banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 10:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2004, 22:40 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Mar 2004, 13:15
Trebam li reci vise, jos uz zvuk Enigme stajati na vrhu brda sa predivnim pogledima i zvukovima mora,,, ne ovo nije mjesto za umiranje, mozda umres u dusi,,,ali zasigurno malo bolje razmislis o zivotu i mjestu u kom zivis od kog si pobjegao , upitas se ha da li je ovo mjesto gdje ja pripadam???

da li znate vise o ovoj drzavi da li bi posjetili ovo mjesto i djevojke( upoznale nekog skota sa suknjicom,bez donjeg vesa naravno?) sala!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2004, 06:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Nisam nikad bio ali ako bog da u skorije vrijeme imam prijatelja u EDINBURGU .A ja bi volio upoznat kakvu škotkinju u tradicionalnoj suknji bez donjeg veša naravno .

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2004, 07:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Mar 2004, 12:43
representative je napisao:
da li znate vise o ovoj drzavi da li bi posjetili ovo mjesto i djevojke( upoznale nekog skota sa suknjicom,bez donjeg vesa naravno?) sala!

Ako znas bolje o Skotskoj, voljela bih cuti, sigurno nisam sama.
Bila sam u Glasgow-u i Edinburgh-u.. Glasgow mi se vise svidio, cula sam da je drugi shoping centar u Velikoj Britaniji, da iako nije glavni grad, ima najveci broj stanovnika. Bila sam u oba grada poslovno Glasgow predstavlja savremenu stranu Skotske, za razliku od Edimburgh-a koji predstavlja tradicionalnu Skotsku.

Bila sam vise puta gore, ali uvijek po 2-3 dana. Pricaj kakvi su ljudi, hrana, provod? Sta je pametno otici vidjeti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Apr 2004, 10:01 
Pripravnik
Pripravnik

Scotland, to je drzava za one koji ne vole ljude koji su drugaciji nego normalni i savkodnevni dosadni ljudi. Zivot od kojeg ja bjezim je zivot svakodnevnog covjeka, socijalizovanje, izlazenje napolje, raditi full time job,i nadati se weekendu kao suncu. Zatim idemo dalje, postici karijeru koja ce impresionirati drugoga i imati kucu i flash auto koji ce ti predpostavljeno da donese srecu i da te ucini uspjesnim. Uspjeh po meni je nesto sasvim drugo, ni u blizini ovo pomenuto, malo ljudi na svjetu pronadje poentu u zivotu i nekaje se minutu zivljenja. Zato sto ljudi su glupi i predvidljivi,zive po pravila ,osoba je pametna, ne i ljudi! Scotland je drzava u kojoj ja vidim sebe za nekoliko godina, North of Scotland postoje nekoliko sela u kojima se nemoze imati dovoljeno rjeci za opisanje. To je drzava u koju kad si najvise depresivan , depresija izgleda da ne postoji i umjesto da povjerujes da sve oko tebe je stvarno, ti vjerujes da je ovo tvoja slika iz dubine tvoje maste. Ja necu sad opisivati dio po dio jer je nemoguce da se stavi u rijeci ono sto se vidi.

Za kelly , sto se tice shops i ostalog, to mozes pronaci u svakom gradicu u UK, naravno i u vecim Glasgow, Edinburgh u Scotland . u GB Liverpool, Mancester, Blal bla Bristol( gdje ja zivim) da ne nabrajam // provod hrana, itd, me ne zanima, jer sam svakodnevno pod stresom toga, znam da tebi zvuci interesanto posjetiti ovakvu vrstiu zivotnog stila, a ja mislim da je jednostavno supalj....vjerovatno zasto sto poznajem the point of it. A vjerovatno je i interesantno posjetiti ovakav nacin zivljenja i to strogo na 2-3 dana ne vise!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Apr 2004, 21:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
hehehe.. ja nisam bio u scotland, al' sam bio u kapitolu njihovih tlacitelja: London. :drinking: bile neke ekskurzije, al kad se cijena iste preracuna u pivo i nije nam se vise islo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2004, 13:06 
Voajer
Voajer

representative je napisao:
Za kelly , sto se tice shops i ostalog, to mozes pronaci u svakom gradicu u UK, naravno i u vecim Glasgow, Edinburgh u Scotland . u GB Liverpool, Mancester, Blal bla Bristol( gdje ja zivim) da ne nabrajam // provod hrana, itd, me ne zanima, jer sam svakodnevno pod stresom toga, znam da tebi zvuci interesanto posjetiti ovakvu vrstiu zivotnog stila, a ja mislim da je jednostavno supalj....vjerovatno zasto sto poznajem the point of it. A vjerovatno je i interesantno posjetiti ovakav nacin zivljenja i to strogo na 2-3 dana ne vise!!

