gipsy_girl je napisao:
Ti sam istichesh ljepotu duha, da je to jedino i pravo a sada se povlacish na pitanja estetike i spoljasnjeg izgleda hm ...
ko se povlaci?
pa ako ja mogu napisati, da je zensko tijelo ljepse od planinskog cvijeta ili grumena zlata, ili bisera u skoljki, zar to nije velicanje ljepote zenskog tijela?
veoma volim zene i sve sto je zenstveno, pa tako i zensko tijelo. no moja ljubav prema zeni ima vecu dimenziju od strasne.
zene vise cijenim nego sto su mnoge od njih u stanju cijeniti sebe.
cak se nezelim upustiti u nikakav tjelesni odnos sa zenom, ako nisam spreman biti svim svojim bicem uz nju, iz postenja i ljubavi. stajati na njenoj strani i biti joj na korist.
drugim rijecima...
to znaci, da necu poletiti na svaku koja mahne sisama ispred mojih ociju, vec cu svoju ljubav iskazati samo djevojci uz koju sam svim svojim srcem.
Citiraj:
pa ako se suncam i kupam bez gacica zar to znacim da se nekom poklanjam...???
da, meni!
meni se poklanjas ako ja posmatram tvoje tijelo.
nemoj mi se poklanjati, molim te, jer te nisam zasluzio!
samo sebe ponizavas i ruzis pred mojim ocima.
onog trena, kad osjetis da sam te ja zasluzio svojom neizmjernom ljubavi koju gajim u srcu prema tebi, tad mi se pokloni...za sva vremena!
tuzno je kad muskarac od 30 godina, mora djevojke poucavati djevicanstvu
kako da vas zovem djevojkama a sebe muskarcem, kad sam ja veca djevojka od vas a vi gori muskarci od mene!?
rusite tlo i meni i sebi pod nogama.
Citiraj:
da li to znaci da svako onaj ko otkrije intimni dio tijela ljekaru, frizeru,kozmeticaru se prodaje?????
ako si bolesna i otkrijes se zbog bolesti, nekom ko te negleda pozudno, uredu!
no, ti si zensko i vrlo dobro znas kad te muskarac gleda sa zeljom a kad ne. samo slijedi svoj instinkt i neces pogrijesiti.
Citiraj:
Mislim, necu hodati gola po kuci, po ulici, po fakultetu...ali ako zelim da se kupam naga , da osuncam pojedine regione tijela, to nije sramota niti prodaja, to je samopouzdanje i samosvjesnost, pristup bez kompleksa.
osuncaj! nemam nista protiv, ali neka to bude u tvojoj privatnosti a ne javno!
zar je samosvjesnost i samopouzdanje, kad izadjes gola pred 1000 muskaraca?
zar je kompleks kad se zastidis pred pogledom jednog muskarca?
jel ti ono studiras medicinu?
Citiraj:
Leonardo da Vinci kao nenadamshan umjetnik i zacetnik anatomije je na savrshen nacin opisao ljudsko tijelo i spolja, a iznutra je tek fantasticno opisana anatomija. A za sve to je bilo potrebno mnogo posmatranja i proucavanja....
nemam nista protiv naucnog istrazivanja vec protiv pozudnog pogleda.
jesi li sigurna da ti trebaju pozudni pogledi gomile?
Citiraj:
Kome se ne svidja..kao riu recimo..ne mora uospte da se skida cak ni u bikini, moze onaj triko da nosi

ko zharli chaplin

, da ne bi slucajno ljepota njegove djevojke izlapila i omamljivala tamo nekog drugog....zamisli .....
pa evo, i tebi mogu ponuditi...
ako ti mislis da je uredu da goletam ja pred tobom ili ti predamnom, eto, mozemo otici u banju u seheru i provesti sat vremena...goli.
ti na sve to mozes gledati bestrasno i nece biti nikakvih problema.
ja sam covjek koji je samouvjeren i siguran u ono sto pise.
ti ces se zacrveniti predamnom i bice ti neprijatno.
jer pises jedno, sto nije iz tebe, vec samo iz dijela tebe.
iz dijela koji se zove...recimo, masta.
Citiraj:
p.s. opet ja osula po Riu ..oprosti mi "boze"

rio ti oprasta!
jer rio zna da ti neznas sta govoris.
pa ce rio da zamoli svog sefa, da ti opsrosti.