Smiješ ostati do 3 mjeseca s cro pasošem.
To ti nije jeftina karta, ja sam platila 20€ povratnu s taksama (nisam nosila prtljag već samo ručni). To je jeftina karta

Ryan air je ubjedljivo najjeftiniji, samo trebaš stalno kontrolisati, možda i snize tu cijenu za par dana. Meni je bila special offer, pa nisam platila ni takse, samo 5€ i 5€ check in, ako se dobro sjećam...
Tu karticu za muzeje možeš kupiti u muzeju svaremene (mi smo tamo kupili) i košta mislim 22€ i imaš spisak svih stvari u koje možeš da uđeš besplatno. I što je najbolje ne moraš da čekaš red, ako to imaš, fino odeš odmah do kase (čak i ako je kilometarski red) i kažeš da to imaš i odmah ti naprave kartu jer ti ne moraju naplaćivat. Zbog toga je najbolja ta kartica

Keša smiješ ponijeti koliko hoćeš. Bankomati su im malo glupi, meni nije htjelo na nekim isplatit pare, pa je to baš bilo gusto

S AT karticom ćeš imati dosta popusta, mi smo s talijanskom imali na sve, čak i na akvarijum...
Što se tiče vremena - nama je padala kiša 5 dana od 7, znači pukli smo. Taman kad smo imali let tad je bilo sunce zasijalo! Inače kažu da je najveća vrućina. Mi smo bili u oktobru.
Ja sam baš dosta obišla s obzirom da smo bili samo 7-8 dana... Hrana im ubija, ima par restorana što nam je jedan Španac preporučio, ostala mi je vizitka od jednog.. A ima jedan još bolji tačno iza pijace, ako hoćeš objasniću ti gdje se nalazi... Inače ta je pijaca jeftina a super stvari ima... Povrće voće prejeftino, školjke, losos itd. sve po par eura, puno jeftinije nego It...