banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 17:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Reklama
PostPoslato: 19 Apr 2006, 19:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Nov 2002, 12:58
Site je iz kucne radinosti pa ne zamjerite .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 20:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Nista se ne vidi :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2006, 22:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

SORRY:/www.rainbowrafting.com.ba/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 08:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Super ....
Nego gdje su cijene ... datumi .... polazak ... povratak ... i tako to ....
Nudi li se sta za pojesti .... popiti ... znas vec - rostilj ili se kakva beja vrti negdje.

I dajte da se one slike mogu povecati.

Dobro bi bilo i malo informacija o vama koji to vodite ... ono kao koliko dugo se bavite raftingom (da ljudi znaju s kim se na vodu upustaju)

Ako vec kontate lovu zaradjivati ... onda "sajt" malo profesionalnije uradite. Isplati se.

Sretno - a mozda se i vidimo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 20:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Cijene datumi i slicno po dogovoru , sezona je vec pocela , ups ispustili smo najzanimljiviji dio onaj sa hranom ali i to ce biti rijeseno ubrzo :D , U glavnom rijec je o janjaetini i cevapima(cista banjalucka skola , za prvi maj cu da poalzem sipit u pecenju janjetine ,sudije uglavnom ce biti banjalucani ) a bice nesto i za vegeterijance ( vrlo cesto su rafteri vegeterijanci ).

takodje u prvoj verziji je bio dio o nama , ali i to sam ispustio ,greska ce brzo biti ispravljena .
Za galeriju moram naci kako da zastitim slike ,neke su ciste razglednice , to je razlog zasto ne dozvoljavamo uvecavanje i to cemo brzo rijesiti .

HVALA NA ISKRENIM SUGESTIJAMA I BUJRUM ,DA SE PODSJETIS KAKO JE BOSNA ZEMLJA CUDA I LJEPOTA .

WELCOME , DOBRODOSLI , BUJRUM .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2006, 20:18 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 03 Jun 2004, 13:47
Lijepo uradjeno, u principu isto mislim kao i Ezan. Javi kada budes update stranicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 10:56 
Majstor
Majstor

Ma znas kako je ... par godina na zapadu i covjek se "razmazi".
Salim se ... ali malo i zbilje.
Polazim od sebe, a vjerujem da je vecina drugih kao i ja ...

Trazim nesto na net-u, prvo hocu da vidim slike, sta mi se nudi ... onda me interesuje cijena ... poslije trazim vrijeme kad meni pase da rezervisem ... i to je to.
Mislim da bi morali postaviti cijenu po grupi ili kako vec naplacujete. To je glavno. Ako imame kakve grupne popuste ...
Ma znas vec cim se narod navlaci i sta se i kako prodaje ...

Mozda nekima izgleda i opasno zato kazem da ne bi bilo lose napisati neku rijec o vama kao "iskusnim" rafterima i vodichima puta, onda mozda slike opreme ... i to.
Koliko grupa mozete "opsluziti" odjednom ... koliko ljudi je min za camac i to ...

Danas svi hoce informaciju iz prve ... a to da ce neko zvati da vidi sta jos nudite - to je diskutabilno. Onda ima i onoga ... ma zvacu ih sutra ... a sutra iskrsne nesto drugo i caoooo lova ode drugome.

Ja (a siguran sam i vecina Sveda) vec godinama zakazujem odmore preko interneta, i uvjeren sam da dobar "sajt" puno znaci.
Nego jeste li pricali s kakvom turistickom agencijom .. pa da vas malo i oni proguraju.
Mozda da upadnete kao neki izlet recimo turistima na Plitvicama (ili sta ja znam) ... danasnji turisti hoce puno toga da vide i probaju za onih 10-15 dana odmora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 16:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
evo ga jos jedan frisak:

http://www.argonautbanjaluka.com

nije neki extra tehnicki uradjen al' dok ne bude bolji....... :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 05:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 24 Jul 2005, 16:13
The Godfather je napisao:
evo ga jos jedan frisak:

http://www.argonautbanjaluka.com

nije neki extra tehnicki uradjen al' dok ne bude bolji....... :wink:

...stvarno ..."dok ne bude bolji." ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2006, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
je*i ga ..sopstvenim snagama radjen, ne mojim,....a ti daj 200 KM pa cu ja boljsi odmah uraditi :wink:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 12:40 
Majstor
Majstor

Evo bisco iz vecernjeg lista jedan clanak.

