banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:37 Danas je 15 Jun 2026, 14:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 3 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Apr 2006, 15:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Mar 2006, 13:15
jako sam se obradovao kad sam cuo za novu liniju gw izmedju hamburga i zagreba.valjda ću sada cesce dolazit kuci.prije par mjeseci moja sestra letjela sa hapagom izmedju hanovera i rijeke ali to je malo prekomplicirano

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 16:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
da to je super stvar sto gw je Zagreb ukljucio u linije svoje.

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2006, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
mislim da je i mađarski WIZZ air stavio zagreb na svoju mapu. nisam siguran za irski RYAN, ali i oni su možda ili bi trebali, takođe mapirali zagreb. detaljan tekst o tome može da se nađe u beogradskom nedeljniku VREME, broj 788 iz februara, ali nažalost, samo u štampanoj verziji. nema onlajn, osim ako niste pretplatnik.

Nebo nad Srbijom: Pritisak za džabe
Kako im i samo ime kaže, osnova poslovne filozofije niskotarifnih ili niskobudžetnih avio-prevoznika jeste drastično smanjivanje svih troškova i maksimalno korišćenje raspoloživih resursa. Među prvim troškovima koji su odbačeni bili su glomazni rezervacioni aparat, prodajna mreža i provizije agenata. Danas se više od 95 odsto svih prodatih mesta na "lou fer" letovima rezerviše preko interneta i telefonom. Dok se to ne desi i dok i u vazdušnom saobraćaju Srbija ne postane deo onoga što se naziva evropskom civilizacijom na početku novog veka, građanin Srbije, ukoliko ne želi ili ne može da priušti putovanje koje staje nekoliko stotina evra, ima opciju da minibusom stigne za devet do deset sati do Budimpešte, da bi za dva sata leta do neke evropske destinacije uštedeo, kad se sve sabere, 100 do 200 evra

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

[ 3 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]