blue je napisao:
Citiraj:
ma ti napucani narcisi su bas bljak,
Ne znam, pitanje pretpostavlja da žene uopšte nerviraju ti 'utegnuti'. Meni se čini da su metroseksualci (napucani narcisi) sada nešto popularni. Možda su uvijek bili, samo nije bilo tako neke poznate etikete da im se prilijepi.
Koliko sam primijetio, čim neko nastupi 'svjetski'* odmah privuče pažnju. Možda je problem u narcisoidnosti koja zahtjeva svačiju pažnju uvijek i svuda pa otuda ovakvo pitanje.
*svjetski, pridjev, površna vizuelna imitacija viđenog na televiziji. (prema lokalnim shvatanjima)
sad sta ti to "svjetski" znaci ,jel' to ono sto svi "kopiraju" bekama&company ili sta?
e sreco proputovala sam pola svijeta,od najvecih sela do najvecih metropola a kao sto vidis,zivim u new yorku,ljudi su daleko opusteniji,mozes sresti ljude u pidzami na ulici ili marketu,a ne pokretne izloge,toliko malogradjanstine nigdje nisam vidjela kao na prostorima ex-yu...nije ni cudo sto pitaju jel' nam prostitucija legalizovana kad polugole maloljetnice u podne setaju gradom,a kakve su nocu to ne bih ni da komenatrisem,a isto tako i taj pokusaj metroseksualaca,meni licno ne smeta ako neko depilira ledja ili grudi,cak sta vise to mi je higijenski ili vodi racuna o sebi,ali nakvarcani frajeri,u kako neko rece plastelin majicama ,providnim hlacama,pocupanim obrvama koji se "parkiraju" na izlog -kafane.... ma daj sta je tu privlacno