema potrebe da se stidimo, meni su nudisti skroz simpa, i ja cu vjerovatno tako jednog dana

jel, dok ti narastu cupice??? :lol: ili dok ispravish spomenka?? :lol:
sala mala..pozzzz :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio:

Citiraj:
a sta mislite...
kakvu vrijednost ima jedan cvijet izlozen u izlogu medju hiljadama drugih?

okolo smo svi manje vishe isti.... izlozi su na isti nacin, zavisi od modnog trenda, ali sustina je svima ista ali nam je dusha svakome jedinstvena i razlicita, ne postoje potpuno iste 2 osobe u dushi ...
Ti sam istichesh ljepotu duha, da je to jedino i pravo a sada se povlacish na pitanja estetike i spoljasnjeg izgleda hm ...

Citiraj:
navucite svoje gacice...i sacekajte kome cete se pokloniti. ima ko ce iskreno cijeniti vasu ljepotu.

pa ako se suncam i kupam bez gacica zar to znacim da se nekom poklanjam...???
da li to znaci da svako onaj ko otkrije intimni dio tijela ljekaru, frizeru,kozmeticaru se prodaje?????
cudan ti kont bash....

Mislim, necu hodati gola po kuci, po ulici, po fakultetu...ali ako zelim da se kupam naga , da osuncam pojedine regione tijela, to nije sramota niti prodaja, to je samopouzdanje i samosvjesnost, pristup bez kompleksa.

A ljepota, umjetnost da se vratim malo kroz istoriju....od piramida pa do cjelokupne Antike znaci i Grcke i Rima 70% umjetnosti je bazirano na prikazu ljepote ,kroz aktove zenskih tijela kao i muskih atleta.
Oni se nisu stidjeli.... cak i hiljadama godina p.n.e. se nago tijelo prikazivalo bez komplexa.
Leonardo da Vinci kao nenadamshan umjetnik i zacetnik anatomije je na savrshen nacin opisao ljudsko tijelo i spolja, a iznutra je tek fantasticno opisana anatomija. A za sve to je bilo potrebno mnogo posmatranja i proucavanja....

Po meni je jako primitivno i komplexascki osudjivati nudizam....onaj ko zeli ...postoje takve plaze pa neka izvoli...
Kome se ne svidja..kao riu recimo..ne mora uospte da se skida cak ni u bikini, moze onaj triko da nosi :lol: ko zharli chaplin :lol: , da ne bi slucajno ljepota njegove djevojke izlapila i omamljivala tamo nekog drugog....zamisli ..... :D

p.s. opet ja osula po Riu ..oprosti mi "boze" :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 12:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 30 Jul 2003, 09:40
misk0 je napisao:
Jesi ti cuo da porodice idu na nudisticke kampove, znaci roditelji sa djecom, prijatelji ??

Radjamo se goli, zasto bi se stidjeli i pokrivali ?

cuo sam...nazalost.i vidio, cak.takodje nazalost.
da, radjamo se goli. i bilo bi to divno kad bismo svi bili kao djecica mala pa se okupimo negdje u pjesku i igramo.e to bi bilo divno! :)

ali, kad smo se zadnji put pogledali u ogledalo? :o
zar niste primjetili da niste vise djeca?
sad vasa pisa...nije samo pisa!
i ona "crta" curicama izmedju nogu...nije samo crta!
nesto se desava, djeco!

postali ste seksualni!
postali ste sposobni da radjate i mnozite se.
sad vase pise i "crte" gledaju druge oci. gledaju ih oci ispunjene zeljom.
i ako necije oci vide vas, pozelece vas.
a vi?
sta cete uciniti? onog koga nezelite recicete mu...ne!?
a onog koga zelite, recicete mu...da!?

hocete li uvijek moci tako?
ako vuci svi budu siti i sve ovce na broju...povlacim sve sto sam ikad napisao!

