budjav_lebac je napisao:
cicak, malo sam pod utiskom dostojevskog

- sala naravno...
blackrose, procitaj prve tri recenice i vidjeces koliko kontradiktornosti u njima ima... polazim od sebe kada sam zaljubljen, da je i najveca prostituka, ona je izabranica mog srca i ona je moja, ne dam je!!! nema to nikakve veze sa nevinoscu, napisala je da sami su poceli vezu tako sto su krisom sastajali da bi se tucali, dakle jako dobro su znali ko su i jedno i drugo, a sada bi najednom on bi da je ona nevina (pade mi mala ideja ima u cg ono zasivanje - povracaj nevinosti

), nema to nikakve veze sa stvarnoscu...rekoh da mi nije cilj da uvrijedim nikog, a niti da sazaljevam, svakom se desi da pogrijesi, ono na sta sam ogorcen jeste ta konstantna mazohisticko-sadisticka crta u nama samima, koliko je nas, zapravo spremno reci, da glup-a sam, napravio sam glupost?! a ne, jako malo nas je spremno pogledati sebi u oci, lakse je uvijek projektovati probleme na druge osobe, i drugim postavljati "dijagnoze"...
u svemu što si rekao ima istine,i sve to i ja mislim ali si bio malo pregrub, kao što čičak reče.. s tim da mislim da je, ipak, drugačiji utisak kad čitaš napisanu riječ jer ne vidiš čovjeka... ali sa dosta stvari se slažem, prosto, ne možeš živjeti život ako se samopovrjeđuješ.
Ali, pazi ja ne ulazim preduboko u probleme i odnose njih dvoje, izvukla sam suštinu radi opšte analize, jer sam (kao što rekoh) čula za slične priče nakon ove.Ali moram da ti kažem da je taj odnos s početka "šema" a ne prava veza, bio zbog porodičnih razmirica (koje ne mogu navesti, jer nije moja životna priča - ali su razlozi zaista veliki).
Dakle, odnos s početka nije ni mirisao na sexualni, nisu spavali prvih nekoliko mjeseci - to znam sigurno! I onda su se zaljubili, tad je negdje ona skotnala kako to funkcioniše u njegovoj glavi, pokušavala da ode, uspejvala, vraćala se i na kraju uspjela....i naraaaaaaaavno da je i ovo bio samo još jedan od razloga da ode od njega!
Možda sam ja pogriješila sa terminom "šema",ali sam ga i stavila pod navodnike... ne znam kako da nazovem odnos dvoje ljudi koji nisu u vezi, od kojih jedno konstatno bježi dok ga ovo drugo progoni, i td i td???
Dakle, suština je u "PROBLEMU" kao što blackrose reče, to što ona nije bila nevina!