imam pitanja dosta,ak je neko online i zna nek govori odmaaaaaa:-)ovak moram u bl ganjat vizu sad u ponedeljak (spajanje familije)mislim ja i stara smo u bosni a stari i buraz su u austriji,e gde se nalazi ambasada konzulat mislim to vec gde ljudi ganjaju,cuo sam trebam tu u konzulatu popuniti formulare te sve,i da navedem u tim formularima da je viza za spajanje familije,posto mi stari ima drzavljanstvo austrijsko,a za papire se nebojim papire cu sutra dobiti sve jer mi je stari sve poslao,gde boravi,platne liste,garantno pismo itd...premda ja znam bolje u sarajevu,i tamo sam ganjao vec jednom samo sto su me odbili isto pred evropsko prvenstvo

al stari kao kaze idi u bl jer i tamo moze..e vidim da to i traje duze nego u sarajevu,koliko sve to kosta, da li mogu sve obaviti u tom konzulatu tj.ambasadi,trebam li ja potvrdu da radim ili da studiram posto nemam nis od toga,s fax-a sam digao papire i sve posla starom jer kontam tamo studirati,i vec sam potpisao papire koji ce se predati tamo u austriji na fax 2januara posto kao upadam na drugi semestar, a ni neradim,da li ce bit nekih problema neb tih potvrda,jer tak sam dobio odbijenicu u sarajevu,nisam isao na fax a nisam ni radio......daj te mi odgovore(znam da je puno)al ak iko zna podhitnoooooooooo hvalaaaaaaa