прво ћу да се извинем чика Бори на тешким ријечима, као што gator рече...знам да некад нагло реагујем и схватам да сам претјерала, сљедећи пут приватне ствари остају у кругу најближих...ово ће да ми буде лекција, имам мало гадну нарав, шта ћу

, крива је мајка природа хихи, мало ме изнервирало то што прошле године нисмо били на вашем посједу, а људи су хтјели да нам то наплате, мислим да то није било ок, јер нам је неки деда, чија је ливада, допустио да ту будемо, само под условом да покупимо смеће, што смо и урадили,
"Vlasnici privatnih parcela na Zelenkovcu se takodje moraju pridr`avati projekta na svojim parcelama I svi su upoznati sa tim."
нису сви упознати с тим....на тој ливади су услови за камповање били никакви, ваљда би онда требало бар она трава да се покоси,
Mala koja je organizovala provaljivanje kroz {umu, propagira ne{ti {to nije ni nalik na anarhiju. To najvi{e li~I na `ivotinjski nagon, kao kad krave provale ogradu, upadnu u `ito ili u ba{tu sa cvije}em, na`deru se I onda se poseru po `itu I cvije}u.
нисам ја организовала проваљивање кроз шуму, нит сам ушла кроз шуму, ок то за краву схватам, увриједила сам и ја Вас ..платили смо мјесто за шатор, на концерте нисмо ишли, смеће смо уредно покупили...због чега морам да платим карту за концерт ако нећу ићи на концерт? зар није могло то некако да се ријеши овако је доста људи, који су имали намјеру да остану 2 или 3 дана, морали на улазу да плате за сва 4 дана....
ја се још једном извињавам,

, Зеленковац је прелијепо мјесто, неке ствари ми се не свиђају, надам се да ће то да се поправи једног лијепог дана..надам се...
поздрав