no neko od vas 6 milijardi, prevarice se!
mozda samo jedan...i reci ce "da" a mislice "ne". no dobro, bice to samo jedan. ali ko?

djeco u tijelu odraslih!
nismo mi jos odrasli svim svojim bicem da budemo goli jedeni pred drugim a da niko od nas nebude povredjen.
Citiraj:
rio ako se ti uzbudis pred golim zenskim tijelom, onda zenski akt za tebe predstavlja sredstvo za uzbudjivanje a ne umjetnost

pa ono je sredstvo i jednog i drugog!
zar se ti nikad nisi uzbudio "pred golim zenskim tijelom"?
zar mi hoces reci da se netrebam uzbudjivati nego gledati na golo zensko tijelo hladno i bezosjecajno?
ako ti iskreno tako mislis...(pazi ovo!), onda si ti na visokom stepenu duhovnosti i postao si ASEKSUALAN!
to cijenim!
ali nevjerujem da si aseksualan, vec samo, kontradiktoran.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
rio je napisao:
postali ste seksualni!
postali ste sposobni da radjate i mnozite se.
sad vase pise i "crte" gledaju druge oci. gledaju ih oci ispunjene zeljom.
i ako necije oci vide vas, pozelece vas.
a vi?
sta cete uciniti? onog koga nezelite recicete mu...ne!?
a onog koga zelite, recicete mu...da!?

:))))
Ti si lud, tebi fali pi... iskreno ..
Ako ti ne mozes pogledati golo zensko tijelo a da ti se ne digne, onda si LUD :) nema druge rijeci.
Ja iskreno mislim ako bi ti slucajno otisao na pregled kod psihijatra da ne bi tek tako izashao iz bolnice.

Citiraj:

Jesam, ali ne pred svakim. Ja odlucujem nisam pas da mi se dize kad god omirisem kakvu kujicu.
I kasnije kad se pojavi manijak u parku ljudi se pitaju 'otkud on, bio fin i miran decko'
A vidi rio kako reaguje na zensko tijelo .

Pa u crkvama postoje motivi gdje su gola zenska tijela, vide se zenske grudi. Je'l se tebi uvijek digne ??
Stvarno imas problema... ozbiljno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 12:52 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:
Ti sam istichesh ljepotu duha, da je to jedino i pravo a sada se povlacish na pitanja estetike i spoljasnjeg izgleda hm ...

ko se povlaci?
pa ako ja mogu napisati, da je zensko tijelo ljepse od planinskog cvijeta ili grumena zlata, ili bisera u skoljki, zar to nije velicanje ljepote zenskog tijela?
veoma volim zene i sve sto je zenstveno, pa tako i zensko tijelo. no moja ljubav prema zeni ima vecu dimenziju od strasne.
zene vise cijenim nego sto su mnoge od njih u stanju cijeniti sebe.

cak se nezelim upustiti u nikakav tjelesni odnos sa zenom, ako nisam spreman biti svim svojim bicem uz nju, iz postenja i ljubavi. stajati na njenoj strani i biti joj na korist.

drugim rijecima...
to znaci, da necu poletiti na svaku koja mahne sisama ispred mojih ociju, vec cu svoju ljubav iskazati samo djevojci uz koju sam svim svojim srcem.
Citiraj:
pa ako se suncam i kupam bez gacica zar to znacim da se nekom poklanjam...???

da, meni!
meni se poklanjas ako ja posmatram tvoje tijelo.
nemoj mi se poklanjati, molim te, jer te nisam zasluzio!
samo sebe ponizavas i ruzis pred mojim ocima.
onog trena, kad osjetis da sam te ja zasluzio svojom neizmjernom ljubavi koju gajim u srcu prema tebi, tad mi se pokloni...za sva vremena!

