banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:50 Danas je 15 Jun 2026, 14:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: RaFT NA Tari
PostPoslato: 09 Avg 2005, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Bice organizovano neko takmicenje na Tari u raftingu 3 i 4 septembra , kotizacija za cijeli tim 30 eurica , hrana , pice i kamp obezbijedio organizator ,tim 6+1 ,.

Ideli ko od vas , da se vidimo tamo .MANGIA IMALI TE TAMO ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 18:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
daj malo detalja vise il' gdje naci..............???

da se prikljucimo.........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Mi smo dobili poziv sluzbeni od nekog kluba koji se zove SOKO , naravno prihvatili smo poziv.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

daj mi neke detalje i pojedinosti zbavi o tom sokolu da ih zovnem da i nas zovu :lol: ...ne stvarno...ako imas neke podatke prebaci...

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja sam bio na tari 2000 godine i mogu vam reci da bi sada prije prihvatio taj rafting nego havaje. samo jeba je samnom sto nisam nigdje angazovan koa rafter zbog nekih mojih bezveznih obaveza koje nikako da organizujem (svaki put ja pusim) a i zdravlje mi je sjebano totale pa ne znam gdje gonim mada bi radije isao tamo nego ljeba jeo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 23:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma i ja vec nekol'ka godina prizeljkujem al' nikako se organizovati........
volio bih je uzjahati....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

N e znam bas prodobnije detalje ali javicu vam cim saznam , samo me je kolega pitao jel ides ,i objasnio gdje .
Mozeteli mi malo opisati raft na Tari , kakva je rijeka ,u odnosu na vrbas tezina , slapovi, brzaci itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2005, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

N e znam bas prodobnije detalje ali javicu vam cim saznam , samo me je kolega pitao jel ides ,i objasnio gdje .
Mozeteli mi malo opisati raft na Tari , kakva je rijeka ,u odnosu na vrbas tezina , slapovi, brzaci itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma ni ja nisam bio ...al' mislim da nije neka divljakusa..plica i nema nekih velikih bukova..lupam al' mislim da nema......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 01:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ja sam bila prosle godine i FENOMENALNO je,nema ekstremnih brzaka a preporucujem ako vec idete da idete barem na 3dana-1dan rafting je samo najinteresantniji dio 18 km,a vrijedi i voznje milion sati iz BL,nemam rijeci da opisem,vodu mozete piti koliko je cista i hladna(ja sam naravno prva skocila s camca)a tek jagnjetina ispod saca negdje poslije granice u nekom restoranu... :lol: :lol: :lol: mislim da vecina tursistickih agencija iz bl ima aranzmane,ja sam isla preko nekog lika iz foce ,tako da se mozete spakovati u auto i pravac foca,gore se gotovo svi ljudi bave raftingom,prevozom do bungalova...ali zaista fenomenalan osjecaj,mi smo dosli uvece,isli pjeske kroz neku sumu,pa camcem na drugu obalu do bungalova,struje naravno nema,rostilj,lampe,hladno pivo... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 09:37 
Stara kuka
Stara kuka

ja kad sam isao voda je bila dosta malena pa nije bilo atrakcije kao kada je malo veca ali opet kazem fenomenalno. poenta je da budes na mjestima gdje jedva da je krocila ljudska noga. ono sto jemene izbilo je sto nismo svi dobili neoprenske carape pa su nam nogice ozeble jer je jako ledena voda. vodje puta su bili neki ronioci iz Foce/Srbinja koji su nas "ohrabrivali" pricama kako spasavaju utopljnenike iz vjestackih jezera na Drini i kako za 20 godina jos nikoga zivog nije izvadio. takodje pricao mi je kako kad rade na satnicu i kad nadju les za nekih 50-ak minuta ostanu pod vodom jos 20 minuta da zagaze u drugi sat :)