Citiraj:
U zaleđu Plješevice, gleda li se s juga, i u blizini Bihaća prirodnu granicu između dviju država povukla je rijeka Una. No prije nego što smo došli na Štrbački buk, kod kojeg je start raftiga, domaćini Vanja, Ivan i Grga, iz Bogadure poveli su nas u Lohovo, u kojeme se domaćom šljivovicom razbija strah od rijeke, a pršutom i sirom krijepi tijelo za 15 kilometara dugačak riječni spust. Vozeći se prema početnom odredištu, uživamo u skladu boja bosanskih vrleti u proljeće, koji narušavaju tek spomenici ljudske gluposti iz prošlog rata.
Slapovi na Uni odmaraju oči, a kad krenete nizvodno divljenju nema kraja. Modro i zeleno, nabujala rijeka, slapovi od kojih zastaje dah i prijeko potrebna doza adrenalina razdrmat će sva osjetila i barem na trenutak izbaciti gradsko sivilo i stres iz misli. Negdje na trećini dionice čamci se zaustavljaju na Sto vrela, mjestu na kojem voda iz kamena izvire, doslovno, sa svih strana. Kristalno čista i ledena, voda s izvora poslužit će za osvježenje na dionici koja vas čeka.

Kod željezničkog mosta, s kojeg hrabriji mogu skakati, čovjek može predahnuti i prepustiti se uživanju. Prije Lohova uslijedit će još jedno ubrizgavanje adrenalina, za sam kraj, što je potvrda da je Una uistinu onakva kakvom su je stari Rimaljani i nazvali – unikatna, jedinstvena ili, kako bi u Bosni rekli, “samo taka”. Priča za stolom, koja slijedi u seoskom kućanstvu, priča je o jelima kakvih nema ni u bosanskoj kuharici - “Gurmanu” Smaila O. Lelića. Rafting na Uni, koji organizira agencija Bogadura (01 655 4602), jednostavno treba iskusiti jer, kako oni sami kažu, “Nikad dvaput ne ulazimo u istu rijeku... Sve teče i sve se mijenja...”

Vidis kako se reklamira ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2006, 21:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

H E HE HE , Vanja je povratnik , i osnovao je agenciju , i solidno radi .
Medjutim Vanji su na pola regate svi skiperi bacili vesla i otisli .
Da ne bude zabune , ovo je samo reklama za forum , propagandni materijalkoji posjedujem je puno jaci i on je kod turistickoh aencija koji nesto znace u cro .
Hotel KOzjak na plitvicama stavio nas u njihovu officijalnu ponudu i sa njima smo bili na najvecem turistickom sajmu u berlinu . :D :D .
Imamo exluzivu za uk ambassy u sarajevu i zagrebu ( TU CEMO MORATI DA DAMO 200%).
Takodje vec ugovorene termine sa bh telecomom , a i pregovaramo sa greenvision da budemo njihova ponuda za ovaj dio bosne.
Nemozemo da se nosamo sa KIROM I BJELIM u nekim segmentima jer su ljudi razradili posao i stvorili ime , sto nas tek ceka .
Nasa prednost sto je tim od djecaka sa Une koji znaju koji su najlčjepsi dijelovi i sta tacno treba dozivjeti , sta se ne smije propustiti.
Imali smo timove koji redovno dolaze KOD JEDNOG OD NASIH , ljudi se ne mogu nacuditi ,kazu iako su prolazili dionicu pola stvari koji su vidjeli sa nama i dozvjeli nisu vidjeli prije.
:D .
Ima sanse da i mocni rtl dodje , na rafting .(jos pregovaramo )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jun 2006, 22:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

18.07 izmedju Bhaća i Cazina je internacionalni turnir Paintbalu ,rainbowrafting je jedan od glavnih organizatora.
Pored pucačine koja ce se desiti 18 dan prije ce mo da organizujemo mini regatu za ucesnike turnira .
SPOJ UGODNOG SA KORISNIM :D .

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]