spavac je napisao:
muka mi dodje od psihologa koji samo propisu tablete prethodno testirane na pacovske mozgove..rukaj svaki dan tablete I eto upalit ce se stabilizator raspolozenja..tretmani sa antidepresivnim lijekovima - pa gospodine posto rivotril,klonezapam slabo djeluje na vase receptore I neurotransmitere uzmite malo druge hemikalije za srecu, prozac,zoloft,praxil..
Ha? Psiholozi ne propisuju lijekove. Dr Balaban je psihijatar, a s obzirom na strahove i sumnjičavost koju je dečko gore opisao vjerovatnoća da će dobiti nešto protiv anksioznosti je velika. Ali, u ovom slučaju je to manje važno, on može da ih odbije ili uzme, a ne pije ili da uradi bilo šta što za sebe procijeni kao adekvatno. Poenta je bila da će mu psihijatar kao dio terapije propisati psihologa (gdje se radi psihotest i priča i traži rješenje za problem).
Mrzi me da ulazim u priču oko neetičnosti farmaceutske industrije i medicine kao produžene ruke. Žao mi je ako si prošao kroz tako neku priču.
@LonlyG, piši nam šta si odlučio i kako napreduješ.
p.s ja mijenjam porodične ljekare, ginekologe i ostale po trenutnim potrebama i pristupu, tako da ne treba da očekuješ da će prva osoba na koju naiđeš biti sve ono što tebi treba u datom trenutku, ali se ne daj obeshrabriti i poslije par pokušaja ćeš naći ono što ti treba. Srećno još jednom.