tuzno je kad muskarac od 30 godina, mora djevojke poucavati djevicanstvu :(
kako da vas zovem djevojkama a sebe muskarcem, kad sam ja veca djevojka od vas a vi gori muskarci od mene!? :(
rusite tlo i meni i sebi pod nogama.
Citiraj:
da li to znaci da svako onaj ko otkrije intimni dio tijela ljekaru, frizeru,kozmeticaru se prodaje?????

ako si bolesna i otkrijes se zbog bolesti, nekom ko te negleda pozudno, uredu!
no, ti si zensko i vrlo dobro znas kad te muskarac gleda sa zeljom a kad ne. samo slijedi svoj instinkt i neces pogrijesiti.
Citiraj:
Mislim, necu hodati gola po kuci, po ulici, po fakultetu...ali ako zelim da se kupam naga , da osuncam pojedine regione tijela, to nije sramota niti prodaja, to je samopouzdanje i samosvjesnost, pristup bez kompleksa.

osuncaj! nemam nista protiv, ali neka to bude u tvojoj privatnosti a ne javno!
zar je samosvjesnost i samopouzdanje, kad izadjes gola pred 1000 muskaraca?
zar je kompleks kad se zastidis pred pogledom jednog muskarca?
jel ti ono studiras medicinu?
Citiraj:
Leonardo da Vinci kao nenadamshan umjetnik i zacetnik anatomije je na savrshen nacin opisao ljudsko tijelo i spolja, a iznutra je tek fantasticno opisana anatomija. A za sve to je bilo potrebno mnogo posmatranja i proucavanja....

nemam nista protiv naucnog istrazivanja vec protiv pozudnog pogleda.
jesi li sigurna da ti trebaju pozudni pogledi gomile?
Citiraj:
Kome se ne svidja..kao riu recimo..ne mora uospte da se skida cak ni u bikini, moze onaj triko da nosi :lol: ko zharli chaplin :lol: , da ne bi slucajno ljepota njegove djevojke izlapila i omamljivala tamo nekog drugog....zamisli ..... :D

pa evo, i tebi mogu ponuditi...
ako ti mislis da je uredu da goletam ja pred tobom ili ti predamnom, eto, mozemo otici u banju u seheru i provesti sat vremena...goli.
ti na sve to mozes gledati bestrasno i nece biti nikakvih problema.
ja sam covjek koji je samouvjeren i siguran u ono sto pise.
ti ces se zacrveniti predamnom i bice ti neprijatno.
jer pises jedno, sto nije iz tebe, vec samo iz dijela tebe.
iz dijela koji se zove...recimo, masta.

Citiraj:
p.s. opet ja osula po Riu ..oprosti mi "boze" :lol: :lol:

rio ti oprasta!
jer rio zna da ti neznas sta govoris.
pa ce rio da zamoli svog sefa, da ti opsrosti. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 12:55 
Majstor
Majstor

:)
pozdrav i misku!...mom psihijatru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio kontradiktoran si...
kazes da zelish djevojku da dozivljavash potpuno, dushom, a ne samo strastveno i tjelesno....

A zasto bi se onda uzbudio kada bi vidio neku nagu koju uopste ne znash....??? Zasto bi to bilo onda prodavanje tebi? Ako ti nista ne osjecah za nju..kako bi onda ona tebe too zadovoljavala ????

kontradiktoran si...
ne mozesh da osporish da ti se svidja nago zensko tijelo...pa onda: cure obucite se nemojte meni na oci please..moglo bi svasta da bude..a ??? :P
neko jedno prica a boji se da ne ucini drugo a? :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 13:03 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:

hajde da vidimo ko je to!
lakse cu ti sve objasniti kad se opustimo u vodi :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio je napisao:
gipsy_girl je napisao:

hajde da vidimo ko je to!
lakse cu ti sve objasniti kad se opustimo u vodi :wink:

ovo potvrdjuje moje konstatacije gornje..... :D :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 18:52 
Majstor
Majstor

:)
gipsy, dobila si izazov...
ili prihvati i pokazi mi da je sa nudizmom sve ok, ili priznaj da nije.

ja znam koji je tvoj odgovor prije nego sto ga ti napises.
tek kad odgovoris na moju ponudu nastavicu sa pisanjem i odgovoriti na tvoja pitanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 19:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
gipsy_girl je napisao:
rio kontradiktoran si...
kazes da zelish djevojku da dozivljavash potpuno, dushom, a ne samo strastveno i tjelesno....