Izvini representative, ali i ja zivim na zapadu, u zemlji u kojoj na svakom cosku mozes naci shoppinge itd.. To nema veze sa necijim neznanjem ili znanjem, sta je "point of it", to je stvar ukusa ili misljenja.. Ni ja se ne palim na pubs ili na pivu i tome slicnom..
Sto se shoppinga tice, ne vjerujem da se stobom mogu tako lako razumijeti iz prostog razloga jer si musko.. Imas muske hormone, ne razumijes ti to :lol: :lol: :lol: (sala :P )

Mozda si me pogresno razumio ili sam se ja pogresno izrazila, htjela sam samo saznati o necemu interesantnom ili vrijednom za vidjeti.. Shoppove nije ni problem naci :wink:

To sto si ti dosad opisao, imala sam osjecaj kao da opisujes par zemalja sa zapada.. Tudje ne moze nikad biti kao tvoje :wink: bez obzira koliko si tu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2004, 22:47 
Pripravnik
Pripravnik

Muske hormone,,, thanks kelly,,, ne ja sam femail, i naravno do -redovno shop,,,shop until drop. Ali previse je previse, you know.
Kad sam rekla point of it mislila sam da ubrzo postane dosadno, to je moja poenta.. anyways sorry if you felt offended by my post.
Kakogod dodji u bolji dio Scotland, osim glamura, postoje bolje i glamurnije stvari , kao prirodna ljepota,, you know what i mean.

ps. mozda se razlikujemo u ovom, ja ovaj nacin zivota ( ordinary- shop-posao-kuca- auto- succerss bla bla) pronalazim pointless mozda zato sto sam odrastla i rodjena u zapadu, i mi je muka od toga. No to nema nikakve veze sa postom, nego new zealend (hope i spelt it ok) i scotland su drzave za posjetiti.

Mozda kad drugi put posjetis moj dio svjeta obavjestis me i mi odemo u pub na rucak.sta kazes?? pa cak i do some shopping together.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Apr 2004, 07:59 
Voajer
Voajer

:) bilo bi mi jako drago!
Naravno da ne zivim nekim zivotom koji nema veze za normalom, samo volim kupovinu kao i vecina (ilil gotovo sve) zena.. To ne znaci da mi je to sve u zivotu.. Imam i ja posao, kucu, familiju itd.
Ok, u svakom slucaju, slijedeci put kad budem dolazila u Bristol, idemo na rucak obavezno! :wink: Thx :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 11:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2001, 01:00
nisam bila i znam sigurno da je to ZADNJE mjesto na koje bih otisla. vjerovatno je rijec o predrasudama, ali ono sto sam vidjela po knjigama i u emisijama...vjetrovi, kise, brda i doline, sume i tisine,PUSTINJA...to je zemlja za umiranje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2004, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik

' pustinja' je nesto najljepse na svjetu.
Zao mi je sto razmisljas tako ali i ja sam vjeruj mi dok nisam shvatila ljude navike dnevni zivot, i poentu u svemu tome, onda sam shvatila da se najbolje osjecam ne imajuci nikakvog kontakta sa ljudima i da osjecaj first thing in the morning see somethig i like, se nemoze porediti sa govoreci good morning to nekom koga mrzim i forsirajuci sebe da pripadam toj vrsti ljudi, mrzim sebe jer sam human kao i oni ,ne ! Well, to je druga strana mene, licna i nebih o tome.
Mozda ima smisla reci zemlja za umiranje, i moze se objasniti u nekoliko rjeci, nazalost ti ih nebih razumjela.

lol

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 01:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
heheh represenative...pravi si representative of bosnian empty headed bollocks ...have a break have a Kitt Katt...idi u bosnu vidjeces kako ce ti nedostajati pubs and clubs and every bleedin monday morning sayin' to ur boss hello....ull just luv it......loshe je kad tako covjek ne moze cijeniti ono sto ima cccc

ah da scotland.....ma bezzveze

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 01:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

WRATCH je napisao:
heheh represenative...pravi si representative of bosnian empty headed bollocks ...have a break have a Kitt Katt...idi u bosnu vidjeces kako ce ti nedostajati pubs and clubs and every bleedin monday morning sayin' to ur boss hello....ull just luv it......loshe je kad tako covjek ne moze cijeniti ono sto ima cccc

ah da scotland.....ma bezzveze

P.S.
dont get me wrong....luv ya 2 :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Apr 2004, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik

Erm,,, what?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 01:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

smani taj #ish

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 09:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Okt 2001, 01:00
mozda da dodjes da zivis u bl, tamo ljudi jedni drugima ne govore good morning i uglavnom se ne druze preko k***, tamo uopste nisi obavezna da budes socijalna i raspolozena..kontam da zivot u pustinji i bijeg od ljudi i nije neko rjesenje..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Apr 2004, 21:16 
Pripravnik
Pripravnik

Luckily this is ONLY your opinion.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Apr 2004, 02:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

cek cek...heheh izgleda da imamo nekog ko se josh nije odluchio da li je mushko ili zensko in the first place :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2004, 12:19 
Pripravnik
Pripravnik

WRATCH je napisao:
cek cek...heheh izgleda da imamo nekog ko se josh nije odluchio da li je mushko ili zensko in the first place :)

again that's none of your business

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2004, 05:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

how da fuck do u know what my business is :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Maj 2004, 11:47 
Pripravnik
Pripravnik

WRATCH je napisao:
how da fuck do u know what my business is :lol:

Having read this I see how you don't seem to be very inteligent either.
However, that is none of MY business , nor do I care what 's yours?
Farewell farmer.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]