Skoro sam obisla sva mjesta CG-primorja, i ima mjesta koja me zasita odusevljavaja...
Nesumnjivo da se CG ne moze porediti sa hrvatskim primorjem, po gostoprimstvu, organizovanosti, kulturi i sl.
No CG je dosta specificna i to joj daje draz.
PUno je mjesta, i ima zaista dosta potencijala sam nije to dovoljno iskoristeno, ne znaju da prezentuju i srede na pravi nacin,mislim da ce se svi uglavnom sloziti.
Od PRevlake do ULcinja...neka predivna mjesta po meni a posebno plaze:)
Plaza Zanjice-obozavam tu plazu...predivna zelenkasto-plavicasta boja, cistoooo, talasi, fini kamencici na plazi,predivna hladovina iza, nema puno ljudi,dolazi se uglavnom brodicem, ali mana,bar prosle godine, vidim da su poceli i to da privatizuju i ogradjuju u neke privatne plaze, bezveze.
Plava Spilja-nesto sto me najvise impresionira,voda biserno plave boje, bljesti , spilja fantasticnog izgleda,iako je velika dubina bjeli pjesak se vidi na dnu. Predivan osjecaj kupati se, u tako cistoj vodi, predivnom ambijentu, temperatura je odlicna,hlad naravno, ne mozes da izgori...a posebno skokovi sa brodica ...ehhh
Plaza Jazz-jos jedna poezija, predivan bijeli pijesak, cisto otvoreno more...divota.
Mogren I i II-predivno, vise mi se svidja mogren II, manje ljudi, vise mladih

Cisto more, predivne boje,hlad, divno..
Plaza Tropicana-izmedju Budve i Becica,mislim da je privatizovana, ali voda cista, nema puno ljudi,malo izlovana, a voda predivne zelenkaste boje..
Milocer-Sv. Stefan-nabudzena mjesta, ambijent fin, tih, opsutajuci, plaze su solidne, mada je sam ugodjaj bar po mnei za neke starije osobe,dobro stojece, kojima treba tisina i uzivanje u luksuzu..
Mada je previse skupo, bolje je prisustiti sebi Spaniju npr. za te iste pare:)
Kraljicina plaza-predivno cisto more, hladovina, dolazi se brodicem, ma za pozeljeti...cg kraljice su tu dovodile svoje ljubavnike..sta reci onda??
Plaza Canj-ahh dosta velika guzva na plazi ali bar kad sam god ja bila tako uzburkano moreee...talasi, prava rijetkost za CG,super:)
Sutomore,Petrovac-sta reci nego Budva u malom, masovne plaze, kafici na sve strane, guzva..ali prednost je sto je sve na ravnom,i manja mjesta.
Ulicinj-bila i nikadd vise..grad je uzas,gradska tzv. Mala plaza je strahota, ne trebam puno komentarisati, prljavo,siptari na sve strane...
Ada Bojana-nisam to obisla zahvaljujuci razocanjenju na maloj plazi...
Ali drago mi je sto sam se uvjerila...
Ima jos puno toga...mjesta, plaza...pisite sta vas najvise impresionira, mjesta koja vam s e svidjaju ili koja su vam ocajna i sl.
Meni se jako svidjelo putovanje brodom tj. jednodnevni izlet Budva-H.Novi, prolazi se pored mnogih plaza,svraca se na plazu Zanjice i Plavu spilju, boravak taj dan u H. Novom...nije lose za promjeniti ambijent pogotovo za one koji nisu cesto dole i koji nisu obisli sva mjesta.
Ima jos puno toga...mjesta, plaza...o tome drugi put....pisite sta vas najvise impresionira, mjesta koja vam s e svidjaju ili koja su vam ocajna.
Pisite