A zasto bi se onda uzbudio kada bi vidio neku nagu koju uopste ne znash....??? Zasto bi to bilo onda prodavanje tebi? Ako ti nista ne osjecah za nju..kako bi onda ona tebe too zadovoljavala ????

kontradiktoran si...
ne mozesh da osporish da ti se svidja nago zensko tijelo...pa onda: cure obucite se nemojte meni na oci please..moglo bi svasta da bude..a ??? :P

Od mene, 5+

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a sto se tice tvog poziva na zajednicki razgovor uz opustanje u vodi....nemam sta da ti odgovorim, jer sam potvrdila ono sto sam sumnjala...i moje mesljenje se pokazalo tacnim...:P

Posto sam priznajesh da se ne mozes iskontrolisati.....onda nemoj ni da pomisljas da ides na nudisticku niti da se kupash sa nekim ko nije tvoja idealna srodna dusha....sramota breee :lol: :lol: :lol:

p.s. Bebish :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
gipsy_girl je napisao:
Posto sam priznajesh da se ne mozes iskontrolisati.....onda nemoj ni da pomisljas da ides na nudisticku niti da se kupash sa nekim ko nije tvoja idealna srodna dusha....sramota

Pa to dodje kao divlja zvijer. Ne smijes pustiti leoparda iz kaveza jer ce pojesti djecu u cirkusu.
Tako se ni jedna ne smije pred rio-om skinuti .... bice...... svasta 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 20:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

rio:

Citiraj:
ti ces se zacrveniti predamnom i bice ti neprijatno.
jer pises jedno, sto nije iz tebe, vec samo iz dijela tebe.
iz dijela koji se zove...recimo, masta.

pazi , ja sam jako zaljubljena, i srecna u vezi u kojoj jesam, nadasve postujem sebe, postujem svog momka i vjernost koju pruzam i koju zahtijevam......

tako da ti skaces ovde pored mene u gacama ili bez gaca, ne bih ti dala sansu bilo kakvu...s toga ja tebe ne bih ni gledala tako, niti bilo koga drugog muskarca.

Takodje, skinula se pred doktorom, na nudistickoj plazi, u sauni ...skidam se zbog sebe..niti prodajem sebe, vec zadovoljavam svoje potrebe zbog kojih sam tu dosla.

Ne bih se crvenila nego bi te gledala kao pacijenta vjerovatno (neki se stide kad ih skinesh da ga pregledash..a vjeruj mi.....meni je to pipala preponu, testis ili saku nekome isto, kad gledam to profesionalno i sa ciljem da ono sto ucim teorijski skontam a i prakticno)....i znam sigurno da me to nece uzbuditi....
niti ti go u bazenu niti bilo ko drugi....a vidim da ti nisi siguran u svoje reakcije???!!!!

Tako i na plazi.... kad vidish nekoga ogolicenog recimo toples na obicnoj plazi....ljudi koji su zreli to gledaju sasvim normalno, a jedino se tinejdzeri keze i dosaptavaju........oigledno ih nisu nikad imali u shakama....pa ih sve grudi okolo uzbudjuju.
A osobu koja je svejsna sebe i onoga sto zeli ...ne pali se tek tako okolo na svaku zemsku koja prodje...(valjda je covjek na malo vishem nivou od animalnih instikata..)