sad malo vedije teme. odsjeo sam u motelu Brioni u Foci/Srbinju i motel je ok. samo mi je smetalo sto u njemu rade iskljucivo zatvorenici jer je on u sastavu lokalnog zatvora koji je posliej zenice jedan od najgorih po krivicnim djelima. malo mi je smetalo sto je krevet bio kratak za moju visinu no da ne zakeram fino je na kraju ispalo. sam motel je na jednoj adi koju pravi Djetinja pa sam vece proveo gledajuci kako pastrmke love muhe. sutradan sjedamo u minibus i picimo na taru. prelazak granice i truckanje jos nekih 20Km. ne sjecam se tacno mjesta odakle smo krenuli an splavarenje ali znam da smo 400m kroz sumu vukli one gumenjake i da mi je desno rame i sada nize od lijevoga :) doel smo nasli par kampera, slikali se na pravom drvenom splavu koji je eto iz turistickih razloga :) malo se slikali, ubacili pice u camac i otisli niz brdo. par puta smo se zaustavili u sred brzaka pa smo morali rucno gurati camac jer je voda bila neobicno plitka. valjda je susa navalila...

da zaboravih reci da je cijela tura za 8 ljudi sa tim nocenjem i vecerom + dorucak kostala nekih 1000KM mozda malo vise nisam siguran. tu je bilo ukljuceno i neograniceno pice tokom raftinga jer je u svakom camcu bilo po 2 kartona kojekakvih sokova.

i da zajeb'o samse to je bilo 99 a ne 2000 godine.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 17:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa zato ides malo ranije(maj,juni )ili kraj avgusta ili septembar jer je voda dublja i brza,ja sam spavala u bungalovima u nekom kampu i tamo su nas cekali i camci i oprema,jedino sto ja nisam znala da cemo morati pjeske kroz sumu do kampa pa sam sredila markiran kofer pa su me prozivali cijeli rafting kako je seljanka posla s koferom na kampovanje :lol: a ne sjecam se cifre,bila je velika grupa 2 camca pa nije bilo nesto ekstremno,a pica i hrane je bilo bruka,joj ja stalno spominjem onu jagnjetinu ispod saca 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 00:15 
Stara kuka
Stara kuka

da samo steta sto ja ne jedem jagnjetinu .... smrdi mi brate

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa dobro ne jede se samo jagnjetina na Tari,a ja volim ,narocito nakon cijelog dana na vodi,poslije x flasa piva... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 21:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Upravo tako piva najbolje ide u raftu , inace nisam ljubitelj piva ali u camcu ide ko luda .
A bogami janjetina hhmmmmmmmmmmmmmmmmm....nebi bilo lose , ali javim vam ako bog da kad se vratim .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 22:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Mangia: ako ste isli sa onog prosirenja gdje ima i veliki rostilj (kao kamin), to je Brstanovica.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Avg 2005, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vidim biscanin pun si informacija k'o govno vitamona.....hvala na iscrpnim info.......za taj raft....... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Avg 2005, 22:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

N a žalost nemam sta da dodam , doblil smo poziv od rafting kluba SOKO putem e -mail , hrana i smjestaj ukljuceni , svaka ekipa 30 eura kotizacije , bice klubovi iz ceske slovacke slovenije i bih , prvi dan je trening drugi dan je takmicarski .
6+1 je tim i vjerovatno ce se piciti spust ,barem ja tako mislim .
To je sve sto znam a nebi bilo lose da provjerite SOKO njihov site .
Niko od nas nije bio tamo ,zato sam i pitao vas da znam koju info iz prve ruke , da i takmicenje je 3i 4 septembra .
Ako ikako mogu pomoći samo reci ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Sep 2005, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

i jesi stigao ?
kako bi ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Sep 2005, 07:19 
azdajica-ny je napisao:
pa dobro ne jede se samo jagnjetina na Tari,a ja volim ,narocito nakon cijelog dana na vodi,poslije x flasa piva... :lol:

Usta ti se pozlatila :D

Vrh

[ 33 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]