representative je napisao:
Za kelly , sto se tice shops i ostalog, to mozes pronaci u svakom gradicu u UK, naravno i u vecim Glasgow, Edinburgh u Scotland . u GB Liverpool, Mancester, Blal bla Bristol( gdje ja zivim) da ne nabrajam // provod hrana, itd, me ne zanima, jer sam svakodnevno pod stresom toga, znam da tebi zvuci interesanto posjetiti ovakvu vrstiu zivotnog stila, a ja mislim da je jednostavno supalj....vjerovatno zasto sto poznajem the point of it. A vjerovatno je i interesantno posjetiti ovakav nacin zivljenja i to strogo na 2-3 dana ne vise!!
Izvini representative, ali i ja zivim na zapadu, u zemlji u kojoj na svakom cosku mozes naci shoppinge itd.. To nema veze sa necijim neznanjem ili znanjem, sta je "point of it", to je stvar ukusa ili misljenja.. Ni ja se ne palim na pubs ili na pivu i tome slicnom..
Sto se shoppinga tice, ne vjerujem da se stobom mogu tako lako razumijeti iz prostog razloga jer si musko.. Imas muske hormone, ne razumijes ti to

(sala

)
Mozda si me pogresno razumio ili sam se ja pogresno izrazila, htjela sam samo saznati o necemu interesantnom ili vrijednom za vidjeti.. Shoppove nije ni problem naci
To sto si ti dosad opisao, imala sam osjecaj kao da opisujes par zemalja sa zapada.. Tudje ne moze nikad biti kao tvoje

bez obzira koliko si tu