A posto ti nisi siguran kako bi ti reagovao jer sticem utisak da se sam borish protiv svoje prirode...opet it ponavljam budi covjek ...dopusti sebi ono sto ti je priroda ili Bog(kako ti samtrash) poklonili i uzivaj u zivotu :P (Fast) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 09:30 
Majstor
Majstor

ok!
izbjegavas da odgovoris direktno sa DA ili NE.
dobro.

no shvatam iz tvog pisanja i sadasnjeg i ranijeg da je tvoj odgovor NE i nisam ni ocekivao da ces reci DA.
nadao sam se samo da ces imati hrabrosti pa reci otvoreno...NE!

ali to se neusudjujes jer zagovaras nudizam a nisi u stanju da ga provedes.i to je uredu.i netrebas ga provoditi.

evo, ucinicu ti uslugu i povucicu svoj prijedlog i on vise nevazi.
a sad da se vratim na odgovaranje....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 09:43 
Majstor
Majstor

misk0 je napisao:
:))))
Ti si lud, tebi fali pi... iskreno ..

misko se vise puta pokazao kao iskusan psihijatar :)
hvala misko na lijepim rijecima.
a odgovor je...
naravno da mi fali!
pa muskarac sam, a SVAKOM muskarcu fali zena.jel hoces reci da tebi nefali?
postoje samo dvije vrste muskaraca kojima zena nefali.a to su homoseksualci i svetci.
ja nisam ni jedno ni drugo.obican sam covjek i osjecam zelju i potrebu za zenom.napravljen sam kao jednopolno bice (musko) i zato mi treba drugi pol.treba mi sve ono sto nemam kod sebe.pa tako i to, kako si se ti lijepo pjesnicki izrazio....(pi...).
Citiraj:
Ako ti ne mozes pogledati golo zensko tijelo a da ti se ne digne, onda si LUD :) nema druge rijeci.

misko, misko....zasto zakljucujes nesto sto nisam rekao.evo, nadji gde sam ja to napisao da nemogu pogledati golo zensko tijelo a da mi se nedigne.gde?
ja napisem jedno a vi odmah potrcite da razumjete drugo.
ako zelis napadati moje rijeci, onda ti savjetujem da nadjes te rijeci, pa stavis "quote" na pocetku i na kraju, pa onda napadas. kako ja sad da komentarisem nesto sto nisam rekao?
Citiraj:
Ja iskreno mislim ako bi ti slucajno otisao na pregled kod psihijatra da ne bi tek tako izashao iz bolnice.

no comment :(

Citiraj:
Citiraj:

Jesam, ali ne pred svakim. Ja odlucujem nisam pas da mi se dize kad god omirisem kakvu kujicu.

ti odlucujes?
zar stvarno mislis da je to tvoja odluka? ako mozes sebi reci "ovo ce mi se svidjeti a ovo ne", sta onda da kazem za tvoje emocije!?
ja nemogu reci sta ce mi se svidjeti a sta ne, vec kad nesto vidim, mimo moje volje, moje bice reaguje.
(sad ce oni koji zure sa zakljuccima reci da se nemuijem kontrolisati :( )

Citiraj:
A vidi rio kako reaguje na zensko tijelo .

reagujem onako kako treba reagovati.ako mi je neko zensko tijelo uzbudljivo uzbudicu se, ako nije necu.zar je to filozfija?
Citiraj:
Pa u crkvama postoje motivi gdje su gola zenska tijela, vide se zenske grudi. Je'l se tebi uvijek digne ??

opet kao i prije...
ne, nedize mi se!
jeli sad jasnije?
Citiraj:
Stvarno imas problema... ozbiljno

hvala...ozbiljno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 09:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2002, 15:42
Boze Rio,

Pa ti zaista nekada ne kontas. :cry: Pokusavamo ti obajsniti da se mi ne skidamo zbog drugih vec zbog sebe, jer je osjecaj fenomenalan kada plivas go/la u vodi ne zbog izlezavanja da bi pokazali svoje tijelo drugima. Mi se samo sebe ne stidimo, jer nas je Bog ovakve stvorio. Da nas je Bog htio obucene poslao bi nas na Zemlju sa odjecmo, a ne samo sa smokvinim liscem.

