Кефало
Има тачног у том да ми контролишемо а животиње не нагон.
Али и посматрајмо како то чине животиње, врло се разликују. Има их на женку десет мужјака, а вуци нпр. читав живот исти пар – колико знам.
Вадер
Тачно.-контрола у мислима – контрола? – не трпња – не Рат!
Citiraj:
muškarci mnogo više pale na ono što vizuelno doživljavaju dok se žene više pale na emocije.
– интересантно
Еј Ђипси И ти пијеш а?
Вадер Citiraj:
već će ta kontrola sama izvirati iz njega jer će vidjeti da je to normalno i prirodno stanje a da ni neće primjetiti da se kontroliše i da ulaže ikakav napor u to. I opet će se osjećati potpuno slobodnim.
Recimo imaš ljude koji se moraju kontrolisati da se ne okreću za oskudno odjevenim djevojkama a imaš ljudi kojima je neobraćanje pažnje na te stvari sasvim normalno i to rade bez po muke, bez da sebe muče nekom kontrolom. To sad već zavisi od ličnog duhovnog nivoa.
Вадер ја мислим да ђавли увијек нападају и то се осјети на кожи и души, не вјерујем да не примјетим сугестију Сотоне ма који духовни ниво да имам, можда могу говорити о различитом погледу озбиљности на то, кад ми ђаво то убацује.- а ја контролом одбацујем. Мислим да ма који духовни ниво има човјек он осјети негативан притисак и предлог Сотоне, само значи од човјекове озбиљности и чврсточе зависи и читаво здање људске тврђаве – а не спаси ли Бог човјека – ко ће? Који сем Исуса не подлеже?
Људи су духовно различити – већ са мање образованим теже је споразумјети се.
Бебиш Па зашто ти коментари и може ли се без њих – типа ''види га'' – зашто видјети га?-а ђаво вуче, јел? – тешко се одупрети.
Citiraj:
Da se covjek ne kontrolise i ne suzbija svoje porive svaki dan bismo imali na hiljade silovanja u BL ili bilo gdje drugdje
ВЈЕРУЈ МИ БЕБИШ УПРАВО ИМАМО ХИЉАДУ СИЛОВАЊА НА УЛИЦИ ДНЕВНО И ДЕСЕТИНЕ, ЈЕР МИСАО ЈЕСТ РАВНА ДЈЕЛУ, - ВИДИШ – ПОМИСЛИШ – ГОТОВО (НЕ МОРА УОПШТЕ ФИЗИЧКИ) – ПА КО ЗНА ЗНА – А АЛЛАХ НАЈБОЉЕ ЗНА!
Вадер
Ти и Бебиш сте одлични у пребиркама (gle erotski naboj na forumu), и ја сам пре пребирао са Бебиш, она далеко? – ето је у Бања Луци – успаванка љепотна, не љути се. Послушај Бебиш пјесму на вебу мом и све ће ти бити јасно. Једно је хармоника која урличе лудачки весело, али ова пара тихо, и овдје сам заволио хармонику.
Утопијо,
Контралабилни филозофира неразумљиво.
Бебиш Љепотна
Па ко каже да је Дарвин у праву? Ја нисам од мајмуна, то и по овој теми се види.
Ама људи различити смо и различито видимо. Бебиш ти не знаш, мање знаш, Вадер више зна. И ђаба ти, А Аллах најбоље зна.
БОЖЕ ПА КАКО ЈЕ У ПАРКИЋУ И ТА ДОБАЦИВАЊА? ХА ХА ХА? МОГУ МИСЛИТИ, МАХНЕ ГУЈИЦОМ ЦИМ ЗВИМ СТУЦ? ХЕЈ МАЛА ИМАШ ДОБАР ГУЗ! А ТЕК ОВЕ ЛАЧЕ НАПРЕД ИЗЛИЗАНИХ НОГАРА – КО ДА СТИМУЛИШЕ НА КЛИЗАЊЕ И ТРЉАЊЕ, ФУЈ!
Мишко
Ма врага Мишко опалио би он њу, а већ и је ју опалио, - у мислима, -у праву си да си диже его лудалаштва, као популаран је, ха хе хи хо хухуху – сова,
Кад мјењаш мото?-никад?-то је најбоље.
Утопљениче
Људи су рођени као животиње, а да ли ће постати људи и господари то овиси о њиховом зрењу, тако да јесмо животиње.
БY3
Slažem se s tobom
овакве теме сречом и добро је да нису у подфоруму секс како би лакше приступали озбиљној проблематици