Pokusaj da sagledas i dguru stranu i nije bas lijepo tako provokativno dobacivati - da li bi se skinula za mene? - Niko to ne radi zbog tebe ili nekog desetog , vec zbog sebe sto se osjeca dobro. :wink:

Zivot je lijep u uzivaj u njemu. :angel: :angel: :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 10:06 
Majstor
Majstor

gipsy_girl je napisao:
rio kontradiktoran si...

A zasto bi se onda uzbudio kada bi vidio neku nagu koju uopste ne znash....???

draga moja "gipsyce"
tacno da djevojke zelim dozivjeti kako ti napisa "potpuno, dushom, a ne samo strastveno i tjelesno"
i isto je tako tacno da mi se moze desiti da bih se uzbudio kad bih vidio neku nepoznatu djevojku golu.
ali, zasto je tebi to kontradikcija!?

prvo je moja ZELJA.
a drugo je STA SE MOZE DESITI.

i ako kazemo da mi se moze desiti da se uzbudim strastveno, znaci li to da djevojke nemogu dozivjeti "potpuno, dushom, a ne samo strastveno i tjelesno"?
zasto mislis da se moze dozivjeti samo ILI duhovno ILI strastveno?
zar nikad nepomislis da moze i jedno i drugo?
kakvu si ti kontradikciju vidjela?
ja nevidim nikakavu

Citiraj:
Zasto bi to bilo onda prodavanje tebi?

zasto?
pa evo ti ovaj nas primjer, kad sam ti predlozio da se zajedno kupamo goli. nisi mogla prihvatiti.spomenula si da imas momka itd, itd,...
JA tebe nicim nisam zasluzio!
nista nisam ucnio da bih uzivao u tvojoj intimi.
pa vidis valjda sad i sama, da je tvoja intima, dio tebe i da je nemozes dijeliti sa svakim.kao sto je nezelis djeliti samnom, koji za sebe kazem da postujem zensko tijelo, i da sam vjernik,tako ga netrebas djeliti ni sa nekim potpunim strancem na nekoj plazi, koji samo cuti i gleda te.
Citiraj:
Ako ti nista ne osjecah za nju..kako bi onda ona tebe too zadovoljavala ????

zadovoljavala?
jesam li ja spomenuo tu rijec?
ja sam rekao UZBUDJIVANJE, a to je potpuno drugacije od ZADOVOLJAVANJE. ti ocito mislis da je muskarcu seksualno uzbudjenje istovremeno i zadovoljenje.
uzbudjenje je poticaj a zadovoljenje se postize drugim putem.
ja ponavljam...
zasto bih se ja UZBUDJIVAO ako mi se nenudi ZADOVOLJENJE?

zao mi je ali ja nisam takav muskarac koji osjeca ZADOVOLJENJE pukim posmatranjem golog zenskog tijela.
ja osjecam UZBUDJENJE, a ako to uzbudjenje nevodi do mog zadovoljenja, onda sam protiv njega.
Citiraj:
kontradiktoran si...

gde je tu kontradikcija!?
stvarno se nerazumijemo.
DA svidja mi se zensko tijelo
i DA obucite se jer nezelim uzbudjenje od vas koji mene nezelite.
Citiraj:

sta to?
zar stvarno mislis da bih te pipnuo da se skines predamnom?
imam dovoljnu kontrolu nad sobom i ako bih se i uzbudio nebih te pipnuo jer znam da to nezelim.
cak i da ti zelis da te dodirnem, nebih to ucinio, ne zato sto si zruzna, vec zato sto te POSTUJEM I VOLIM!
zar da iskoristim tvoje djevojastvo samo iz svojih strasti?
zar da uzivam u tebi, a da nisam u stanju voljeti te cijeli svoj zivot?
pogresila si ako si mislila da sma muskarac koji leti za svakom sisom koju ugleda.
opet ti ponavljam...
o meni misli samo ono sto sam napisao ja o sebi.
razlikujem se od vecine drugih ljudi i toga sam svjestan, zato ces me tesko moci razumjeti i ubuduce.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 10:17 
Majstor
Majstor

Bebish je napisao:
Boze Rio,

Pa ti zaista nekada ne kontas. :cry: Pokusavamo ti obajsniti da se mi ne skidamo zbog drugih vec zbog sebe, jer je osjecaj fenomenalan kada plivas go/la u vodi ne zbog izlezavanja da bi pokazali svoje tijelo drugima.

ocito da se nerazumijemo.
i zao mi je zbog toga...
tema je nudizam!
a nudizam nije kad se skines go u kadu, sam u kupatilu, ili udjes u neko jezero ili more, sam, nocu, kad te niko nevidi.
nudizam je kad svoje tijelo pokazuje javno!
i ja sam protiv toga! protiv sam toga da se javno pokazuju nasa tijela.

a to sto kazes..."mi se neskidamo zbog drugih vec zbog sebe", je plitko razmisljanje.
evo, ako bi se gipsy "skidala zbog sebe", zasto onda to nezeli uciniti kad sam ja kraj nje?
pa zato sto ZNA da se time skida i meni, ne samo sebi.

to vi svi znate, samo nezelite priznati. nepostoji nudisticka plaza na kojoj je covjek sam go!

ja nemam nista protiv da se neko skida go i pliva u moru i uziva u suncu.
ali imam protiv da to radi na moje oci!
nezelim to.

Citiraj:
Pokusaj da sagledas i dguru stranu i nije bas lijepo tako provokativno dobacivati - da li bi se skinula za mene? - Niko to ne radi zbog tebe ili nekog desetog , vec zbog sebe sto se osjeca dobro. :wink:

evo i tebi poziv...
dodji i skini se "za sebe", predamnom. ako mislis da se skidas zbog sebe a ne zbog mene onda ces to uraditi, ali i ti kao i gipsy znas da i ja gledam.

stvarno ste djetinjasti.
htjeli bi goletati javno u nekom rajskom vrtu a nznate da nezivimo u raju :o

zar je tako tesko shvatiti da niste samo na ovom svijetu i da to sto mislite da radite za sebe radite i za druge.
nudisticka plaza je samo izgovor, da se razgoletite. nije vama stalo do toga da osuncate jedan kvadratni centimetar svoj zadnjice koji ostaje neosuncan ispod bikinija, vec da se oslobodite odjece a time nerazmisljate o drugima....e to je sebicnost!

a mene zovete sebicnim :o

nemojte se ljutiti na mene sto sam ovako ostar u pisanju.
zelja mi je da vam ukazem da pogresno razmisljate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 13:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nemam pretjerano mnogo vremena da sve citiram ovde....

nisi ti shvatio sta sam ja pisala.....

ja se ne stidim niti tebe, niti bilo kog desetog...., jer da se stidim ne bih se dosada nigdje skinula....
ja sam probala , a ti ocigledno nisi.

Tvoj poziv je apsurdan..zelish da iskushas sebe , a sto bi ja tebi sluzila kao test?? Jer ti zelish nudizam u dvoje??? hm :o
bash ti cudan neki fazon.....a osim toga na bazen u seheru ne bi moogao da udjes bez kupaceg.... alli nebitno.... da je u pitanju nudisticka plaza....no problemo !!!

ja sam se skidala u toples gdje je bilo 50 ljudi na plazi....kupala se naga i po danju i po noci....i znam taj filing.... :P

no nije vishe ni bitno....ocigledno je da samo na razlicitim kolosjecima...i necu se vishe truditi da ti pojasnim, jer ti nikad neces shvatiti i spustiti se na zemlju kao normalno ljudsko bice.....
hodash po oblacima....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 57 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]